XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 haha nom 16 lat ponoc fajny wiek ale ja bylem bardzo spokoiny w tym wieku :D Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] a to Kuba :wink: [img]http://img48.imageshack.us/img48/9714/kubawgrach1wm.jpg[/img][/quote] i taki miły chłopiec wyrzuca własną matkę co i rusz z pokoju? :-? Proszę mu przekazać ode mnie, że to się nie godzi 8) ale jakbyś miała milion synów i każdy miesięcznie odpalałby ci 100zł, to pomyśl, jaką przyjemna miałabyś emeryturę :cunao: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][[b]TAK TAK TAK TAK :lol: :lol: :lol: [/b] hi hi Maga dzięki za życzenia dla mnie 8) :drinking: wypijmy :wink:[/quote] uwaga, spiewam: [img]http://manu.dogomania.pl/emot/akustyk.gif[/img] Sto laaat, niech żyje naaam, Alicja - największa z daaam, co syna urodziłaaaaa, i wiele się natrudziłaaaa, niech żyje lat trylion, i synów urodzi milion [img]http://manu.dogomania.pl/emot/akustyk.gif[/img][/quote] No to się razemz Oskarkiem przyłączamy i wszytskiego najlepszego Aluni śpiwamy ;) Sto lat dla sykna :) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] a to Kuba :wink: [img]http://img48.imageshack.us/img48/9714/kubawgrach1wm.jpg[/img][/quote] i taki miły chłopiec wyrzuca własną matkę co i rusz z pokoju? :-? Proszę mu przekazać ode mnie, że to się nie godzi 8) ale jakbyś miała milion synów i każdy miesięcznie odpalałby ci 100zł, to pomyśl, jaką przyjemna miałabyś emeryturę :cunao:[/quote] Maga , Kuba przeczytał i jest niewzruszony :-? Maga , czy ty w ZUSie pracujesz , że mi nie chcesz dać tej żebraczej państwowej emerytury 8) :lol: /kurcze jeden syn to i tak już dość 8) , oczywiście mam na myśli ludziowego :wink: Quote
KaRa_ Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] a to Kuba :wink: [img]http://img48.imageshack.us/img48/9714/kubawgrach1wm.jpg[/img][/quote] i taki miły chłopiec wyrzuca własną matkę co i rusz z pokoju? :-? Proszę mu przekazać ode mnie, że to się nie godzi 8) ale jakbyś miała milion synów i każdy miesięcznie odpalałby ci 100zł, to pomyśl, jaką przyjemna miałabyś emeryturę :cunao:[/quote] Maga , Kuba przeczytał i jest niewzruszony :-? Maga , czy ty w ZUSie pracujesz , że mi nie chcesz dać tej żebraczej państwowej emerytury 8) :lol: /kurcze jeden syn to i tak już dość 8) , oczywiście mam na myśli ludziowego :wink:[/quote] Alicja to Ty z synem na DGM siedzisz? Dziwie się,że Twój syn nie wygania Ciebie z kompa :lol: Mi jakby mama usiadła przed kompem i siedziała, i myśl,że ja teraz bym mogła siedzieć na forum.Nie wyobrazam sobie :lol: Naszczescie moja mamuska nawet komputera wlaczyc nie umie :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , Kuba przeczytał i jest niewzruszony :-? [/quote] jak ty żeś go wychowała? :evil: Przekaż mu, że nie jest miły :P [quote]Maga , czy ty w ZUSie pracujesz , że mi nie chcesz dać tej żebraczej państwowej emerytury 8) :lol: [/quote] broń mnie panie Boże :o ZUS to wróg mój :-? ja ci po prostu dobrze radzę, jak się zabezpieczyć na przyszłosc. Bo na państwo nie możesz liczyć Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [b]Maga[/b] kurcze jakoś sobie poradzę a dzieci jakos mi sie już nie chce mieć :evil: :wink: [b]KaRa[/b] Kuba jest wyrozumiały , on oprócz kompa ma jeszcze inne upodobania :wink: a zresztą jak ja siedze na dogo i chichoczę to i tak mu relacjonuję / to co chcę :wink: /, a w tle leci muzyka której on słucha . Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8) Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] kurcze jakoś sobie poradzę a dzieci jakos mi sie już nie chce mieć :evil: :wink: [b]KaRa[/b] Kuba jest wyrozumiały , on oprócz kompa ma jeszcze inne upodobania :wink: a zresztą jak ja siedze na dogo i chichoczę to i tak mu relacjonuję / to co chcę :wink: /, a w tle leci muzyka której on słucha . Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hahah chcesz to dam ci programik do zablokania syna haha :D gdybys kiedys chciala sie odgrysc :D :lol: ewentualnie podaj mi swojego ip i to z kond masz net ;D i jaki system reszta sie zajme :D Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] kurcze jakoś sobie poradzę a dzieci jakos mi sie już nie chce mieć :evil: :wink: [b]KaRa[/b] Kuba jest wyrozumiały , on oprócz kompa ma jeszcze inne upodobania :wink: a zresztą jak ja siedze na dogo i chichoczę to i tak mu relacjonuję / to co chcę :wink: /, a w tle leci muzyka której on słucha . Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hahah chcesz to dam ci programik do zablokania syna haha :D gdybys kiedys chciala sie odgrysc :D :lol: ewentualnie podaj mi swojego ip i to z kond masz net ;D i jaki system reszta sie zajme :D[/quote] rany XXL mi wystarczy jak mnie raz blokneli za wirusy i tydzień neta nie było 8) :lol: :lol: wolę już pertraktować z małolatem :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 to jeszcze 3 foteczki [img]http://img176.imageshack.us/img176/7351/jestemoja6ki.jpg[/img] [img]http://img176.imageshack.us/img176/7319/jestemoja29au.jpg[/img] złapię cię napewno :lol: [img]http://img176.imageshack.us/img176/9954/mamci3bd.jpg[/img] mam piłkę :lol: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hmm, narzeczona? 8) a babcią chciałabyś już być? :P Quote
Hanna R. Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to jeszcze 3 foteczki [img]http://img176.imageshack.us/img176/7351/jestemoja6ki.jpg[/img] [img]http://img176.imageshack.us/img176/7319/jestemoja29au.jpg[/img] [/quote] Phi, Alu ? Stare oponki ??? A może oponki z nadbudową ??? [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/3/88.gif[/img] Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hmm, narzeczona? 8) a babcią chciałabyś już być? :P[/quote] :lol: :lol: :lol: Maga - OLEK z Dogomanii :lol: :lol: :lol: /typowy rodzaj męski / A co do spraw prokreacji to chyba mamy jeszcze dużo czasu :-? coś mi nie bardzo by pasowało babcią być / toż to totalny małolat / :evil: Hania -- jaki fajny motorek 8) Quote
sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hmm, narzeczona? 8) a babcią chciałabyś już być? :P[/quote] :lol: :lol: :lol: Maga - OLEK z Dogomanii :lol: :lol: :lol: /typowy rodzaj męski / A co do spraw prokreacji to chyba mamy jeszcze dużo czasu :-? coś mi nie bardzo by pasowało babcią być / toż to totalny małolat / :evil:[/quote] hahahhaha jaki małolat wkońcu wczoraj 16 lat skończył :wink: :D to juz dorosły facecik 8) :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] Czasem tylko jak Oluś siedzi z Kubą na GG to mam blokadę do kompa 8)[/quote] hmm, narzeczona? 8) a babcią chciałabyś już być? :P[/quote] :lol: :lol: :lol: Maga - OLEK z Dogomanii :lol: :lol: :lol: /typowy rodzaj męski / A co do spraw prokreacji to chyba mamy jeszcze dużo czasu :-? coś mi nie bardzo by pasowało babcią być / toż to totalny małolat / :evil:[/quote] hahahhaha jaki małolat wkońcu wczoraj 16 lat skończył :wink: :D to juz dorosły facecik 8) :D[/quote] Sayma jak mama mówi ze małolat to tak ma być :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] no co ja takiego napisalem (babciu) :lol: Quote
sayma Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] no co ja takiego napisalem (babciu) :lol:[/quote] hahaah no widzisz Ala jednak nie małolat ihihihihi jak juz babcia zostałaś :wink: :D :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] no co ja takiego napisalem (babciu) :lol:[/quote] ha ha ha ale śmieszne :eviltong: Kurcze ale moje znajome już są babciami , ale to śmiesznie wygląda :lol: :lol: :lol: / moje rówiesnice :oops: / Sayma widać mam na dogo wnuka pod postacią XXL :wink: Quote
Maga100 Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :lol: :lol: :lol: Maga - OLEK z Dogomanii :lol: :lol: :lol: /typowy rodzaj męski / A co do spraw prokreacji to chyba mamy jeszcze dużo czasu :-? coś mi nie bardzo by pasowało babcią być / toż to totalny małolat / :evil: [/quote] no wiesz, tak napisałaś, że myślałam, że chodzi o jakąś miłą dziewczynkę 8) No teraz to ci wnuków nie życzę, bo sama musiałabys je utrzymywać :lol: Ale podobno bycie babcią jest fajniejsze niż bycie matką :P Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] :lol: :lol: :lol: Maga - OLEK z Dogomanii :lol: :lol: :lol: /typowy rodzaj męski / A co do spraw prokreacji to chyba mamy jeszcze dużo czasu :-? coś mi nie bardzo by pasowało babcią być / toż to totalny małolat / :evil: [/quote] no wiesz, tak napisałaś, że myślałam, że chodzi o jakąś miłą dziewczynkę 8) No teraz to ci wnuków nie życzę, bo sama musiałabys je utrzymywać :lol: Ale podobno bycie babcią jest fajniejsze niż bycie matką :P[/quote] siakoś nie czuję potrzeby / chyba wykonywany zawód robi spustoszenie w uczuciach :evil: :lol: :lol: :lol: / Quote
XXL Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] no co ja takiego napisalem (babciu) :lol:[/quote] ha ha ha ale śmieszne :eviltong: Kurcze ale moje znajome już są babciami , ale to śmiesznie wygląda :lol: :lol: :lol: / moje rówiesnice :oops: / Sayma widać mam na dogo wnuka pod postacią XXL :wink:[/quote] oj nie wiem taki wnuczek to nic dobrego :D Quote
Alicja Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']hahaha gdzie tem malolat hahah a malo to sie teras slyszy ze dzieci maja dzieci hahaha ;D[/quote] :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote] no co ja takiego napisalem (babciu) :lol:[/quote] ha ha ha ale śmieszne :eviltong: Kurcze ale moje znajome już są babciami , ale to śmiesznie wygląda :lol: :lol: :lol: / moje rówiesnice :oops: / Sayma widać mam na dogo wnuka pod postacią XXL :wink:[/quote] oj nie wiem taki wnuczek to nic dobrego :D[/quote] masz miec przymknę oko i nie będę prawić morałów :wink: :lol: Quote
Recommended Posts