Pysia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaka śliczna ta żabka:loveu: Ale cudo!!!!!!! Witaj Alu :) Pooglądałam fotki i musze przyznać ze fovisz coraz lepiej :multi::multi::multi: A żabka jest zajefajna :loveu: A wiesz ze one są pod ochroną? Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Pysia']Ale cudo!!!!!!! Witaj Alu :) Pooglądałam fotki i musze przyznać ze fovisz coraz lepiej :multi::multi::multi: A żabka jest zajefajna :loveu: A wiesz ze one są pod ochroną?:pcieszkam ,ze ci się moje focenie podobuje;) A to że rzekotki są pod ochroną to wiem i cieszę sie ze wogóle ją znaleźlismy bo kiedys ich u nas było mnóstwo a ostatnio widziałam taką 2 lata temu:shake: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Na dobranoc ....przypomina się gospodarz Galerii Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mamuśka, a Ty jutro na rano śmigasz do roboty :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Jak kjójicek:cool3: :evil_lol: :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Vectra']Mamuśka, a Ty jutro na rano śmigasz do roboty :razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz:ano na rano Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ojej :shake: z pily to juz nieboszczyk totalny :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 to akurat wrócisz z pracusi jak ja się wyśpie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='PIKA']Ojej :shake: z pily to juz nieboszczyk totalny :evil_lol::razz:Dula ostatnio z niej flaczki wypruła [quote name='Vectra']to akurat wrócisz z pracusi jak ja się wyśpie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::pno mam nadzieję ze cie nie bedę budzić ;) Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :pno mam nadzieję ze cie nie bedę budzić ;) jak wrócisz to krzycz głośno :evil_lol::evil_lol: może mnie dobudzisz :diabloti: Quote
beria Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Piękna :loveu: A jaka maleńka :crazyeye: Nigdy nie widziałam rzekotki "na żywo", zazdroszczę :razz: W czym tak radośnie tarza się Ozzy :cool3: Quote
Gosiek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 cześć Ala normalnie coraz bardziej zazdroszczę bezludzia :oops: ech, żeby takowe u mnei gdzieś tu było... a tak musimy łazić po jakichś durnych chaszczach, których ostatnio coś nawet nie koszą :angryy: i suchoty kłują w nogi :roll: aż sie na spodnie musiałam przerzucić a spodni nie lubiam :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Jeziu ale ładna żabka no ślicznusia :) Cześć Alu :) Troche żabke wyostrzyłam :) I Ozulka nie pominę :) Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [QUOTE] żabusia jest piękna, tzn. zdjęcie jest przepiękne!!!:loveu: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Dzień - do - bry :multi::multi::multi: [SIZE=3] ja jus nie śpie :eviltong: i to od 10tej :eviltong: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Vectra']Dzień - do - bry :multi::multi::multi: [SIZE=3] ja jus nie śpie :eviltong: i to od 10tej :eviltong: :diabloti: :pBry Córcia i reszta gromadki .......:multi::multi::multi::multi:mamcia nie spi od 6 od jutra zaczynam focić zaby ....bo mi to lepiej wychodzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 mamuśka to może zafunduj sobie kilka kumkających zwierzoli :razz::razz: terarium im zrób :evil_lol: tatko Cezary będzie zachwycony :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Vectra']mamuśka to może zafunduj sobie kilka kumkających zwierzoli :razz::razz: terarium im zrób :evil_lol: tatko Cezary będzie zachwycony :evil_lol::evil_lol: :cool3:a myślisz ,że mnie potem rozpozna w tym tłumie;) Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a myślisz ,że mnie potem rozpozna w tym tłumie;) będziesz tą jedyną, która kumka najgłośniej :cool3: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a myślisz ,że mnie potem rozpozna w tym tłumie;) :evil_lol::evil_lol: będziecie miały większą siełe przebicia :evil_lol::evil_lol: tatko się i zgodzi na szczura i na piesa :cool3::cool3: zarechoczecie i zakumkacie go :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='leemonca']będziesz tą jedyną, która kumka najgłośniej :cool3: :evil_lol::razz:myślisz ....to aż tak wrzasklawie tu piszę , ze wiesz że bedę najgłosniejsza:evil_lol: [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol: będziecie miały większą siełe przebicia :evil_lol::evil_lol: tatko się i zgodzi na szczura i na piesa :cool3::cool3: zarechoczecie i zakumkacie go :evil_lol::evil_lol::shake:zarechotać to może bym sie i zarechotała ...ale co do siły przebicia :cool3:..... Quote
e.v.a Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 czesc czołem kluski z rosołem :multi: Quote
Recommended Posts