Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

No nie ! A pielgrzymka do Camary ? Wczesniej była zaplanowana :o

Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote]

to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote]

to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )[/quote]

Tak, tak. Ty nas poprowadzisz - bo jak pamietam to sie dobrze prowadzisz - jak się, to i cała pielgrzymke :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Tak, tak. Ty nas poprowadzisz - bo jak pamietam to sie dobrze prowadzisz - jak się, to i cała pielgrzymke :lol:[/quote]

oczywiście, jestem super prowadzącym. Poprowadzę was tak, że juz nigdy nie zboczycie :lol:

Posted

[quote name='Maga100']

oczywiście, jestem super prowadzącym. Poprowadzę was tak, że juz nigdy nie zboczycie :lol:[/quote]

:lol: :lol: Na wszelki wypadek uprzedziłam Camarę. Że niby tak PROSTO przyjdziemy :lol:

Posted

[quote name='Maga100']mam nadzieje, że Camara ma szeroką brame... bez ostrych kantów... :roll: :wink:[/quote]
no i fakt ode mnie do Camary bliżej niz z Warszawki :wink:
Tylko Haniu ty pocierpisz / no ale chyba pomożesz w sprzataniu :o /bo będziesz szła dwa razy tą drogą, no i pójdziemy torami 8)
a potem to już prosto jak w morde strzelił 8) / :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Alus jak Ozzy ma katar podaj mu chusteczkę, a nie musi jęzora uzywać :wink: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol:
on ci posyłał całuska ale się uślinił :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )[/quote]

co??? nie spożywać ??? to na co mi taka pielgrzymka ??? to ma być pielgrzymka ze spożywaniem, chóralnym śpiewem i tańcem z przytupańcem :lol: inną psami poszczuje... a potrafią!! zalizać na śmierć !!!

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

co??? nie spożywać ??? to na co mi taka pielgrzymka ??? to ma być pielgrzymka ze spożywaniem, chóralnym śpiewem i tańcem z przytupańcem :lol: inną psami poszczuje... a potrafią!! zalizać na śmierć !!![/quote]
Camara jak sobie życzysz , będą śpiewy , tańce , spożywanie , czyli
Kobiety -wino-i śpiew :wink: no i psiury :lol:

Posted

tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol:
[img]http://img344.imageshack.us/img344/4358/sadeko7yn.jpg[/img]
:wink:
[img]http://img344.imageshack.us/img344/6361/smutas1ms.jpg[/img]
smutny jestem bo mi niektórych ludzi żal :-? :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol:
:wink: [/quote]

:roflt:
i niech mu tak zawsze będzie!

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska']tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol:
:wink: [/quote]

:roflt:
i niech mu tak zawsze będzie![/quote]

a jaki sprytny - łapką sobie zakrył conieco :D

Posted

[quote name='Patka']Ja nadal uważam że te fotele sa za małe :wink:[/quote]

Ja tez tak uwazam i Aluś teraz mi sie przypomnialo ... ja mam jeden fotel na zbyciu, jest chyba większy od tego Twojego :D Jezeli bedziesz chetna to wpadaj i go zabieraj :D Narazie stoi na korytarzu :D

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Patka']Ja nadal uważam że te fotele sa za małe :wink:[/quote]

Ja tez tak uwazam i Aluś teraz mi sie przypomnialo ... ja mam jeden fotel na zbyciu, jest chyba większy od tego Twojego :D Jezeli bedziesz chetna to wpadaj i go zabieraj :D Narazie stoi na korytarzu :D[/quote]
oj dziewczyny nie dobijajcie mnie 8) Ozzy ma do dyspozycji jeszcze kanapę dla 3 osób / i wciska się na 1 poduchę :lol: / albo do mojego wyrka :evil: :lol: :lol:
Daguś ale o tym fotelu pomyślę :wink: :lol: :lol:

Posted

hehe super to zdjecie gdzie Ozzy leży taki rozwalony :lol:
a Amir tez ma kanape do dyspozycji a wciska sie na fotelik taki nieduży (bo spal tam jak byl maly) i zawsze jest wciśniety ze ledwo oddycha ale zrzucic sie go nie da za chiny :wink:

Posted

[quote name='Magda&Amir']hehe super to zdjecie gdzie Ozzy leży taki rozwalony :lol:
a Amir tez ma kanape do dyspozycji a wciska sie na fotelik taki nieduży (bo spal tam jak byl maly) i zawsze jest wciśniety ze ledwo oddycha ale zrzucic sie go nie da za chiny :wink:[/quote]
bo one sentymentalne są :wink: :lol: :lol: :lol: