Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No nie ! A pielgrzymka do Camary ? Wczesniej była zaplanowana :o Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote] to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) ) Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] No nie ! A pielgrzymka do Camary ? Wczesniej była zaplanowana :o Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote] to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )[/quote] Tak, tak. Ty nas poprowadzisz - bo jak pamietam to sie dobrze prowadzisz - jak się, to i cała pielgrzymke :lol: Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Tak, tak. Ty nas poprowadzisz - bo jak pamietam to sie dobrze prowadzisz - jak się, to i cała pielgrzymke :lol:[/quote] oczywiście, jestem super prowadzącym. Poprowadzę was tak, że juz nigdy nie zboczycie :lol: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Maga100'] oczywiście, jestem super prowadzącym. Poprowadzę was tak, że juz nigdy nie zboczycie :lol:[/quote] :lol: :lol: Na wszelki wypadek uprzedziłam Camarę. Że niby tak PROSTO przyjdziemy :lol: Quote
Maga100 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 mam nadzieje, że Camara ma szeroką brame... bez ostrych kantów... :roll: :wink: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Maga100']mam nadzieje, że Camara ma szeroką brame... bez ostrych kantów... :roll: :wink:[/quote] no i fakt ode mnie do Camary bliżej niz z Warszawki :wink: Tylko Haniu ty pocierpisz / no ale chyba pomożesz w sprzataniu :o /bo będziesz szła dwa razy tą drogą, no i pójdziemy torami 8) a potem to już prosto jak w morde strzelił 8) / :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Patka']Ale macie FAJOWO .... :([/quote] Patko zabierzemy cię ze sobą :wink: Quote
Patka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alu chociaż mentalnie :) przyda sie szczegolnie ostatnio jakiś wypad ... Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Patuś dla Ciebie :calus: [img]http://img375.imageshack.us/img375/886/zbadylkiem8gh.jpg[/img] Quote
Patka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alus jak Ozzy ma katar podaj mu chusteczkę, a nie musi jęzora uzywać :wink: :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Patka']Alus jak Ozzy ma katar podaj mu chusteczkę, a nie musi jęzora uzywać :wink: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: on ci posyłał całuska ale się uślinił :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hej!! Ozzus jak zwykle piekno-sliczniasty :angel: Quote
Camara Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] No nie ! A pielgrzymka do Camary ? Wczesniej była zaplanowana :o Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote] to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )[/quote] co??? nie spożywać ??? to na co mi taka pielgrzymka ??? to ma być pielgrzymka ze spożywaniem, chóralnym śpiewem i tańcem z przytupańcem :lol: inną psami poszczuje... a potrafią!! zalizać na śmierć !!! Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] No nie ! A pielgrzymka do Camary ? Wczesniej była zaplanowana :o Alu, a kto po zlocie bedzie sprzątać ? Mnie coś ostatnio łupie w krzyżu :wink:[/quote] to najpierw pojedziemy jak ludzie urządzeniami mobilnymi do Ali, tam sie wzmocnimi trunkami, a nastepnie powędrujemy do Camary (bo jak wiadomo na pielgrzymkach nie wolno spożywać 8) )[/quote] co??? nie spożywać ??? to na co mi taka pielgrzymka ??? to ma być pielgrzymka ze spożywaniem, chóralnym śpiewem i tańcem z przytupańcem :lol: inną psami poszczuje... a potrafią!! zalizać na śmierć !!![/quote] Camara jak sobie życzysz , będą śpiewy , tańce , spożywanie , czyli Kobiety -wino-i śpiew :wink: no i psiury :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol: [img]http://img344.imageshack.us/img344/4358/sadeko7yn.jpg[/img] :wink: [img]http://img344.imageshack.us/img344/6361/smutas1ms.jpg[/img] smutny jestem bo mi niektórych ludzi żal :-? :wink: Quote
Camara Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol: [img]http://img344.imageshack.us/img344/4358/sadeko7yn.jpg[/img] :wink: [/quote] :roflt: i niech mu tak zawsze będzie! Quote
Agga Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [img]http://img344.imageshack.us/img344/4358/sadeko7yn.jpg[/img] No piekna poza :o :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska']tak mi dobrze................................ :lol: :lol: :lol: [img]http://img344.imageshack.us/img344/4358/sadeko7yn.jpg[/img] :wink: [/quote] :roflt: i niech mu tak zawsze będzie![/quote] a jaki sprytny - łapką sobie zakrył conieco :D Quote
Patka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ja nadal uważam że te fotele sa za małe :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Patka']Ja nadal uważam że te fotele sa za małe :wink:[/quote] Ja tez tak uwazam i Aluś teraz mi sie przypomnialo ... ja mam jeden fotel na zbyciu, jest chyba większy od tego Twojego :D Jezeli bedziesz chetna to wpadaj i go zabieraj :D Narazie stoi na korytarzu :D Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='Patka']Ja nadal uważam że te fotele sa za małe :wink:[/quote] Ja tez tak uwazam i Aluś teraz mi sie przypomnialo ... ja mam jeden fotel na zbyciu, jest chyba większy od tego Twojego :D Jezeli bedziesz chetna to wpadaj i go zabieraj :D Narazie stoi na korytarzu :D[/quote] oj dziewczyny nie dobijajcie mnie 8) Ozzy ma do dyspozycji jeszcze kanapę dla 3 osób / i wciska się na 1 poduchę :lol: / albo do mojego wyrka :evil: :lol: :lol: Daguś ale o tym fotelu pomyślę :wink: :lol: :lol: Quote
Magda-Amir Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 hehe super to zdjecie gdzie Ozzy leży taki rozwalony :lol: a Amir tez ma kanape do dyspozycji a wciska sie na fotelik taki nieduży (bo spal tam jak byl maly) i zawsze jest wciśniety ze ledwo oddycha ale zrzucic sie go nie da za chiny :wink: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 [quote name='Magda&Amir']hehe super to zdjecie gdzie Ozzy leży taki rozwalony :lol: a Amir tez ma kanape do dyspozycji a wciska sie na fotelik taki nieduży (bo spal tam jak byl maly) i zawsze jest wciśniety ze ledwo oddycha ale zrzucic sie go nie da za chiny :wink:[/quote] bo one sentymentalne są :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts