Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martavantos']HEJ :evil_lol:
dobry pomysł
pisanki w promocji z okazji Swiat Wielkanocy
Ja moge zajac sie marketingiem:cool3: :evil_lol:
KOszyczek Gratis![/quote]

ee tam wtedy nalerzy podniesc ceny azeby nikt nie byl stratny kiedy daje sie cos gratis tak na prawde jest to albo prodkut ktorego nie dalo by sie w inny sposub sprzedac a magazynowany przysparzal by tylko klopoty ... :P
a wiec jajeczka z koszyczkiem to jednyne 12.99 :P

Posted

[quote name='dbsst']nie nie nie nie ma litosci juz teraz ;)

jak tam Kuba podobaja sie linki :D :cool1:[/quote][B][I]:cool3:narazie zakuwa z Historii :angryy:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I][B]:evil_lol::evil_lol:no proszę jedno małe COŚ i wszyscy zadowolnieni :p[/B][/I][/COLOR][/quote]
buahaha Alu to wcale nie takie MAŁE coś hehe :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Klejnociki mają się dobrze :p[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/1627/o30am.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
[COLOR=navy][I][B]Ulala. Kosmate sny mamy co?[/B][/I][/COLOR]:razz: :lol:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Ulala. Kosmate sny mamy co?[/B][/I][/COLOR]:razz: :lol:[/quote][I][B]:oops:Ozzy jest niewinny i nie zna się na TYCH sprawach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:oops:Ozzy jest niewinny i nie zna się na TYCH sprawach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]
[COLOR=navy][I][B]Nie! Wcale![/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Ale ręke na PULSIE to trzymać lubimy!:cool3:[/B][/I][/COLOR] :lol:

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Nie! Wcale![/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Ale ręke na PULSIE to trzymać lubimy!:cool3:[/B][/I][/COLOR] :lol:[/quote]:mad:[I][B]on się osłanie żeby za dużo nie było widać :p[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:[I][B]on się osłanie żeby za dużo nie było widać :p[/B][/I][/quote]
[COLOR=navy][I][B]Hmmmm. Ja tam widzę jakby "gili gili" czyli "ręczne robótki":lol: [/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Hmmmm. Ja tam widzę jakby "gili gili" czyli "ręczne robótki":lol: [/B][/I][/COLOR][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I][B]głodnemu chleb na mysli :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]
[COLOR=navy][I][B]Aktualnie nie:evil_lol: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Natomiast BASCO ma różnego typu skłonności hmmm... ma potencjał:evil_lol: [/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Ma taką swoją poduchę (nie jedną), do ktorej tuli się, gdy czuje się samotny.[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]Załatw taką Ozziemu.[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]A tymczasem życzę mu spełnienia marzeń[/B][/I][/COLOR]

Posted

cześć Ala... widzę że głównym tematem są "klejnociki" Ozziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj zdziwiłqa mnie ocenzurowana fota - a zaśmiewałam się przy okazji wspaniale.. tym bardziej z komentarzy na skutek owej foteczki :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[I][B]Grzeczne fotki bez pisanek :p
[IMG]http://img367.imageshack.us/img367/7305/patrze17kr.jpg[/IMG]

[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6875/patrze27vv.jpg[/IMG]

Ozzy dzisiaj szukał wygodnego miejsca do leżenia , pogoda mu nie odpowiada :shake:
[/B][/I]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: [/quote]:multi:[I][B]hej Madziu , ten wirusik to przez dogo przechodzi bo mnie też coś łamie :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=navy][I][B]Ulala. Kosmate sny mamy co?[/B][/I][/COLOR]:razz: :lol:[/quote]

hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops:

hahahaha

Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']hahahah to samo mi do glowy przyszlo ale wstydzilam sie powiedziec :oops:

hahahaha

Kuba nie zakowaj historii tylko linki ogladaj :cool1:[/quote][I][B]Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Debeściaczku dopiero teraz zaczęły się stronki otwierać , wcześniej nie dało się wejsć :shake:[/B][/I][/quote]

wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr co za pech :angryy:

Posted

[quote name='beria']Ozzy chyba się dowiedział, co o nim piszą na dogo i ma teraz chłopina deprechę :shake: I jajców już nie pokazuje :shake:[/quote]:cool3:skąd wiedziałaś :p