Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Taaaak...grzecznym to od razu od pierdół wymyślają[/B] :shake:[/quote]:evil_lol: grzeczny :cool3:, marudził , ze chce wyjsc a jak wyszedł to poczytał Ogłoszenia Parafialne i pędem do domci babuni spowrotem :p Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=4][I][B]DOBRANOC[IMG]http://img419.imageshack.us/img419/5148/mis302vz.gif[/IMG][/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=3][COLOR=Blue][/COLOR][/SIZE] Wiesz mnie w ogóle zadziwia co ludzie wyrzucają na ulicę czy podwórka, a cuchnie toto faktycznie, ale dla piesów to cuuuudne :angryy:[/quote] na ulicę? przez okno wywalaja bo im się nawet zejśc na ta ulice nie chce :roll: [I][B][QUOTE]Ozzy pierdoła czeka na spacer [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG][/QUOTE] A mnie sie zupelnie cos innego rzucilo w oczy a ie to jak siedzi Ozulec :oops: [/B][/I] Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='PIKA']na ulicę? przez okno wywalaja bo im się nawet zejśc na ta ulice nie chce :roll: [I][B] A mnie sie zupelnie cos innego rzucilo w oczy a ie to jak siedzi Ozulec :oops: [/B][/I][/quote]:oops::oops::oops:PIKA :oops: no właściwie nie wiem na co patrzałaś:razz: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:PIKA :oops: no właściwie nie wiem na co patrzałaś:razz:[/quote] tu nie trzeba się przyglądać, od razu się w oczy rzuca :razz: Quote
beria Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG] [/QUOTE] Chodzi po prostu o ten błysk w oku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [COLOR=SeaGreen][B][SIZE=3]Dzieńdobry! [/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Black][SIZE=2]Swoją drogą to Zboczuszki z Was Dziewczyny :evil_lol: Gdzie Wy Ozzulkowi zaglądacie.. :cool3: :roll: :evil_lol::evil_lol: Wstyd! :oops: ;););)[/SIZE][/COLOR] [/SIZE][/COLOR] Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Cześć Alicjo[/COLOR][/SIZE][/FONT] u Was też taka obrzydliwa ulewa? Ech aż siew szystkiego odechciewa... jedyny plus jest taki ze snieg szybko stopnieje od tego deszczu ;) Quote
e.v.a Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 dziendoberek ;) u nas tez leje :shake: cos okropnego .... Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witajcie ! Niedawno padał deszcz , a teraz śnieżek... Do bani z taką pogodą :angryy: Quote
sylwiaskalska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dzień Dobry Chodź nie wyspana [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/3213/ot36048za.gif[/IMG] Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witamy :cool3: Ozzul jest genialny :loveu: a te jego miny i oczyz błyskiem sa rewelacujne:loveu: Serdecznie pozdrawiamy Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='PIKA']tu nie trzeba się przyglądać, od razu się w oczy rzuca :razz:[/quote] przyznam, ze mi tez sie to w oczy rzucilo... :oops::oops::oops::oops: jako pierwsze ;) ale wolalam sie nie odzywac, zeby nie bylo ze jestem jakas dziwna... a tu prosze, okazuje sie ze jest nas dziwnych wiecej :lol: Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Teklunia']...zeby nie bylo ze jestem jakas dziwna... a tu prosze, okazuje sie ze jest nas dziwnych wiecej :lol:[/quote] [B]Nieeee...jesteście normalne inaczej[/B] :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Nieeee...jesteście normalne inaczej[/B] :evil_lol:[/quote] Gosia, nie mow ze Tobie sie nie rzucilo w oczy...[B]TO [/B];) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 dzien dobrek ozulkowa rodzinko :buzi: Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [I][B]Dzień dobry wieczór:multi: Przed chwilą wstałam z wyrka , powalił mnie potworny ból głowy i po spacerku z Ozzym walnęłam się do wyrka .Z pomocą snu i tabletek jest mi już lepiej:cool3:to wszystko przez tę pogodę :shake: Dziewczyny na co/?/ wy patrzycie na tych fotkach :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/I] Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 [quote name='Nugatowa']Witamy :cool3: Ozzul jest genialny :loveu: a te jego miny i oczyz błyskiem sa rewelacujne:loveu: Serdecznie pozdrawiamy[/quote][I][B]Witamy w naszych skromnych :razz:progach:multi::multi::multi:[/B][/I] Quote
agabass Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy pierdoła czeka na spacer [/B][/I] [I][B][IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] on sobie chlipie i cichutko popłakuje bo pęcherz jurz prawie eksploduje bidulek Ozinek Quote
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG] Ozulec ma ptaszka w ciapki.... Quote
Nugatowa Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Witamy w naszych skromnych :razz:progach:multi::multi::multi:[/B][/I][/quote] Coza miłe powitanie jestemy bardzo mile zaskoczeni:D jeczcze tylko trzeba przynieśc chleb i sól:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [B][COLOR=purple]Cześć Aluś i Ozzinku :multi: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]nadrobiłam z "grubsza" zaległosci i zatrzymałam się tak jak dziewczyny na ostatnim zdjęciu :lol: :lol: :lol: Ozzy super :cool3:[/COLOR][/B] Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='mmbbaj'][B]Nieeee...jesteście normalne inaczej[/B] :evil_lol:[/quote] :hmmmm: a czemu? :hmmmm: Sukom pod ogon nie zagladamy :diabloti: Quote
Pysia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ratujcie mnie kochane bo mi nie chca foty w album netowy wchodzic a Szelma zmorkowata ma urodzinki i chciałam kilka fotek wstawic do galerii Zmorek ;( Co mam zrobic?? RATUNKU !! Quote
Recommended Posts