Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj'][B]Taaaak...grzecznym to od razu od pierdół wymyślają[/B] :shake:[/quote]:evil_lol: grzeczny :cool3:, marudził , ze chce wyjsc a jak wyszedł to poczytał Ogłoszenia Parafialne i pędem do domci babuni spowrotem :p

Posted

[quote name='mmbbaj'][SIZE=3][COLOR=Blue][/COLOR][/SIZE]

Wiesz mnie w ogóle zadziwia co ludzie wyrzucają na ulicę czy podwórka, a cuchnie toto faktycznie, ale dla piesów to cuuuudne :angryy:[/quote]

na ulicę? przez okno wywalaja bo im się nawet zejśc na ta ulice nie chce :roll:

[I][B][QUOTE]Ozzy pierdoła czeka na spacer
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG][/QUOTE]

A mnie sie zupelnie cos innego rzucilo w oczy a ie to jak siedzi Ozulec :oops:
[/B][/I]

Posted

[quote name='PIKA']na ulicę? przez okno wywalaja bo im się nawet zejśc na ta ulice nie chce :roll:

[I][B]

A mnie sie zupelnie cos innego rzucilo w oczy a ie to jak siedzi Ozulec :oops:
[/B][/I][/quote]:oops::oops::oops:PIKA :oops: no właściwie nie wiem na co patrzałaś:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:PIKA :oops: no właściwie nie wiem na co patrzałaś:razz:[/quote]

tu nie trzeba się przyglądać, od razu się w oczy rzuca :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

Chodzi po prostu o ten błysk w oku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[COLOR=SeaGreen][B][SIZE=3]Dzieńdobry!

[/SIZE][/B][SIZE=3][COLOR=Black][SIZE=2]Swoją drogą to Zboczuszki z Was Dziewczyny :evil_lol: Gdzie Wy Ozzulkowi zaglądacie.. :cool3: :roll: :evil_lol::evil_lol: Wstyd! :oops: ;););)[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Cześć Alicjo[/COLOR][/SIZE][/FONT]
u Was też taka obrzydliwa ulewa?

Ech aż siew szystkiego odechciewa... jedyny plus jest taki ze snieg szybko stopnieje od tego deszczu ;)

Posted

[quote name='PIKA']tu nie trzeba się przyglądać, od razu się w oczy rzuca :razz:[/quote]
przyznam, ze mi tez sie to w oczy rzucilo... :oops::oops::oops::oops: jako pierwsze ;)
ale wolalam sie nie odzywac, zeby nie bylo ze jestem jakas dziwna...
a tu prosze, okazuje sie ze jest nas dziwnych wiecej :lol:

Posted

[quote name='Teklunia']...zeby nie bylo ze jestem jakas dziwna...
a tu prosze, okazuje sie ze jest nas dziwnych wiecej :lol:[/quote]

[B]Nieeee...jesteście normalne inaczej[/B] :evil_lol:

Posted

[I][B]Dzień dobry wieczór:multi:
Przed chwilą wstałam z wyrka , powalił mnie potworny ból głowy i po spacerku z Ozzym walnęłam się do wyrka .Z pomocą snu i tabletek jest mi już lepiej:cool3:to wszystko przez tę pogodę :shake:
Dziewczyny na co/?/ wy patrzycie na tych fotkach :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Nugatowa']Witamy :cool3:

Ozzul jest genialny :loveu: a te jego miny i oczyz błyskiem sa rewelacujne:loveu:
Serdecznie pozdrawiamy[/quote][I][B]Witamy w naszych skromnych :razz:progach:multi::multi::multi:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Ozzy pierdoła czeka na spacer [/B][/I]
[I][B][IMG]http://img369.imageshack.us/img369/7641/pierdoa15dd.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
on sobie chlipie i cichutko popłakuje bo pęcherz jurz prawie eksploduje bidulek Ozinek

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Witamy w naszych skromnych :razz:progach:multi::multi::multi:[/B][/I][/quote]
Coza miłe powitanie jestemy bardzo mile zaskoczeni:D
jeczcze tylko trzeba przynieśc chleb i sól:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=purple]Cześć Aluś i Ozzinku :multi: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]nadrobiłam z "grubsza" zaległosci i zatrzymałam się tak jak dziewczyny na ostatnim zdjęciu :lol: :lol: :lol: Ozzy super :cool3:[/COLOR][/B]

Posted

Ratujcie mnie kochane bo mi nie chca foty w album netowy wchodzic a Szelma zmorkowata ma urodzinki i chciałam kilka fotek wstawic do galerii Zmorek ;( Co mam zrobic?? RATUNKU !!