PiotrekJ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dzień Doberek Alu :p ... Ślicznie Ozzy wygląda razem z babcią :lol: ... Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Oooo zdjęcia babci :multi: Alu dziekuje :lol: [SIZE=1]I się przyzam, ze w pierwszej chwili myślalam, ze wy jedziecie do, :hmmmm: jakby to rzec, :hmmmm: ... do gentycznej babci Ozulca[/SIZE] :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='beria']Ozzy ma zgrabną doopkę, lepsze od barchnów będą stringi :cool3:[/quote]no ale co z ogonkiem :crazyeye:[/quote] o chyba dla ogonka lepsze bedą stringi bo w barchanach to trza by dziurę wycinac :diabloti: Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3803/babcia45ib.jpg[/IMG] Jaki Ozzy szcześliwy z babunią:cool3: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC'][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3803/babcia45ib.jpg[/IMG] Jaki Ozzy szcześliwy z babunią:cool3:[/quote]oj Ozzy tą Babciunię bardzo koffa:loveu: [I][B]PIKA nawet nie wiem gdzie mieszka genetyczna babunia Ozzulca , bo mamusia to w USA teraz pomieszkuje:-([/B][/I] Quote
Agga Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Patrzcie jaka babcia ma zadowoloną minę. A przecież to OZZy jest drapany.:lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Agga']Patrzcie jaka babcia ma zadowoloną minę. A przecież to OZZy jest drapany.:lol:[/quote]bo babcia bardzo koffa Ozzulka i lubi jak wnusio przyjeżdża :p Quote
KaRa_ Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']bo babcia bardzo koffa Ozzulka i lubi jak wnusio przyjeżdża :p[/quote] A który wnuczek jest grzeczniejszy Kuba czy Ozzy dla babci?:lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='KaRa_TC']A który wnuczek jest grzeczniejszy Kuba czy Ozzy dla babci?:lol:[/quote]:p[I][B]każdy ma swój urok :razz:[/B][/I] Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA'] [SIZE=1]I się przyzam, ze w pierwszej chwili myślalam, ze wy jedziecie do, :hmmmm: jakby to rzec, :hmmmm: ... do gentycznej babci Ozulca[/SIZE] :evil_lol: [/quote] PIKA - ja tez :oops::oops::oops: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B] [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/2793/babcia53gt.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] kochany Ozzulek skladal babci zyczenia :p cudny chlopak :) [B]Alu[/B], on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :p Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia']PIKA - ja tez :oops::oops::oops: kochany Ozzulek skladal babci zyczenia :p cudny chlopak :) [B]Alu[/B], on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :p[/quote]Ozzulek jak narazie nie ma antypatii , ale niektórych lubi bardziej a jeszcze innych koffa :p Quote
Alka Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Teklunia'] [B]Alu[/B], on tak babcie kocha wyjatkowo, czy ogolnie wszystkich ludzi? Bo wyglada, jakby Ja uwielbial... Taka ma zadowolona minke :p[/quote] [B]Kasiu,[/B] z pewną satysfakcją powiem,że mnie też Ozzy uwielbia :loveu: Ozzulek to wyjątkowo przyjacielsko nastawiony do ludzi amstaff:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]chciałem na kolanka :p[/B][/I] [I][B][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/2793/babcia53gt.jpg[/IMG][/B][/I] [I][B]ładnie pozowałem:cool1:[/B][/I] [I][B][IMG]http://img148.imageshack.us/img148/3803/babcia45ib.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] jaki on całuśnyyyyyy :loveu: alicja po kim odziedziczył całuśność:eviltong: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 On nie tylko jest calusny, ale i lizusny o czym piszaca te slowa miala okazje sie osobiscie przekonac (czytaj - byla osobiscie wymamlana przez tego przystojniaczka) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alka']Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu:[/quote] [B][COLOR=purple]Dziewczyny nie ma sprawy, tylko jak tam się do was dostac?? Da się autobusem z K-ce?? Bo ja nie wiem :oops:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]Dziewczyny nie ma sprawy, tylko jak tam się do was dostac?? Da się autobusem z K-ce?? Bo ja nie wiem :oops:[/COLOR][/B][/quote][I][B][COLOR=Magenta]Dagusia z Katowic autobusem lub pociągiem do Centrum Rybnika bez problemu dojedziesz a potem już tylko do Nas na prowincję :pale to już byśmy cię odebrały z dworca ;)[/COLOR][/B][/I] Quote
Agga Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Zastanawia mnie tam lampka wina - to babci czy Ozziego? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B][COLOR=magenta]Dagusia z Katowic autobusem lub pociągiem do Centrum Rybnika bez problemu dojedziesz a potem już tylko do Nas na prowincję :pale to już byśmy cię odebrały z dworca ;)[/COLOR][/B][/I][/quote] [B][COLOR=purple]Zdecydowanie wole autobusem, bo do pociągu potrzebuję kaganca dla Oskara :roll: a takowego nie posiadamy :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]P.S w takim razie w jakąs sobotkę marcową Was odwiedzę, bo wcześniej nie dam rady :cool3: :cool3: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]Zdecydowanie wole autobusem, bo do pociągu potrzebuję kaganca dla Oskara :roll: a takowego nie posiadamy :eviltong: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080]P.S w takim razie w jakąs sobotkę marcową Was odwiedzę, bo wcześniej nie dam rady :cool3: :cool3: [/COLOR][/B][/quote][COLOR=Magenta]ok tylko musimy się wcześniej zgadać ;).[/COLOR] Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Agga']Zastanawia mnie tam lampka wina - to babci czy Ozziego?[/quote]:pAgguś to była wiśnióweczka babuni/ znaczy się roboty dziadziusia :p, a babcia konsumowała/ Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=magenta]ok tylko musimy się wcześniej zgadać ;).[/COLOR][/quote] [B][COLOR=purple]no pewnie, że odpowiednio wczesniej damy znAC. a powiedz mi jeszcze Aluś jakie linie autobusowe tam do Was na ten Dworzec jada[/COLOR][/B]?? Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 hello Ozzulek gościł się pięknie - super foteczki.... oj miałam co nadrabiać w galeryjce :cool3: Ala, jak tam u Was pogoda? taka sama chlapa jak u mnie? Quote
Agga Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pAgguś to była wiśnióweczka babuni/ znaczy się roboty dziadziusia :p, a babcia konsumowała/[/quote] No i poskąpili Ozziemu:shake: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][B][COLOR=purple]no pewnie, że odpowiednio wczesniej damy znAC. a powiedz mi jeszcze Aluś jakie linie autobusowe tam do Was na ten Dworzec jada[/COLOR][/B]??[/quote][COLOR=Magenta]Daguś z Katowic na Rybnik lub Racibórz [URL="http://www.sptramp.webd.pl/pks.php"]http://www.sptramp.webd.pl/pks.php[/URL] Z centrum potem są miejskie. [/COLOR] Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']hello Ozzulek gościł się pięknie - super foteczki.... oj miałam co nadrabiać w galeryjce :cool3: Ala, jak tam u Was pogoda? taka sama chlapa jak u mnie?[/quote]u nas słoneczko , ciepełko ale potworna chlapa Ozzy był na ściśle rodzinnej imprezce , reszta gosci była na oficjalnych urodzinkach w środę a że nie wszyscy lubią psy :angryy:to my się wymigaliśmy i pojechalismy sobie w sobotę :p Quote
Recommended Posts