Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='duszek']Hejka! Jaki on słodki,pięny,milutki :multi: [/quote] Potwierdzam :multi::multi::multi::multi: I też chce Ozzinka poprzytulać :loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [COLOR=purple]Ozzinku bierz swoją Pańcie i przyjezdzajcie do Siemianowic bo ciocia chce Cie poznac :multi:[/COLOR] Quote
Agga Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Mówiłam ze to [I][U]diabeł tasmański[/U][/I] a teraz pokazuje co Ozzulek robi podczas nieobecności Pańci [IMG]http://www.gify.biz/gify%20kreskowki/gify-loney-toones/wara0038.gif[/IMG]:lol:[/quote] To OZZY? DO kogo on listy miłosne pisze?:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=sienna] [I][B][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/8237/rozmyty7dc.jpg[/IMG][/B][/I] [/COLOR] [/quote] bo to jest speedy ozzzi najszybszy pies w rybniku :evil_lol: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']bo to jest speedy ozzzi najszybszy pies w rybniku :evil_lol:[/quote] protestuje:obrazic:, mój mały pędziwiatr daje sobie radę z Ozzym w biegach ,a nawet wyprzedza go:eviltong: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Ozzinku bierz swoją Pańcie i przyjezdzajcie do Siemianowic bo ciocia chce Cie poznac :multi:[/COLOR][/quote] Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']protestuje:obrazic:, mój mały pędziwiatr daje sobie radę z Ozzym w biegach ,a nawet wyprzedza go:eviltong:[/quote]:p bo Ozzy daje mu wygrać , co by Tuffi nie wpadł w kompleksy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']Daga,mam lepsze rozwiązanie.:eviltong: Jak przyjedziesz do Rybnika to za jednym zamachem poznasz Ozzinka i Tuffcia,co Ty na to? :loveu:[/quote]:pto samo chciałam zaproponować ;) Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ala,Ty wogóle chodzisz do pracy ? :roll: rano na forum , teraz też jesteś :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']Ala,Ty wogóle chodzisz do pracy ? :roll: rano na forum , teraz też jesteś :evil_lol:[/quote]:mad:[I][B]A widzisz jak czytasz , pisałam że idę na 13 i wracam o 15 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 no to popracowałaś aż 2 godziny :evil_lol: dolatywałam na dogo z kuchni, bo piekłam krokiety, widocznie przeoczyłam :oops::p Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alka']no to popracowałaś aż 2 godziny :evil_lol: dolatywałam na dogo z kuchni, bo piekłam krokiety, widocznie przeoczyłam :oops::p[/quote]tak , ale wczoraj 0d 6 do 15 :angryy: i tak mam zawsze :angryy: A z jakiej to okazji te krokieciki i planowany wypad na cały dzień :razz: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tak , ale wczoraj 0d 6 do 15 :angryy: i tak mam zawsze :angryy: A z jakiej to okazji te krokieciki i planowany wypad na cały dzień :razz:[/quote] TZ póżno wraca z pracy , Mani wieczorem z uczelni a Mati będzie miał dyżur z Tuffim, no muszą coś zjeść , a Pańcia ma wolne !!! WYBYWA ...:eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 A ja zyczę wszystkim miłego weekendu bo ja zmykam do domku i przygotowuję się na imprezkę firmową weekendową :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [FONT=Georgia][SIZE=5][I]MIŁEGO WEEKENDU :loveu: :sweetCyb:[/I][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='sylwiaskalska']A ja zyczę wszystkim miłego weekendu bo ja zmykam do domku i przygotowuję się na imprezkę firmową weekendową :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: [FONT=Georgia][SIZE=5][I]MIŁEGO WEEKENDU :loveu: :sweetCyb:[/I][/SIZE][/FONT][/quote][I][B]Dziękujemy , nawzajem ;) [/B]My w sobotę jedziemy na urodzinki do Ozzulkowej babci :p/a właściwie to na torcik urodzinowy bo urodzinki były w środę / [/I] Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sylwia, super weekendu i udanej imprezki :cunao: Quote
sylwiaskalska Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dziękuje oki lecę dziewczyny Alicja tylko prosze bez obżarstwa :p :p :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Quote
asiunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Hej!! A beda zdjecia z imprezy babcinej?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! A beda zdjecia z imprezy babcinej?:evil_lol:[/quote]:pa tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Śliczny z niego piesek :loveu: Moja Torcia by się z nim świetnie bawiła. Ona lubi się bawić z większymi pieskami. Jej ulubiony kolega to staffik, a dzisiaj na porannym spacerku bawiła się z pitbullem :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No fotki to byc musza,k chcemy poznac Ozulcowa babcie :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dobry wieczor Alu!! :calus: Jestem w szoku... :-o Wczoraj wieczorem stad wybylam, a tu tyle stron przybyło! A Ozzulca to jak na lekarstwo... :shake: Bardzo prosze wymiziać od nas Ozzulka. I przekazać mu, ze Jego własna Pańcia nie daje zdjęc do Jego prywatmej i tak znanej galerii... :diabloti: [SIZE="1"]Postaram się dla Ciebie wrzucić później do naszej galerii Edwarda.:cool3: [/SIZE] Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Dobry wieczor Alu!! :calus: Jestem w szoku... :-o Wczoraj wieczorem stad wybylam, a tu tyle stron przybyło! A Ozzulca to jak na lekarstwo... :shake: Bardzo prosze wymiziać od nas Ozzulka. I przekazać mu, ze Jego własna Pańcia nie daje zdjęc do Jego prywatmej i tak znanej galerii... :diabloti: [SIZE=1]Postaram się dla Ciebie wrzucić później do naszej galerii Edwarda.:cool3: [/SIZE][/quote]:p lekarstwo trzeba dawkować :p Quote
KaRa_ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No dobra ja czekam na nowe zdjecia Ozzego:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Ja juz dawno poddałam się i czytam ta " galerie" wyrywkowo :eviltong: Gdzie Ozulcowe nowe fotki ? On taki fotogeniczny :loveu: Quote
Recommended Posts