Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']oooo koszyczek piknikowy:)[/quote]:mad:zabawkowy :p w spadku po śp.króliczku Maxie to był jego transporter wycieczkowy :roll:
[I][B]a kocyk jest bardzo psi jest na nim piesek i kotek i Ozzy ma go w spadku po Kubie :pjak wypiorę to obfocę :evil_lol:[/B][/I]

Posted

hahah OZZY spisz jak zaba z rodowodem :eviltong:

Ozzulcu gdzie oni cię z tym legowiskiem wcisneli...miedzy jakies regały...:roll: Biedny piesek juz miejsca powoli dla niego nie ma:angryy: ;)

Posted

[quote name='Agga']hahah OZZY spisz jak zaba z rodowodem :eviltong:

Ozzulcu gdzie oni cię z tym legowiskiem wcisneli...miedzy jakies regały...:roll: Biedny piesek juz miejsca powoli dla niego nie ma:angryy: ;)[/quote]:mad:bo on tam tylko śpi jak się pogniewa , a tak to śpi z nami w wyrku :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:bo on tam tylko śpi jak się pogniewa , a tak to śpi z nami w wyrku :angryy:[/quote]

a nie jak go pani za kare tam zostawi?:mad:

Posted

[quote name='Agga']a nie jak go pani za kare tam zostawi?:mad:[/quote]:shake:jak pani nie da sępić w kuchni to się śmiertelnie obraża i idzie na 10 minut do Kuby na ponton:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:bo on tam tylko śpi jak się pogniewa , a tak to śpi z nami w wyrku :angryy:[/quote]

a coście mu zrobili, ze sie pogniewał? :mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:jak pani nie da sępić w kuchni to się śmiertelnie obraża i idzie na 10 minut do Kuby na ponton:p[/quote]

Nie dajesz psu sępić?:shake: :mad: Nie dziwie sie, że sie uraził:shake:

Posted

[quote name='Agga']KLocuś:loveu: On z głodu puchnie:eviltong:[/quote]:mad:Agga , poczekaj niech no ja do tego Opola zataszczę Ozzulca to pogadamy , sprawdzisz naocznie czy on głodzony :mad:No chyba ze masz ochotę podjechać do nas / pociąg bezpośredni , ze stacji odbiorę ;)/i sprawdzić na miejscu :razz:.Zapraszamy :multi:

Posted

:siara::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::laola::drinka::drinka::drinka::cunao::drinking::drinking::drinking:[SIZE=6][COLOR=Red][I][B]900
stronka :p
[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:siara::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::BIG::laola::drinka::drinka::drinka::cunao::drinking::drinking::drinking:[SIZE=6][COLOR=red][I][B]900[/B][/I]
[I][B]stronka :p[/B][/I]
[/COLOR][/SIZE][/quote]U mnie dwieście dwudziesta piąta dopiero. Nie piję :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:Agga , poczekaj niech no ja do tego Opola zataszczę Ozzulca to pogadamy , sprawdzisz naocznie czy on głodzony :mad:No chyba ze masz ochotę podjechać do nas / pociąg bezpośredni , ze stacji odbiorę ;)/i sprawdzić na miejscu :razz:.Zapraszamy :multi:[/quote]

Ozzulca to ja sie nie boje moja droga:loveu: Zapraszam do Opola zobaczysz Ozzulec ciocie Agge polubi:multi:
Miałam w planach wyjazd do Tych do Mróweczki ale jak zwykle zaplanowałam i wszystko sie zmienia.:shake:

Posted

[B]O, a tu się na pijaństwo załapałam :evil_lol: [SIZE=3][COLOR=Blue]No to za[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=Red][B] 900 stronkę[/B][/COLOR][/SIZE] :knajpa::cunao::chlup::drinka::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][SIZE=1]

[I][B][IMG]http://img437.imageshack.us/img437/3893/78od.jpg[/IMG][/B][/I]

[/SIZE][/COLOR][/quote]

hahaha no nie moge Ozzy śpi z otwartmi oczami i przez sen zabawek pilnuje :eviltong: Alu, przyznaj się...co to za magiczne zabawki, których OZulec tak strzeże?:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha no nie moge Ozzy śpi z otwartmi oczami i przez sen zabawek pilnuje :eviltong: Alu, przyznaj się...co to za magiczne zabawki, których OZulec tak strzeże?:evil_lol:[/quote]Madzia masz 9000 post :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Madzia masz 9000 post :multi::multi::multi:[/quote]

za Madziowego posta :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao: