Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]zmorzył mnie sen:cool1:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img435.imageshack.us/img435/6209/spioch1de.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
ale mortadella kofana zupełnie jakby Ozz był u mnie poznałam po pościeli hahaha

Posted

[quote name='agabass']ale mortadella kofana zupełnie jakby Ozz był u mnie poznałam po pościeli hahaha[/quote]:crazyeye: o kurcze a ja go przed chwilą szukałam i się nie ujawnił :shake:sprawdź w wyrku ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: o kurcze a ja go przed chwilą szukałam i się nie ujawnił :shake:sprawdź w wyrku ;)[/quote]
jest i przytulił sie do moich mrd przebrzydłych pije browki wyrywa laski i powiedział że do domu narazie nie wraca :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']jest i przytulił sie do moich mrd przebrzydłych pije browki wyrywa laski i powiedział że do domu narazie nie wraca :evil_lol:[/quote];) ok tylko dopilnuj , zeby łapy umył przed wejściem do wyra :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];) ok tylko dopilnuj , zeby łapy umył przed wejściem do wyra :razz:[/quote]
dobra dopilnuję :cool3: nie martw sie o Ozzulca bedzie miał jak w raju :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];) ok tylko dopilnuj , zeby łapy umył przed wejściem do wyra :razz:[/quote]

[B]ej, no co ty. Jeżeli Ozzi wyrwał się z domu spod nadopiekuńczych skrzydeł, to na pewno nie po to, aby wieczorem myć nogi :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ej, no co ty. Jeżeli Ozzi wyrwał się z domu spod nadopiekuńczych skrzydeł, to na pewno nie po to, aby wieczorem myć nogi :diabloti: [/B][/quote]no i kurcze pojechał w gosci i mi obciachu narobi :angryy::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no i kurcze pojechał w gosci i mi obciachu narobi :angryy::evil_lol:[/quote]

[B]Sobie narobi, Alu, sobie :diabloti: Ty przecież myjesz nogi przed pójściem spać? :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='dealer']eee no moze nie bedzie tak źle ,moze chociaz spioszki rano z oczków powyciera........w pościel:)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z całą pewnością ;)

Posted

[quote name='Maga100'][B]Sobie narobi, Alu, sobie :diabloti: Ty przecież myjesz nogi przed pójściem spać? :evil_lol: [/B][/quote]:placz: tak ale Agabass powie że go źle wychowałam :oops:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ozzy - Owczarek. :evil_lol:
Misiaczek w głębiokim śnie, lepiej nie budzić, bo nas zje! :evil_lol: :loveu:[/quote]tak szczególnie dzisiaj bez przerwy sępi :angryy:i to rzeczy dla niego niejadalne

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']tak szczególnie dzisiaj bez przerwy sępi :angryy:i to rzeczy dla niego niejadalne[/quote]
znaczy co chciał zjeść niejadalnego? :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: naszą kolację :angryy:i czekoladę[/quote]

a to wy jadacie na kolacje niejadalne rzeczy? :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']a to wy jadacie na kolacje niejadalne rzeczy? :crazyeye: :crazyeye:[/quote]PIKA nasza kolacja byłaby niewskazana dla Ozzulca :angryy:czekolada tysz ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA nasza kolacja byłaby niewskazana dla Ozzulca :angryy:czekolada tysz ;)[/quote]
dalej nie wiem, co jedliście, czego pies nie moglby zjeść :niewiem:

Posted

[quote name='PIKA']dalej nie wiem, co jedliście, czego pies nie moglby zjeść :niewiem:[/quote]sałatkę z wędzonej makreli z cebulką ,jajkiem, kukurydzą i kiszonym ogórkiem przyprawione pieprzem i majonezem :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']sałatkę z wędzonej makreli z cebulką ,jajkiem, kukurydzą i kiszonym ogórkiem przyprawione pieprzem i majonezem :eviltong:[/quote]
to wlaścicwie wszystko pies mogl zjeśc :diabloti:
nawet ta odrobina pieprzu i cebulki by mu nie zaszkodziła :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']to wlaścicwie wszystko pies mogl zjeśc :diabloti:
nawet ta odrobina pieprzu i cebulki by mu nie zaszkodziła :diabloti:[/quote]:shake: zjadł marchewke do obiadu i ........:oops: puszcza tajniaki :angryy:a co dopiero po takiej mieszaninie:shake::evil_lol: