Kaaasia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Alicja']:lol: czyli ty już masz wprawę w dilowaniu :lol: [/QUOTE] A jak że :evil_lol: Dzisiaj wyciągnęłam mamę na spacer z psem. Założyła żółty bezrękawnik i cała była obleziona prze róźne robale :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Kaaasia']A jak że :evil_lol: Dzisiaj wyciągnęłam mamę na spacer z psem. Założyła żółty bezrękawnik i cała była obleziona prze róźne robale :evil_lol:[/QUOTE] czyli jednak to nadal działa :lol: wyłapywanie robali na żółte ciuszki :lol: Quote
Kaaasia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Alicja']czyli jednak to nadal działa :lol: wyłapywanie robali na żółte ciuszki :lol:[/QUOTE] Chyba tak. U nas to jakaś masakra- ciepło się zrobiło i wszystko wylazło, nawet komary gryzą :roll: Quote
Alicja Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Chyba tak. U nas to jakaś masakra- ciepło się zrobiło i wszystko wylazło, nawet komary gryzą :roll:[/QUOTE] ja w czwartek miałam pogryzioną stopę , dłoń , kark i na czole ...wyglądałam bosko ...jeden komar a jaka atrakcja Quote
Kaaasia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Alicja']ja w czwartek miałam pogryzioną stopę , dłoń , kark i na czole ...wyglądałam bosko ...jeden komar a jaka atrakcja[/QUOTE] Bo te małe wampiry obudziły się wściekłe :mad: Quote
Alicja Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Bo te małe wampiry obudziły się wściekłe :mad:[/QUOTE] pewnie zapadały już w zimowy sen a tu je obudzono i głodne .... Quote
Alicja Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Kaaasia']Niech się powypijają wzajemnie[/QUOTE] to by się nazywalo ..bruderszaft :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Kaaasia']Imprezę by miały na całego.[/QUOTE] balanga na całego , a najlepsze jakby człek był po piwie ;) Quote
Vectra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [url]http://i1099.photobucket.com/albums/g394/Agnieszka_Kondraciuk/Rozne/338358_436779556359207_333106512_o_zpsc867c54f.jpg[/url] fantastyczne , ale myślę że i tak 99% narodu okazała by się ślepymi daltonistami :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='Vectra'][URL]http://i1099.photobucket.com/albums/g394/Agnieszka_Kondraciuk/Rozne/338358_436779556359207_333106512_o_zpsc867c54f.jpg[/URL] fantastyczne , ale myślę że i tak 99% narodu okazała by się ślepymi daltonistami :evil_lol:[/QUOTE] ano , niestety , mamy naród nieczytaty , niepisaty .... Quote
Oscar Patric Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 miłego wieczorku,buziaczki dla ślicznego Ozzunia:) Quote
Asiaczek Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja juz dawno zauwazyłam, że żółty kolor przyciaga wszelkiego rodzaju muszki, robalki itp.... A komarów u nas jakos niet... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku,buziaczki dla ślicznego Ozzunia:)[/QUOTE] :hand: [quote name='Asiaczek']Ja juz dawno zauwazyłam, że żółty kolor przyciaga wszelkiego rodzaju muszki, robalki itp.... A komarów u nas jakos niet... Pzdr.[/QUOTE] komary już lekko śnięte ale nadal się pokazują a to ze żółty kolor przyciąga robale wiadomo nie od dzisiaj ...zawsze tak było , poza tym wystarczy spojrzec w przyrodę ...najwięcej robactwa w żółtych kwiatach siedzi Quote
zuzolandia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Bestosz do piwa tak chyntnie sie slatujom te muszyska hihihihi pozdrawiamy i mizianko dla Ozzulca przesyłamy;-) Quote
Vectra Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']ano , niestety , mamy naród nieczytaty , niepisaty ....[/QUOTE] nie kumaty i nie myślaty :evil_lol: już o braku inteligencji , logicznego myślenia - nie wspominając. :grins: Ptup Ptup, pto ptam, nipto... jap to nipto, a pto ptam ptupta :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='zuzolandia']Bestosz do piwa tak chyntnie sie slatujom te muszyska hihihihi pozdrawiamy i mizianko dla Ozzulca przesyłamy;-)[/QUOTE] frelka , do piwa to sie slatujom ożyroczki :lol:te małe muszyska buziaki dla Kudlaczkowych ;) [quote name='Vectra']nie kumaty i nie myślaty :evil_lol: już o braku inteligencji , logicznego myślenia - nie wspominając. :grins: Ptup Ptup, pto ptam, nipto... jap to nipto, a pto ptam ptupta :evil_lol:[/QUOTE] :grins: Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Miłego weekendziku ;)[/QUOTE] wzajemnie :) a powinno być miło , bo jutro jadę na 75 urodzinki do mojego Taty , wprawdzie były 4 października , ale jutro się spotykamy , a niedzielkę spędzam z Ozzym i TZtem , miałam być na wystawie psów , ale po pierwsze sypnął mi sie dowóz , mam wprawdzie opcję awaryjną ale z drugiej strony szkoda mi jechać samej , wolę jednak z Ozzym do lasu Quote
Kaaasia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Aby tylko pogoda dopisała. My mamy pracowity weekend- jedziemy robić porządki jesienne na działce a tu ma padać :mad: Quote
katik Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Alicja']miałam być na wystawie psów , ale po pierwsze sypnął mi sie dowóz , mam wprawdzie opcję awaryjną ale z drugiej strony szkoda mi jechać samej , wolę jednak z Ozzym do lasu[/QUOTE] Też ostatnio wybieram taki sposób spędzenia wolnej niedzieli niż wystawy. :) Quote
Alicja Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Aby tylko pogoda dopisała. My mamy pracowity weekend- jedziemy robić porządki jesienne na działce a tu ma padać :mad:[/QUOTE] trzeba byc dobrej myśli i może będą przejaśnienia ;) [quote name='katik']Też ostatnio wybieram taki sposób spędzenia wolnej niedzieli niż wystawy. :)[/QUOTE] ja ostatni raz byłam na wystawie wtedy co się spotkałyśmy w Rybniku , byłaś z mamą , to chyba było 4-5 lat temu fajnie pooglądać psiaki ale świadomość , ze mój czeka w domu i też marzy o spacerku zmieniła sposób patrzenia na to ..kurcze w tygodniu to jest gonitwa , aczkolwiek spacer z Ozzym mnie wycisza po pracy to czasem padam na twarz ...a iść trzeba , a w niedzielkę , totalny luzik :) .Jeśli nie będzie deszczu chcemy pojechać do lasu do Rud Raciborskich Quote
Oscar Patric Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 to wszystkiego najlepszego i zdrowia dla Tatusia od Nas,i udanego spacerku z Ozzuniem:) Quote
Alicja Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='unikatowydiament']to wszystkiego najlepszego i zdrowia dla Tatusia od Nas,i udanego spacerku z Ozzuniem:)[/QUOTE] dziękuję serdecznie :) Quote
Recommended Posts