Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania!'][url]http://images8.fotosik.pl/1887/5c00ee4c68d9c5a0.jpg[/url]
[FONT="Comic Sans MS"]No padłam :mdleje: to musi być głębokie uczucie:grins:[/FONT][/QUOTE]

[B]miłość od pierwszego spojrzenia , Sabinka i Ozzy poznali się ok pół godzinki wcześniej :lol:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]miłość od pierwszego spojrzenia , Sabinka i Ozzy poznali się ok pół godzinki wcześniej :lol:[/B][/QUOTE]
Oooo, to Ozzy szybki Bill jest:lol:

Posted

[quote name='sabinka40']Wiesz cioteczka, musimy znowu ich umówić bo taka z nich urokliwa para :-)[/QUOTE]
[B]
koniecznie :):cool2: ale wypadało by wcześniej aparat wyciągnąć :roll: :lol::lol:[/B]

Posted

[quote name='Doginka']Tiaaa, aparat koniecznie wcześniej, bo jak Ozzy taki szybki, to na fotach ekscesy mogą nie zostać uwiecznione:lol:[/QUOTE]

[B]wiesz ...myśmy się najpierw musieli nagadać :lol: a potem było hasło ,rób foty :lol::lol:
ale nic straconego ;) jeszcze nie raz się spotkają :)[/B]

Posted

[CENTER] [INDENT] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=blue][B]Zapraszam na bazarek CIUSZKOMANIA ( pierwsza odsłona )na nasze boksie [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu:
[/CENTER]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207827-Ciuszkomania-na-Oskara-i-Sar%C4%99-2-boksery-szukaj%C4%85ce-dom%C3%B3w-do-godz.-22.00-dn.-24.05?p=16884396#post16884396"]http://www.dogomania.pl/threads/2078...6#post16884396[/URL] [/INDENT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Alicja']i co wylukałaś:hmmmm: :)[/QUOTE]

[I][B]ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-)
Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-)[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]ano niccc.....jedynie to dziwne coś co nie potrafisz nazwać a co sobie Ivcia wybrała mie siem podobuje;-)
Ale nie bede @ i nie odbiore przyjemności Ivettce;-)[/B][/I][/QUOTE]
[B]
podciepnij czasem kramik w górę ;)[/B]

Posted

[quote name='Doginka']Na jakies foty Ozzulca mozna liczyć?:hmmmm::hand:[/QUOTE]

[B]będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar
Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała .

Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż [/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]
Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż [/B][/QUOTE]
:kciuki:

I witaj dobra kobieto:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][B]będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar
Do Sary jeździłyśmy z Izą w tym tygodniu aby dziewczynka przyzwyczaiła sie do obroży ,smyczy . Kochana pojętna fafulka . Cała ta akcja utwierdziła mnie że jednak BOKSERY to moja miłość , a kto poznał Sarę i Oskara to wie co piszę , że nienawidzę ludzi którzy wywalają psy z błahych powodów, znajdują sobie wymówki by pozbyć się z domu kłopotu :roll: , traktują psa jak mebel , którzy katują , dręczą . Nie pisze tutaj o domku dotychczasowym Saruni i Oskarka ,bo naprawdę pani B. pięknie z nami współpracowała , a przecież mogła sprzedać psiaki i miała by na jedzenie i ciuchy dla dzieci. Dziś też dostałam SMSa od niej z podziękowaniem za to co zrobiłyśmy dla Sary i Oskara , a ja jej dziękuję za to , że nam je oddała .

Sarunia już od północy w Swoim Kochającym Domku a Oskarek z DT przeprowadza się jutro ...trzymam :kciuki: za spokojną podróż [/B][/QUOTE]

piekna szybka akcja nic tylko pogratulowac :Rose: kawal dobrej roboty Ala :drink1:

Posted

[quote name='Tengusia']piekna szybka akcja nic tylko pogratulowac :Rose: kawal dobrej roboty Ala :drink1:[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:multi: fajnie że tak się to wszystko ładnie potoczyło[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

dziewczyny ...nie macie pojęcia jak ja się cieszę ...wczoraj zasnęłam kamiennym , spokojnym snem ; bez rzeszy ludzi którzy zaangażowali się w pomoc nie zrobiłabym nic sama ...a tutaj na miejscu miałam wspaniałe wsparcie w Izie , bo nie dość że zajęła się szkoleniem jeszcze w starym domu Sarci ,to dała transport do pkt przesiadkowgo ;)

Posted

[quote name='Alicja'][B]będą fotaski , będą ...ba nawet są na kompie ....ale teraz ważniejsze były Sara i Oskar
Boshe, ilez szczęścia miały Sara i Oskar...
Brawo dla Was:)
Pzdr.
[INDENT][URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]
[/INDENT]

Posted

Super, że tak to się ładnie potoczyło i w miarę szybko:multi: szkoda mi tylko, ze musiały być rozdzielone:sad: Nie wyobrażam sobie sytuacji, ze muszę oddać psy i nagle trzeba je rozdzielić - całe życie razem i nagle osobno - będą tęsknić:sad: