Alicja Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='fioneczka']walentynkowe buziaczki dla zięciunia od teściowej :diabloti: dobrze że cmokam na odległość bo mogłabym mu jadem dziurę wypalić :eviltong: i od Monisi też buziaczki :p[/QUOTE] [B]:lol::lol::lol: dla Mony Ozzy liza wysyła ;)[/B] Quote
fioneczka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 walentynkowe buziaczki dla zięciunia od teściowej :diabloti: dobrze że cmokam na odległość bo mogłabym mu jadem dziurę wypalić :eviltong: i od Monisi też buziaczki :p Quote
Cola Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Vectra']royal canin 4800 :)[/QUOTE] hmmm tylko ta karma działa?? Joker zalicza się już do seniorów... [quote name='Alicja'][B]może za mało śpi ;)[/B][/QUOTE] faktycznie, zbyt mało :roll: 23h na dobę.... Quote
Vectra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Cola']hmmm tylko ta karma działa?? Joker zalicza się już do seniorów... faktycznie, zbyt mało :roll: 23h na dobę....[/QUOTE] a on jest chudy tak z urody , z nadmiaru ruchu ? czy schudł ? dla moich adhd , tylko ta karma się nadaje , by nie straszyły szkieletami Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Alicja'] myślisz że mając 100lat można się jeszcze emeryturą cieszyć :lol:[/QUOTE] Oczywiście! Będziesz żwawą 100-latką;) Pzdr. Quote
Alicja Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Cola']hmmm tylko ta karma działa?? Joker zalicza się już do seniorów... [B]toż to chłopak w sile wieku ;)[/B] faktycznie, zbyt mało :roll: 23h na dobę....[/QUOTE] [B]za malutko :lol:[/B] [quote name='Asiaczek']Oczywiście! Będziesz żwawą 100-latką;) Pzdr.[/QUOTE] [B]:lol::lol::lol: i będę bawić szczeniaczki u Vectry :)[/B] Quote
baster i lusi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 CIOTECZKI ZAPRASZAM NA ZAKUPY PYSZNYCH CIASTECZEK DLA PUPILI [url]http://www.dogomania.pl/threads/202434-Ciasteczka-dla-psiak%C3%B3w-na-hotel-dla-marsa-do-25-02[/url] Quote
Alicja Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='Asiaczek']O! Dobry pomysł:) Pzdr.[/QUOTE] [B] Czyli jeszcze mam dobre pomysły czasem :lol:[/B] [quote name='baster i lusi']CIOTECZKI ZAPRASZAM NA ZAKUPY PYSZNYCH CIASTECZEK DLA PUPILI [url]http://www.dogomania.pl/threads/202434-Ciasteczka-dla-psiak%C3%B3w-na-hotel-dla-marsa-do-25-02[/url][/QUOTE] [B]Cioteczki kupujcie ciasteczka dla psiaków ...są pyszne :)[/B] Quote
Cola Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Vectra']a on jest chudy tak z urody , z nadmiaru ruchu ? czy schudł ? dla moich adhd , tylko ta karma się nadaje , by nie straszyły szkieletami[/QUOTE] on raczej taki z urody :roll: za młodości gdy chciał biegać to wyrabiał masę mięśniową i jakoś wyglądał, ale musiał mieć karmę active + jakieś gotowane mięsko, żeby nie być wieszakiem na kości :evil_lol: [quote name='Alicja'][B]toż to chłopak w sile wieku ;-)[/B] [B]za malutko :lol:[/B][/QUOTE] siła wieku na półmetku :p oszyfiście....doba jest zbyt krótka...nawet dla mnie Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Witaj Ala :) Co u Ciebie słychać? Ozzulec pewnie się leni hy hy Quote
Alicja Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Cola']on raczej taki z urody :roll: za młodości gdy chciał biegać to wyrabiał masę mięśniową i jakoś wyglądał, ale musiał mieć karmę active + jakieś gotowane mięsko, żeby nie być wieszakiem na kości :evil_lol: [B]bosh..to ja mam zawsze obłe psy ;)[/B] siła wieku na półmetku :p oszyfiście....doba jest zbyt krótka...nawet dla mnie[/QUOTE] [B]wiedziałam , ze chociaż Ty się ze Mną zgodzisz ;) w końcu po STAREJ znajomości :p[/B] [quote name='Izabela124.']Witaj Ala :) Co u Ciebie słychać? Ozzulec pewnie się leni hy hy[/QUOTE] [B]witaj Izunia :) U mnie różnie słychać , ale na dogo o pewnych sprawach się nie pisze . Ozzulec ma poprzestawiany czas przez naszą pracę i na pierwszy spacer chodzi o 5 rano przez co bardzo cierpi , zresztą i ja , bo wstaję o 4.50 Czy można prosić o głos na NR 6 , fota Tatankas , moje kochane boxie[/B] :loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page17"]http://www.dogomania.pl/threads/201347-Bazarek-fotograficzny-ZAPRASZAM-NA-G%C5%81OSOWANIE-STR.4-POST-89-92-DO-P%C3%93%C5%81NOCY-20.02/page17[/URL] Quote
Katerinas Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 boszzz... współczuję tej 4.50 :roll: Ozzulec śpioszek? ;) Quote
Alicja Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Katerinas']boszzz... współczuję tej 4.50 :roll: Ozzulec śpioszek? ;)[/QUOTE] [B]oj Ozzy kocha spanko ;) a musiałam wstawać 4.50 , żeby iść z Niuńkiem na siq i qpę , bo 5.50 wychodziłam już do pracy , od 6 mam dzieci w przedszkolu , więc mus .... tyle dobrze że do pracy marszobiegiem 7 minut mam ;)[/B] Quote
Katerinas Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Super, że praca tak blisko. Wcześnie to przedszkole :shock: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Alicja'] [B]witaj Izunia :) U mnie różnie słychać , ale na dogo o pewnych sprawach się nie pisze . Ozzulec ma poprzestawiany czas przez naszą pracę i na pierwszy spacer chodzi o 5 rano przez co bardzo cierpi , zresztą i ja , bo wstaję o 4.50 [/B][/QUOTE]Rozumiem, dogo to specyficzne środowisko :cool3: Mam tylko nadzieję, że nic złego u was się nie dzieje :calus: Co do Ozzulca to mu się wcale nie dziwię ano Tobie, bo gdybym miała tak codziennie wstawać o 4:50 to bym chyba oszalała Quote
Alicja Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Katerinas']Super, że praca tak blisko. Wcześnie to przedszkole :shock:[/QUOTE] [B]to chyba największy plus tego , aczkolwiek czasem mam wrażenie że nawet ziewnąć na ulicy nie mogę bo jakaś Rodzina wychowanka to zobaczy :roll: To teraz i tak jest później , jeszcze 5 lat temu chodziłyśmy na 5.30 ...[/B] [quote name='Izabela124.']Rozumiem, dogo to specyficzne środowisko :cool3: Mam tylko nadzieję, że nic złego u was się nie dzieje :calus: [B]spokojnie :)[/B] Co do Ozzulca to mu się wcale nie dziwię ano Tobie, bo gdybym miała tak codziennie wstawać o 4:50 to bym chyba oszalała[/QUOTE] [B]ja nie szaleję ;) ja jak wracam to zasypiam :lol:[/B] Quote
zuzolandia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [I][B]04-30 TO ja niejednokrotnie dopiero zasypiam hhhiihih witaj Koffana..... wiem ze gdzies ten temat sie tu przewijala ale leniwam i szukac mi sie nie kce ... czym odchudzasz Ozzika ? ja musze Zuzola nieco opuscic z wagi bo za grubaaaaa........ buziamm..;-)[/B][/I] Quote
Alicja Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]04-30 TO ja niejednokrotnie dopiero zasypiam hhhiihih witaj Koffana..... wiem ze gdzies ten temat sie tu przewijala ale leniwam i szukac mi sie nie kce ... czym odchudzasz Ozzika ? ja musze Zuzola nieco opuscic z wagi bo za grubaaaaa........ buziamm..;-)[/B][/I][/QUOTE] Zuzolku , daję RC Obesity , skuteczna kuracja i na niczym psiak nie traci tylko na wadze , sierściuch , skóra , witalność w jak najlepszej formie :cool2: Polecano mi na forach karmy typu light , ale one nie pomagają w odchudzaniu , chyba że masakrycznie zmniejszy się ilość podawanej paszy ;) Quote
Doginka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Moje doroślaki też jedzą RC Obesity;-) Quote
Tengusia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 caly czas pamietam ze mam przyjechac kotleciki ci wyjesc tylko ze ta pogoda jakosik malo laskawa a i w brzuszku żaby jakosik tak pusto ... :diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='Alicja']Zuzolku , daję RC Obesity , skuteczna kuracja i na niczym psiak nie traci tylko na wadze , sierściuch , skóra , witalność w jak najlepszej formie :cool2: Polecano mi na forach karmy typu light , ale one nie pomagają w odchudzaniu , chyba że masakrycznie zmniejszy się ilość podawanej paszy ;)[/QUOTE] [B]dziękuję kochana ;-) witam sie mrozny wieczór;-)[/B] Quote
Alicja Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Doginka']Moje doroślaki też jedzą RC Obesity;-)[/QUOTE] [B] ja na początku kierowałam się opiniami z niebieskiego forum astowego gdzie RC Obesity zgnoili na maxa ... ale że ja jak nie sprawdze to nie uwierzę to zakupiłam po konsultacji z Vectrą , Agnes , z wetem Bartkiem i jestem zadowolona[/B] [quote name='ice_t']Witam w ten mroźny i śnieżny poranek[/QUOTE] [B]witaj mrożona ;) herbatko [/B] [quote name='Tengusia']caly czas pamietam ze mam przyjechac kotleciki ci wyjesc tylko ze ta pogoda jakosik malo laskawa a i w brzuszku żaby jakosik tak pusto ... :diabloti:[/QUOTE] [B] kotleciki :hmmmm: a co to takiego :grins:[/B] [quote name='zuzolandia'][B]dziękuję kochana ;-) witam sie mrozny wieczór;-)[/B][/QUOTE] :calus: Quote
Alicja Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1284/2724afdbf58a4dd1.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1284/855d538273822945.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1284/6a571bb97489ea65.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1284/acc3c8b02c6f904c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/1284/674a7f544be7a796.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Recommended Posts