Cola Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]moja ósemka zaczęła się w trakcie wyrywania rozsypywać ...była leczona kanałowo ze 3 lata temu ... poszła w 2 częściach i tylko częściowo znieczulona , bo w czasie podawania znieczulenia pani wbiła się w jakieś naczyńko i płyn poszedł w górę i zrobiła się gulka na policzku , naczyńko pękło i jest spory siniak .... a ja siedzialam 10 minut przytulona do metalowej nereczki i usiłowałam zniwelować opuchliznę .... nie dalam sobie wbić kolejnego zastrzyku ....ale za to po 2 godzinach wyladowałam na pogotowi po zastrzyk Pyralginy bo chodziłam po ścianach ... nie wyobrażam sobie iść na drugi dzień do dzieci i pracować :roll: a tobie współczuje zabiegu ...już mnie trzęsie na samą myśl :glaszcze:[/B][/COLOR][/QUOTE] brrrr.....horror jakiś napisałaś...współczuję haha dalej wyglądasz jak chomik i boxer po alce?? ;) a prezentowy banerek :loveu: oczy me cieszy w ten zimowy zimny wieczór Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Oj, coś chyba nie ten-tego u Alicji... Pzdr. Quote
Patka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zaglądam a tu horror zębowy bryyyy Uściski Alu :) Quote
zuzolandia Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [I][B]Zębologa wspólczuwammm....... a baneruś taki optymistyczny hihihihi buziam sniegowo;-)[/B][/I] Quote
Czoko Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Składamy wizytę i okazuje się że spotykam Starych Znajomych! Ewa & Choco & Miki Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Iv_']Tengusia, Twój banerek też jest śliczny :loveu: bardzo mi się podoba ;);)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]taki na czasie [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Głos oddany, znajomym link podesłany z nakazem głosowania ;)[/FONT][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] dziękuję w imieniu psiaczków [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Umiejętności... to, hm... później...;) Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]będziemy się starać [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']Fajny, cieply , letni banerek - przyjemnosc dla mych szklanych oczu w ten zimy wieczor.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] bo wspomnienie lata cudne jest [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='fioneczka']nooooo baner full wypas ... fajowy prezentos[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]też tak sądzę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='ice_t']dzień dobry w ten zaśnieżony poranek :) niezły początek tygodnia :([/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]zima ....niestety [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Gioco']Siemanko :-) Jak opuchlizna?[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]nadal jest ... i wszystkie kolory tęczy [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Doginka']Myślałam,że więcej tych fot będzie, a tu duzio gadania:lol: Przyznaję bez bicia, że stanęłam na Twoim "niemieckim" kumplu:crazyeye: Szkoda słów na takiego polaczka z małej literki "p" [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] też tak myślę ...wywaliłam go z wszystkich możliwych kontaktów [/B][/COLOR][/FONT] a o dentyście też nie wspomnę, bo aż w kolanach czuję ciary:scared:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] ja teraz też ...a musze uzupelnić ubytek :shock:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']brrrr.....horror jakiś napisałaś...współczuję haha dalej wyglądasz jak chomik i boxer po alce?? ;) [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] nadal niestety i siedzę na L4 [/B][/COLOR][/FONT] a prezentowy banerek :loveu: oczy me cieszy w ten zimowy zimny wieczór[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] moje też [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Asiaczek']Oj, coś chyba nie ten-tego u Alicji... Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] nooooo...prąd nam zabrało wczoraj ...po raz 3ci w tym tygodniu ... już z panami z PE za chwilkę będę na Ty [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Patka']zaglądam a tu horror zębowy bryyyy Uściski Alu :)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Witajcie Patkowie ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Zębologa wspólczuwammm....... a baneruś taki optymistyczny hihihihi buziam sniegowo;-)[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] witam bałwaniasto [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Aj, ile się u Was dzieje niedobrego... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Czoko']Składamy wizytę i okazuje się że spotykam Starych Znajomych! Ewa & Choco & Miki[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] Witamy z Ozzulcem :) a jednak świat jest mały ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Aj, ile się u Was dzieje niedobrego... Pzdr.[/QUOTE] [B][COLOR=Navy] z tym prądem to wesoło bardzo , bo przy rozdzielni wykopali dół i jakieś kable im coś tam źle działają :roll:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Asiaczek']A mieliście świeczki w domku? Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]świeczek Ci u Nas dostatek ;) a i 2 latarki mam :)[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 No to dobra z Ciebie gospodyni:) Ja tez mam 2 latarki, które moje psiaki wygrały w Wilnie...;) Pzdr. Quote
Alicja Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Asiaczek']No to dobra z Ciebie gospodyni:) Ja tez mam 2 latarki, które moje psiaki wygrały w Wilnie...;) Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nie ma wyjścia jak się chodzi do pracy na 6 rano i na dodatek trzeba przedszkole otworzyć ;) ...poza tym Tengusia widziala po jakim fajnym wiadukcie idę do pracy rano :roll:więc latarka niezbedna ...a swieczki , bardzo lubię wszelkie użytkowe dokoracje [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [B]Nie macie wrażenia ze Wam się wątki pokurczyły ?? Mój jest odchudzony o co najmniej 400 stron , ale jest opcja że może być i więcej braków :roll: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174993-Nowa-Dogomania-beta-4/page23[/URL] [/B] [INDENT] [B]na teraz ...[/B] [B]str 2833 (uklad 20 na stronie ) wrzesień 2008 ......str 2834 listopad 2010 :shock: [/B] [/INDENT] Quote
Darianna Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Tu wogóle się cyrki dzieją, posty skaczą, wątkom długości się zmieniają... a już był spokój... Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Darianna']Tu wogóle się cyrki dzieją, posty skaczą, wątkom długości się zmieniają... a już był spokój...[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] skaczące posty zauważyłam już rano ...ale na skracające się wątki maupa4 zwróciła mi uwagę .... a miało być tak pieknie ...nowy fuul wypas serwer :diabloti: naszym TTB z Gliwic watek sie skrócił o 60 stron :roll:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja'][B]Nie macie wrażenia ze Wam się wątki pokurczyły ?? Mój jest odchudzony o co najmniej 400 stron , ale jest opcja że może być i więcej braków :roll: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174993-Nowa-Dogomania-beta-4/page23[/URL][/B] [INDENT] [B]na teraz ...[/B] [B]str 2833 (uklad 20 na stronie ) wrzesień 2008 ......str 2834 listopad 2010 :shock: [/B] [/INDENT][/QUOTE] Zauważyłam... mnie obcięli ponad 2200 stron. Jeszcze dzisiaj rano miałam ponad 3.600 stron, a teraz mam tylko 1400... Mały off: [COLOR=Purple][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/197244-Kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Pu%C5%9Bki-do-08.12.2010-godz-22-00?p=15842056#post15842056"]http://www.dogomania.pl/threads/1972...6#post15842056[/URL] Pzdr. [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja'][B]Nie macie wrażenia ze Wam się wątki pokurczyły ?? Mój jest odchudzony o co najmniej 400 stron , ale jest opcja że może być i więcej braków :roll: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174993-Nowa-Dogomania-beta-4/page23[/URL] [/B] [INDENT] [B]na teraz ...[/B] [B]str 2833 (uklad 20 na stronie ) wrzesień 2008 ......str 2834 listopad 2010 :shock: [/B] [/INDENT][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] albo mi się wydaje albo mój wątek skrócili o połowę...wydaje mi się że miałam ponad 1000 stron :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Noooo, już 3 osoby mówią to samo... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [FONT=Arial][B]Huan napisała że posty i strony wróciły ....:roll: guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzik prawda :angryy::angryy::angryy::angryy:nic nie wróciło :shake:[/B][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]eee....no fajnie jeśli wróciły ale ciekawe gdzie się wszystkie skumulowały :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
fioneczka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 heh dziś o to samo zapytał mnie Krzychu ... watek Ci poczyścili ze zbędnych postów ? ;) ale tak jakoś dziwnie jest bo ja się da jedną str wstecz to się pokazuje prawidłowa ilość stron i za chwilę znowu znikają :hmmmm: abra kadabra jakaś Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [COLOR=Navy][B]potus potus jak mawiał mały Kubuś ;)[/B][/COLOR] Quote
Maupa4 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Huan napisała że posty i strony wróciły ....:roll: guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzik prawda :angryy::angryy::angryy::angryy:nic nie wróciło :shake:[/B][/FONT][/QUOTE] Alicja - wróciły posty. Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam). Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty. Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza. To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie. Quote
Alicja Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 [quote name='Maupa4']Alicja - wróciły posty. Sprawdziłam u siebie - mam wszystko (ja potrzebowałam info z początku roku i już znalazłam). Nie zdążyłam napisac na administracji bo watek zamknięty. Teraz jest tak jak Huan napisał - z automatu ustawia na stronie po 25 postów (a nie tak jak było po 10) - no i tym samym wszystko sie poskracało 2,5 raza. To znaczy teraz tak jest a jak będzie za chwilę ... to kto to wie.[/QUOTE] [B][FONT=Arial] uffff...to mnie uspokoiłas :multi:, bo ja przy moim necie dzisiaj nie byłam w stanie już tego posprawdzać :cool3:[/FONT][/B] Quote
Recommended Posts