halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [B][FONT="Garamond"][SIZE="5"][COLOR="#8b0000"]Dzieńdoberek ... Pobudka [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i43.tinypic.com/2v2cv1l.jpg[/IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/2mfamc.jpg[/IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/16ke3qx.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='agbar']Komu bije dzwon :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] nie pytaj Komu bije dzwon ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Iv_']Miziaki dla Ozulka :loveu::loveu: a co ja tu czytam Alu :-o że Ty zła kobieta :roll: :cool3:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:oops: no zUa kobieta jestem [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Cola']:hmmmm: wiater w płucach...a ja zawsze myślałam, że wiatr to hula we włosach ;):evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]a widzisz jak mało jeszcze wiesz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][B][I]Dej pozór co Cie tyn halny niy wywieje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]buzioleeee :loveu:[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]nie bój żaby ;)[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='halgre'][B][FONT=Garamond][SIZE=5][COLOR=#8b0000]Dzieńdoberek ... Pobudka [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i43.tinypic.com/2v2cv1l.jpg[/IMG][IMG]http://i44.tinypic.com/2mfamc.jpg[/IMG][IMG]http://i41.tinypic.com/16ke3qx.jpg[/IMG][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ale hałasujesz ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='magdola']witamy, witamy i drzewka podlewamy ;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] podlane ;) [url]http://www.posadzdrzewo.pl/#/las/drzewo/alicja512[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [B][I]to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi[/I][/B] Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać. Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi[/I][/B][/QUOTE] [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]hahahaha :evil_lol: hihihihi :evil_lol: no coooo :eviltong::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [quote name='Grosziwo']Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać.[/QUOTE] [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 "[B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]" No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia . Quote
halgre Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [Quote]No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia .[/QUOTE] [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Grosziwo Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti: Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Grosziwo']Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti:[/QUOTE] [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]aha ... a ja przez urodzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [quote name='deer_1987']W wolnej chwili zapraszam do nas :)[/QUOTE] [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Dopiero wróciliśmy z parku, ale zaraz tam zawitam :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
taxelina Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zapraszam Ciebie tez ale Alicja ostatnio pisala ze malo czasu ma wiec ja w wolnej chwili zapraszam - w koncu to jej galeria :D Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 przyszlam odwiedzic Ozzulca i zapytac co tam u was slychac :grins: Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]to ze hałasuje to poł biedy ale o kery godzinie te larmo nom funduje ooo to woło o pomsta do nieba hihihihi[/I][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]butel pieronowy zrobiła , aż sie mój stary obudził [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Grosziwo']Tak bym się włączyła do dyskusji na tematy wszelakie ale ja to za Wami zdążyć nie mogę. I jeszcze w obcych językach tu gadają :crazyeye: Ozzulka jednak proszę ode mnie wymiziać.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]wymiziany ;) no dyć dziołcha pogodej z nami [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre'][B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#8b0000]hahahaha :evil_lol: hihihihi :evil_lol: no coooo :eviltong::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#8b0000]W jakich znów obcych językach :crazyeye: Godomy po naszymu przeca :evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]prowadzymy konwersacjo ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]czyli klachomy [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Grosziwo'] No niby , że ja , ale ja mimo zamieszkiwania tu gdzie mieszkam od 4 -go roku życia nic a nic godoć nie potrafia .[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]wszystko przed tobą ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre'][B][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=#8b0000]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] u mnie też , chociaż najgłębsze korzenie sięgają Śląska , chyba od zawsze przodkowie tu mieszkali , bo moje wiadomości nt rodziny sięgają czasów powstania styczniowego a [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ja też po śląsku do pewnego czasu ni w ząb [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Grosziwo']Ale ze mnie nieuk :placz::placz::placz: próbowałam ale moje próby tylko ogólną radochę wywoływały. Ale co tam , jestem prawie ślązaczka , tak przez zasiedzenie :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]czas zamieszkania zobowiązuje ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']W wolnej chwili zapraszam do nas :)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] zajrzę [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']przyszlam odwiedzic Ozzulca i zapytac co tam u was slychac :grins:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]dojechałaś :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 cześć ciociu :) jak tam Ozzulkowy misiak się miewa ? siemię pije ? Quote
zuzolandia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]U mnie w domu nigdy się nie mówiło po śląsku, a ja jednak się nauczyłam wśród koleżanek, kolegów i innych znajomych ... :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] [B][I]hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi witaj Alusiowa ;-) [/I][/B] Quote
Tengusia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]dojechałaś :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] zapomnialas dodac ze nikt w tym czasie nie ucierpial :roflt: Quote
halgre Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]prowadzymy konwersacjo ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]czyli klachomy [/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]A toć ...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='zuzolandia'][B][I]hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi [/I][/B][/QUOTE] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]U mnie to rodzina mojej mamy - rodowici ślązacy, a rodzina ojca z Zagłębia :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='fioneczka']cześć ciociu :) jak tam Ozzulkowy misiak się miewa ? siemię pije ?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nie miał ochoty ;) szewki pościągane :multi:[/B][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][B][I]hihihih jo to hanysowa pelnym pyskiem... u mnie niemal cała rodzina to tutejsze hihih i blisko 90% godo i to tak ze czasami ja ich nie rozumiem hihihi witaj Alusiowa ;-) [/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]witaniec ;)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']zapomnialas dodac ze nikt w tym czasie nie ucierpial :roflt:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] ja tak specjalnie co byś się mogła pochwalić :grins:[/B][/COLOR] [quote name='halgre'][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]A toć ...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]U mnie to rodzina mojej mamy - rodowici ślązacy, a rodzina ojca z Zagłębia :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B] eee to daleko na zolyty ni mioł ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/276/e90ea86852865129.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/276/3b23fbf041067da8.jpg[/IMG][/URL] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]kooniec :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
zuzolandia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B][I]jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee aleś pojechała po bandzie z tymi fotami hihihihhi[/I][/B] Quote
Alicja Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='zuzolandia'][B][I]jaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeee aleś pojechała po bandzie z tymi fotami hihihihhi[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]wiesz ...no raz się żyje ;)[/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 piękniusie kffffiatuszki i okienko bez nosków ... u mnie są noski wszędzie a w moim pokoju to już przegięcie bo sobie lalunia na stół wskakuje i przez okienko patrzy bo jej pitbabcia pozwala :mad: Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='agaga21']jak sie miewa OZZULINKA?:diabloti:[/QUOTE] oooooooooooo jaka zniewaga ... dobrze że Ozzulkowy już śpi i tego nie czyta ;) Quote
Recommended Posts