Cola Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu: Quote
Tengusia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Cola']oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu:[/QUOTE] u nas tez cieplusio i przyjemnie :grins: :loveu: Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dbsst']idzie wiosna ha h aha[/QUOTE] [COLOR=Red][B]u nas dziś była :multi:[/B][/COLOR] [quote name='Cola']oj idzie wiosna, idzie :grins: jest tak cieplutko i świeci słonko :loveu:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] słoneczko dziś się u nas już pokazało :multi:[/B][/COLOR] [COLOR=Red][/COLOR][quote name='Tengusia']u nas tez cieplusio i przyjemnie :grins: :loveu:[/QUOTE][COLOR=Red][B] no możesz sie pochwalić ...ale miałam tak samo ;)[/B][/COLOR] [COLOR=Red][B]A ja dziś byłam u Grosinki :loveu: :multi: spacerek zaliczony z którego ja i Klocek wyszliśmy upaprani błotem ...nie ma to jak mieszkać w mieście ;)[/B][/COLOR] Quote
Hanna R. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Vectra']poproszę o dobry przepis na sernik i keks :diabloti:[/QUOTE] O matko ! Ta tutaj też :eek2: Alicjo, przybyłam aby Cię powitać :loveu: i sprawdzić jak się miewa Cezary . Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='dbsst']oj była była a ciebie NIE BYŁO[/QUOTE] [COLOR=Red][B] byłam [/B][/COLOR] [quote name='Hanna R.']O matko ! Ta tutaj też :eek2: Alicjo, przybyłam aby Cię powitać :loveu: i sprawdzić jak się miewa Cezary .[/QUOTE] [COLOR=Red][B] witaj Hanno Mła :Rose: Twój syn Cezary ma się dobrze ...może nie tak dobrze jakby chciał ;) [/B][/COLOR] Quote
halgre Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Czy ja się mogę tu przywitać ? Taaak ? No to [COLOR="#ff0000"][SIZE="4"][SIZE="5"]witamy[/SIZE][/SIZE][/COLOR] się z Alicją i Ozzulkiem [IMG]http://i43.tinypic.com/10ok5kh.jpg[/IMG] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="#006400"]Wiosna tuż tuż ! [IMG]http://i43.tinypic.com/erwwth.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] [url]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/url][/FONT][/SIZE] ****************************** Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hahahahah Alu to pojechałaś hahahahahahahha wiesz o czym mówie prawda ;) Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']jeny gdzie gdzie? poproszę linke :lol:[/QUOTE] Waszko tam gdzie ostatniom porom ;) wiesz gdzie myśl a dojdziesz szybciej niczym wiatr :D Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Georgia"][COLOR="#8b0000"]Czy ja się mogę tu przywitać ? Taaak ? No to [COLOR="#ff0000"][SIZE="4"][SIZE="5"]witamy[/SIZE][/SIZE][/COLOR] się z Alicją i Ozzulkiem [IMG]http://i43.tinypic.com/10ok5kh.jpg[/IMG] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="#006400"]Wiosna tuż tuż ! [IMG]http://i43.tinypic.com/erwwth.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] [url]http://halgre.posadzdrzewo.pl[/url][/FONT][/SIZE] ******************************[/QUOTE] [COLOR=Red][B] a witam Was i Ja z Ozzulkiem ;)[/B][/COLOR] [quote name='dbsst']hahahahah Alu to pojechałaś hahahahahahahha wiesz o czym mówie prawda ;)[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no qrdwa ....no powiedz że nie mam racji :diabloti: [/B][/COLOR] [quote name='malawaszka']jeny gdzie gdzie? poproszę linke :lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B] na jedynym słusznym wątku na dogo :roflt:[/B][/COLOR] [quote name='dbsst']Waszko tam gdzie ostatniom porom ;) wiesz gdzie myśl a dojdziesz szybciej niczym wiatr :D[/QUOTE] :roflt: [quote name='malawaszka']AHA!!! to już czytam :roflt:[/QUOTE] :grins: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]wypij 100 tkę to ci przejdzie ;)[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje:[/QUOTE] to to jakis totalny niefart jakiś dramat. Cieszę się, że jak ja już jestem po to czytam takie rzeczy ;) Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no więc:roll: ..byliśmy u elDohtore z Ozzulkiem ... prosimy o kciukasy 26 marca od godziny 17.30 ....mamy odjajczanie Ozzulka Dziś zrobiliśmy sobie usg i prostata powiększona ...czyli tak jak od początku mówiłam problem Ozzulkowej doopy bierze się z jojków...jak są cieczki prostata się powiększa , pod kopułką coś buzuje a chłoptaś cierpi .... więc radykalna decyzja i mam nadzieję że wszystko się unormuje ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agaga21 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no więc:roll: ..byliśmy u elDohtore z Ozzulkiem ... prosimy o kciukasy 26 marca od godziny 17.30 ....mamy odjajczanie Ozzulka Dziś zrobiliśmy sobie usg i prostata powiększona ...czyli tak jak od początku mówiłam problem Ozzulkowej doopy bierze się z jojków...jak są cieczki prostata się powiększa , pod kopułką coś buzuje a chłoptaś cierpi .... więc radykalna decyzja i mam nadzieję że wszystko się unormuje ...[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='agaga21']no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: [COLOR=Red][B] mam stresiora ....ale wierzę , że trzeba przecierpieć żeby było dobrze [/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='agaga21']no w końcu ozzy będzie wyglądał jak...normalny pies:diabloti: odkąd poznałam dogomanię, psy z jajkami wyglądają jak dla mnie dziwnie:evil_lol:[/QUOTE] :roflt: a ja mimo wszystkie nie mogę się przyzwyczaić do tego jak pies nie ma nic między nogami :lol: Alu będzie dobrze!!!!!!! :kciuki: Ozzy młody, zdrowy - więc nie ma prawa być inaczej - patrz Pepa - 5 dni po rozległej operacji schorowany staroć a ta dziczy jak siksa :lol: aha! właśnie piecze się pizzunia mniammmmm Quote
Alicja Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']:roflt: a ja mimo wszystkie nie mogę się przyzwyczaić do tego jak pies nie ma nic między nogami :lol: Alu będzie dobrze!!!!!!! :kciuki: Ozzy młody, zdrowy - więc nie ma prawa być inaczej - patrz Pepa - 5 dni po rozległej operacji schorowany staroć a ta dziczy jak siksa :lol: [COLOR=Red][B] no właśnie widziałam :roflt:[/B][/COLOR] aha! właśnie piecze się pizzunia mniammmmm[/QUOTE] [COLOR=Red][B]fota pizzy ;) pamiętaj ....[/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: trochę mnie tu nie było, ale fot nie widzę jakoś :roll::roll: Ala, daj zdjęcia pakera :modla::modla::modla: :cool3: Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 mniam :lol: fota zrobiona, pizza zjedzona :lol: ide leżeć hahaha Quote
Maga100 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='malawaszka']qrfa ale zaczęłam od opisu zrypanego znieczulenia i umarłam.. słabo mi :mdleje:[/QUOTE] [B]czy mi się wydaje, czy ty coraz bardziej boisz się ciąży i porodu? :hmmmm: Ależ why why?[/B] [quote name='malawaszka'] aha! właśnie piecze się pizzunia mniammmmm[/QUOTE] [B]dietetyczną?:angryy: Bo jak tak, to daj przepis :diabloti: Pizza :placz::placz::placz: [/B] Quote
malawaszka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 przez Was się boję przez Was :lol: tak - oczywiście że dietetyczną :lol: mozarella 0% tłuszczu i gouda light :roflt: Quote
Recommended Posts