Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witaj, Osobniczko Alicjo... i czego Ty się domagasz, wyników, analiz i innych takich... eh, Alicjo...ale nie jesteś odosobniona;) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Alicja napisał(a):z siłą wodospadu :roflt: nooooo :evil_lol: Quote
agnes1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [FONT=Arial]A U MNIE BYŁA[/FONT] PANDUSIA DŻUDI :multi::multi: [FONT=Arial]PEWNIE CHCE MNIE DO ZNAJOMYCH ZAPROSIĆ :multi::multi::eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Arial] PODPISANO KLOCKOWA ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Witaj, Osobniczko Alicjo... i czego Ty się domagasz, wyników, analiz i innych takich... eh, Alicjo...ale nie jesteś odosobniona;) Pzdr. no ja nie wiem ...jak mogłam się domagać czegokolwiek .....wylewając żółć w kuchni :roflt: nie nawidze gównażerii w internecie :diabloti: ...bo se toto myśli że rozumy wszystkie pozjadało i że nie widać kto zacz ukrywa się za IP agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]A U MNIE BYŁA[/FONT] PANDUSIA DŻUDI :multi::multi: [FONT=Arial]PEWNIE CHCE MNIE DO ZNAJOMYCH ZAPROSIĆ :multi::multi::eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Arial] PODPISANO KLOCKOWA ;)[/FONT] o qwa ...już Ci zazdraszczam :grins: Quote
agnes1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
agnes1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [FONT=Arial]CHOOO SZYBKO.... TAM :grins:[/FONT] [FONT=Arial] sie rozbujały koleżanki [/FONT][FONT=Arial] fajnie jest , zaś ktoś chce potwierdzeń :shake::shake::crazyeye: [/FONT]Ci,co dali grosz dla Dejli z serca nigdy nie będą żądali faktur,potwierdzeń,kopii,zwrotów czy rozliczeń! :razz::razz: Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 o matko coście to za wątek zapodały :mdleje: oczopląsu mozna dosdtać!!!!! Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ci,co dali grosz dla Dejli z serca nigdy nie będą żądali faktur,potwierdzeń,kopii,zwrotów czy rozliczeń! a one to na dogo zbierają ? regulamin mówi co innego :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 zerknij na wątek - mnie włosy nawet na dużym palcu wstały :roflt: same klony na tym wątku, jakaś ogólna histeria i sama już nie wiem co - jakieś dzieci chciały zrobić wała zbierając na konto Fundacji? hahaha i nawet im nie chciały dać faktur tylko brać kase???? 5 TYS OJRO!!??! :mdleje: tak pobieżnie przejrzałam i padłam Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥[/FONT][FONT=Arial]♥ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]CHOOO SZYBKO.... TAM :grins:[/FONT] [FONT=Arial] sie rozbujały koleżanki [/FONT][FONT=Arial]:multi: fajnie jest , zaś ktoś chce potwierdzeń :shake::shake::crazyeye: [/FONT] :razz::razz: [FONT=Arial]:multi::multi:byłam ...o ja Cie jaki macaroni western :evil_lol:[/FONT] malawaszka napisał(a):o matko coście to za wątek zapodały :mdleje: oczopląsu mozna dosdtać!!!!! [FONT=Arial]no so ...nudy na dogo to sie czyta to i owo :diabloti:[/FONT] Vectra napisał(a):a one to na dogo zbierają ? regulamin mówi co innego :diabloti: [FONT=Arial] a mówiłam poka moderatorkom , to ten wątek co ci dałam linka ( ja wysłałam wczoraj PW ale bez echa:roll: )...niech zamkną ten burdel , bo sie jakaś ułomna część społecznosci z owczarka na dogo rozbujała , tam ich olali to przyszli tutaj http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16137&PN=1[/FONT] malawaszka napisał(a):zerknij na wątek - mnie włosy nawet na dużym palcu wstały :roflt: same klony na tym wątku, jakaś ogólna histeria i sama już nie wiem co - jakieś dzieci chciały zrobić wała zbierając na konto Fundacji? hahaha i nawet im nie chciały dać faktur tylko brać kase???? 5 TYS OJRO!!??! :mdleje: tak pobieżnie przejrzałam i padłam [FONT=Arial] a na NK sobie poszukaj one wszystkie stamtąd :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 weszko- na [FONT=Arial]PSIM NK[/FONT] ... pamiętaj :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ponoć już mają pod opieką bernardynkę z wodą w brzuchu i wątrobie.... idę węszyć.... ;) Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 o czyli takie dochodowe przypadki zbierają ;) ja to zgłaszałam , bo ja nic wspólnego z PWP nie mam :diabloti: nie ogarniam tamtej kuwety Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 clockwork napisał(a):weszko- na [FONT=Arial]PSIM NK[/FONT] ... pamiętaj :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]tylko nie zapraszaj do znajomych bo tylko zwierzęta ...chyba że Pepa założy se konto na NK :diabloti::evil_lol:[/FONT] Vectra napisał(a):o czyli takie dochodowe przypadki zbierają ;) ja to zgłaszałam , bo ja nic wspólnego z PWP nie mam :diabloti: nie ogarniam tamtej kuwety [FONT=Arial]wiesz jeszcze jak normalni akcje robią jest oki ale jak sie jakieś dzieci z bambusowego lasu wtarabaniły to wyglada bardzo egzotycznie :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 clockwork napisał(a):ponoć już mają pod opieką bernardynkę z wodą w brzuchu i wątrobie.... idę węszyć.... ;) [FONT=Arial] psinka nie żyje ale tu akurat było wszystko zgodnie z prawdą i osoby wiarygodne i dziewczyna z sercem [/FONT] Quote
clockwork Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ok. bernardynka jest w 100% ... znaczy była, autentyczna... ;) Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja też zgłosiłam :grins: Maupa4 już czyta :lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 malawaszka napisał(a):ja też zgłosiłam :grins: Maupa4 już czyta :lol: i co odpisała Ci ?? bo ja maupie4 zgłaszalam 2 razy :roll: misiaczek 2 razy:roll: i raz do jefta Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 POWYŻSZY LINK ZOSTAŁ TU WSTAWIONY PRZEZ ADMINÓW - NIE MAM Z NIM NIC WSPÓLNEGO, NICZEGO NIE REKLAMUJĘ, NIE KLIKAJCIE!!! TAM SĄ WIRUSYYYY!!!!! odpisała, ze przeczyta i że przenosi na TM zdaje się żeby nic nie zniknęło :niewiem: Quote
agaga21 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ja ostatnio taka niezbyt kumata jestem:oops:, nie wiem o czym piszecie a temat przyznam ostatnio jest mi "bliski" (patrz mój podpis) dajcie linka do wątku o tych przekrętach, poczytam do poduszki...:cool3: Quote
Alicja Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 malawaszka napisał(a):POWYŻSZY LINK ZOSTAŁ TU WSTAWIONY PRZEZ ADMINÓW - NIE MAM Z NIM NIC WSPÓLNEGO, NICZEGO NIE REKLAMUJĘ, NIE KLIKAJCIE!!! TAM SĄ WIRUSYYYY!!!!! odpisała, ze przeczyta i że przenosi na TM zdaje się żeby nic nie zniknęło :niewiem: już jej streściłam i ma tam na koniec zajrzeć agaga21 napisał(a):ja ostatnio taka niezbyt kumata jestem:oops:, nie wiem o czym piszecie a temat przyznam ostatnio jest mi "bliski" (patrz mój podpis) dajcie linka do wątku o tych przekrętach, poczytam do poduszki...:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/177048-CierpiAE-ca-Dejla-chora-na-dysplazjAE-bA-aga-o-POMOC-FINANSOWAE-I-SERCE?p=14163866#post14163866 teraz to już tragikomedia się zrobiła :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 a ja kurrde nie wiem CO TO JEST NK ZWIERZĘCE??!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Olcia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Alicja Vectra, clolkwork powiem Wam jedno jesteście okropne:):):), nie chcę Was znać jak mogłyście żądać skanów, paragonów itp Quote
Vectra Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Olcia napisał(a): Alicja Vectra, clolkwork powiem Wam jedno jesteście okropne:):):), nie chcę Was znać jak mogłyście żądać skanów, paragonów itp a mnie co się czepiasz ? ja nic nie żądam :evil_lol: Quote
Recommended Posts