Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='rwpb']A strucel? :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]oj to spoko ...przecie to nie noworoczne ;) [/B][/COLOR] [quote name='Vectra']melduje się noworocznie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]żyjesz :multi:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a czemu mam nie żyć ? cóż ten świat by począł bez mojej osoby :diabloti: Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu? Quote
Vectra Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='rwpb']Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu?[/QUOTE] świetne porównanie :evil_lol: Quote
halgre Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [B][COLOR="#8b0000"]Doberek [/COLOR][/B][IMG]http://i50.tinypic.com/28jf9za.jpg[/IMG] [B][COLOR="#8b0000"]Coś to dogo dzisiaj za pomału chodzi ![/COLOR][/B] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 milcze odezwe sie ale...........................................haahaha Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']a czemu mam nie żyć ? cóż ten świat by począł bez mojej osoby :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]myślałam , żeś poległa w Pierdach :lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Też Wan dogo chodzi jak samochód na pierwszej godzinie nauki jazdy? Skokami do przodu?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']świetne porównanie :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]Doberek [/COLOR][/B][IMG]http://i50.tinypic.com/28jf9za.jpg[/IMG] [B][COLOR=#8b0000]Coś to dogo dzisiaj za pomału chodzi ![/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie na kacu noworocznym ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']milcze odezwe sie ale...........................................haahaha[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i tak się nie boisz :hmmmm: normalnie w szoku jezdem :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 boje się ale przywiązanie jest silniejsze ja jak pies z twojego opisu hahahahhahahahahahhahaha Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']boje się ale przywiązanie jest silniejsze ja jak pies z twojego opisu hahahahhahahahahahhahaha[/QUOTE] [COLOR=Red][B]mam nadzieje że się nie ślinisz tak jak on :roflt:[/B][/COLOR] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]mam nadzieje że się nie ślinisz tak jak on :roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE] a ja mam nadzieje ze nie wali mi z papy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']a ja mam nadzieje ze nie wali mi z papy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]wąchać nie będę :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]wąchać nie będę :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] ja mam katar , to i tak nic nie czuje, a ona blisko mnie :diabloti: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']ja mam katar , to i tak nic nie czuje, a ona blisko mnie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no tak ja też :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Tu nie ma niczego do śmiacia, to jest chyba próba wytrzymałości userów Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]wąchać nie będę :evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] dziekuje [quote name='Vectra']ja mam katar , to i tak nic nie czuje, a ona blisko mnie :diabloti:[/QUOTE] w zasadzie siedze ci na plecach :roll: Quote
Alicja Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='rwpb']Tu nie ma niczego do śmiacia, to jest chyba próba wytrzymałości userów[/QUOTE] [COLOR=Red][B]dobry user to martwy user wg adminów dogo :diabloti: bo taki to nie narzeka [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst'] w zasadzie siedze ci na plecach :roll:[/QUOTE] tak właśnie ostatnio ciągle czuje czyjeś oczy na moich plecach [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']tak właśnie ostatnio ciągle czuje czyjeś oczy na moich plecach [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG][/QUOTE] a nie czujesz, ciężaru brzucha :cool3: Quote
Vectra Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='dbsst']a nie czujesz, ciężaru brzucha :cool3:[/QUOTE] na szczęście nie :diabloti: Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']na szczęście nie :diabloti:[/QUOTE] muszę się w takim razie bardziej postarać Quote
rwpb Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Vectra']czuje ... oczy na moich plecach[/QUOTE] Bóg Światowid [COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Aga K Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Witajcie ;) Tak sobie czytam i czytam, ale mi narobilyscie ochoty na herbatke z ookiem malinowym mmm ....:) pozdrawiam Quote
Maga100 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [B]Dominika na plecach Ewy :shake: a myslałam, że ja mam najgorzej :diabloti:[/B] Quote
dbsst Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Maga100'][B]Dominika na plecach Ewy :shake: a myslałam, że ja mam najgorzej :diabloti:[/B][/QUOTE] ty masz lepiej bo ty masz w głowie w mysli w sercu na moim parkingu :diabloti: Quote
Recommended Posts