Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='rwpb']To jest postanowienie noworoczne? Ja mam tylko jedno postanowienie: nic nie postanawiać :lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]to nie noworoczne postanowienie ...ja Wam tak zawsze oki mydle tym że sie poprawie :grins:[/B][/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nic się nie poprawiać, tylko być lepszym w tym co się robi! [COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/grins.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Noworoczne dzień dobry :loveu: :evil_lol: Kaca niet, bo po dwóch kieliszkach szampana być nie może :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B]dbsst[/B] ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;). a ja wyglądam jak wyglądam, bo Smoku od urodzenia był leniem i biegać za nim nie musiałam :D [B]Alicja [/B]tobie to tylko braku bólu glowy w nowym roku życzyć... i dotrzymania wszystkich obeitnic noworocznych ;) Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']jak urodzi się Jan nie będzie mnie już na dg SŁOWO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [B]oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti:[/B] [quote name='Olcia'] coś ciężko mi się widzi dzisiejsza noc bo co głośniej strzelą Alan się co chwila wybudza[/QUOTE] [B]u nas strzelali wszyscy sąsiedzi, a sąsiad z posesji obok walił nam akurat nad ogródkiem :diabloti: Pod oknem tadziowym :diabloti: Właściciel okna jednak oka nie otwarł :p[/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]raczej się nie zapowiada ... dopadła mnie w nocy jakaś zaraza... oczy mam zapuchnięte , z nosa sie leje a głos mam jak ropucha :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]a mówilam, mówilam, zrób na wódeczce, a nie na spirycie :diabloti:[/B] [quote name='dbsst']jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń to mi najbardziej teraz doskwiera :D[/QUOTE] [B]mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol:[/B] Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='bonsai_88'][B]dbsst[/B] ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie ;). [/QUOTE] tak tak tak tak mi mów :loveu::evil_lol: [quote name='Maga100'][B]oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti:[/B] [B]mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol:[/B][/QUOTE] będę latać na mopie i wyparzac cycki BĘDĘ :evil_lol: A myślisz, że ja 05 juz pójdę na silke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][I]Noworoczne buzaki przyslam Ci dac ;-) ale tak z dalekaaa coby te Twoje zarazki na mnie nie przelazły ;-)[/I][/B] Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B][FONT="Georgia"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Witamy w Nowym Roku [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i48.tinypic.com/s2f6lk.jpg[/IMG] Quote
Aga K Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jejku. ale sie rozgadaliscie ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Alu :) Quote
Agga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [B]Alu[/B] Tobie i całej rodzince wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ala na przeziębienie, grypkę itp. najlepsza jest herbatka parzona z suchych łodyg malin. Przy okazji spróbuj Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 O... że herbatka z owoców malin [słodzona sokiem malinowym :P] jest świetna to wiedziałam, ale o łodygach nie... Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Łodygi suszy się w pęczku, potem zaparza w garnuszku. Najlepsze jednak są takie, które naturalnie wyschną. Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Iv_']Noworoczne dzień dobry :loveu: :evil_lol: Kaca niet, bo po dwóch kieliszkach szampana być nie może :diabloti:[/QUOTE] [B][FONT=Arial][COLOR=Red]na ja piłam miętkę :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='bonsai_88'][B]dbsst[/B] ćwiczenia w nowym roku masz jak w banku - wiesz ile kilometrów się na spacerkach z dzieckiem robi :D... i dietę też jak ci się trafi bardziej aktywny maluch - na jedzenia czasu nie będzie . [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eeee debe MUSI mieć czas na jedzenie ;)[/B][/COLOR][/FONT] a ja wyglądam jak wyglądam, bo Smoku od urodzenia był leniem i biegać za nim nie musiałam :D [B]Alicja [/B]tobie to tylko braku bólu glowy w nowym roku życzyć... i dotrzymania wszystkich obeitnic noworocznych ;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:lol:ale mi nikt nic nie obiecywał [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]oczywiscie, ze cię nie będzie :shake: będziesz zajęta myciem, sterylizowaniem, praniem, a wszystko żeby wygonić zarazki :diabloti:[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mopem parowym [/B][/COLOR][/FONT] [B]u nas strzelali wszyscy sąsiedzi, a sąsiad z posesji obok walił nam akurat nad ogródkiem :diabloti: Pod oknem tadziowym :diabloti: Właściciel okna jednak oka nie otwarł :p[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyznaj sie co mu dałaś [/B][/COLOR][/FONT] [B]a mówilam, mówilam, zrób na wódeczce, a nie na spirycie :diabloti:[/B] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]ale TZ mówił że likarstwo na szpyrolu sie robi :roll:[/FONT][/B][/COLOR] [B]mnie kazali czekać pół roku :shake: ale to i tak nie ma znaczenia, bo i tak mi się nie chce :evil_lol:[/B][/QUOTE] [quote name='dbsst']tak tak tak tak mi mów :loveu::evil_lol: będę latać na mopie i wyparzac cycki BĘDĘ :evil_lol: A myślisz, że ja 05 juz pójdę na silke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cycki też mopem ??[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][B][I]Noworoczne buzaki przyslam Ci dac ;-) ale tak z dalekaaa coby te Twoje zarazki na mnie nie przelazły ;-)[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]przez maseczkę Zuzolku ;)[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='rwpb']Ala się obija i żałuje zdjątek :shake:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i ty przeciwko mnie ??[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='halgre'][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=#8b0000]Witamy w Nowym Roku [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][IMG]http://i48.tinypic.com/s2f6lk.jpg[/IMG][/QUOTE] [COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Halinko [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Aga K']jejku. ale sie rozgadaliscie ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Alu :)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]podziękował ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='anetta']Cześć Ala w Nowym roku :multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Anetko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agga'][B]Alu[/B] Tobie i całej rodzince wszystkiego dobrego w Nowym Roku.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Agga :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Ala na przeziębienie, grypkę itp. najlepsza jest herbatka parzona z suchych łodyg malin. Przy okazji spróbuj[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]miałam suszone owoce i liście ale wyszły :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]póki co pije z cytryną i miodem wrzosowym [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='bonsai_88']O... że herbatka z owoców malin [słodzona sokiem malinowym :P] jest świetna to wiedziałam, ale o łodygach nie...[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]susz zaparzany na świezo najlepszy [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']Łodygi suszy się w pęczku, potem zaparza w garnuszku. Najlepsze jednak są takie, które naturalnie wyschną.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w cieniu i w przeciagu [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dbsst']boje sie coś powiedziec[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nic nie mów :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=Red] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:lol:ale mi nikt nic nie obiecywał [/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] Ja o tych twoich obietnichach, co to ich nigdy dotrzymać nei potrafisz pisałam ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='bonsai_88']Ja o tych twoich obietnichach, co to ich nigdy dotrzymać nei potrafisz pisałam ;)[/QUOTE] [COLOR=Red][B]to pomówienie :roflt: jak nie potwierdzone u notariusza to nic nie było :roflt: no dobra obiecałam foty ...będą ...kiedyś tam ..... i chyba nic więcej nie obiecałam :hmmmm:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='dbsst']przyszłam zakręcić se loka i spadam :P[/QUOTE] [COLOR=Red][B]mowiłam KUP PAPILOTY :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
rwpb Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]i chyba nic więcej nie obiecałam :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] A strucel? :diabloti: Quote
Recommended Posts