Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Szczęśliwego Nowego Roku Alu z Ozulkiem :loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/z020.gif[/IMG][/QUOTE]
[COLOR=Red][B]
szczęśliwszego :cool2:[/B][/COLOR]

[quote name='dbsst']zapamiętac nie wysyłać Jaśka do ciebie na ferie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[B]
[COLOR=Red]na wakacje letnie można :grins:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='dbsst']nie nie nie bo mi go sprowadzisz na złą droge :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:obrazic:

[quote name='an1a']Imprezka na forum? :evil_lol: szczęśliwego Nowego Roku! ;)[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]w miłym gronie ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Jakieś postanowienia Noworoczne? [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]nie mam ;)[/B][B]nie stosuje [/B][/COLOR]

Posted

Ala postanawiaj oficjalnie i na piśmie! :evil_lol:
[quote name='Aga&Ganja'][B]Ania[/B], ćwiczysz? [/QUOTE]
Od września regularnie, a ostatni tydzień był dla mnie energiczną i żywieniową porażką :(

Posted

[quote name='dbsst']jejcia ja juz nie moge sie doczekac jak bęe mogla wrócic do ćwiczeń
to mi najbardziej teraz doskwiera :D[/QUOTE]

halo tu ziema debe po cesarce napiszę ładnie za górami za lasami:)

Posted

[quote name='Olcia']halo tu ziema debe po cesarce napiszę ładnie za górami za lasami:)[/QUOTE]

spoko spoko damy radę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']A wy durne jesteście! Zero ćwiczeń- nowe postanowienie noworoczne!
Ja mam leciutką niedowagę i wyglądam super! Wysportowana ze mnie dziołcha! :evil_lol:[/QUOTE]

czy ja kiedyś bede miała niedowagę czyja znowu kiedys bede miała niedowagę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czy ja kiedyś bede miała niedowagę czyja znowu kiedys bede miała niedowagę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Zdrowsze jedzonko! Na moim stole sylwestrowym są same sałatki wszelakiego rodzaju (których nie jem :evil_lol:), plus do tego kurczaczek i bigosik! :loveu: