Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [QUOTE]W ogóle nie ida :vamp:[/QUOTE]oj a ja myślałam , że tylko u mnie taki zastój .Jeszcze pół godziny temu byli moi rodzice więc Ozzy szalał bo babci koniecznie musiał ściągąć berecik/ bynajmniej nie moherowy :sg168: /a babcia nie dała sobie fotki strzelić . A ja dziś umyłam okienko .Skikałam sobie po krześle i nawet nie spadłam :haha: .A na balkoniku mam już moją duża choinkową , jodłową gałązkę z Żywca ;-) Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ala Ala zgadnij co ja dzisiaj jadłam :-D :-D :-D Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='sayma']Ala Ala zgadnij co ja dzisiaj jadłam :-D :-D :-D[/quote]napewno PLACUSZKI :nonono2: , a wiesz że ja sobie niechcący wywaliłam przepisik ze skrzynki :puppydog: .I ściałam Ciebie poprosić o napisanie po świętach mi jeszcze raz na maila ;-) A ja dziś dostałam takie fajne i śmieszne maile :sg168: Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']napewno PLACUSZKI :nonono2: , a wiesz że ja sobie niechcący wywaliłam przepisik ze skrzynki :puppydog: .I ściałam Ciebie poprosić o napisanie po świętach mi jeszcze raz na maila ;-) A ja dziś dostałam takie fajne i śmieszne maile :sg168:[/quote] nio ja niewiem od kogo te maile ;-) nie placuszki coscik słodkiego pysznego i ............ hmmmmm kamyczkowego ;-) :-D Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='sayma']nio ja niewiem od kogo te maile ;-) nie placuszki coscik słodkiego pysznego i ............ hmmmmm kamyczkowego ;-) :-D[/quote]łaaaaaaaaaa Debeściaczek przyniósł do pracy Duńskie ciasteczka ;-) , a ja myślałam , że wszystkie pochłonęła :-D Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']łaaaaaaaaaa Debeściaczek przyniósł do pracy Duńskie ciasteczka ;-) , a ja myślałam , że wszystkie pochłonęła :-D[/quote] zdołało sie kilka uchowac dla mnie ;-) ale jakie one pyszne mniam mniam :sabber: :sabber: gdyby debe próbowała coś mówić że nie potrafi piec to prosze jej nie wierzyc PYYYSZNOŚCI :sabber: :sabber: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='sayma']zdołało sie kilka uchowac dla mnie ;-) ale jakie one pyszne mniam mniam :sabber: :sabber: gdyby debe próbowała coś mówić że nie potrafi piec to prosze jej nie wierzyc PYYYSZNOŚCI :sabber: :sabber:[/quote]o i wydało się Dbsst to mistrz cukierniczy :-D Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']o i wydało się Dbsst to mistrz cukierniczy :-D[/quote] i mam na to świadków więc się nie wyprze ;-) :-D Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 jestescie Wariatki ityle Wam powiem te ciasteczkanie sa takie super zrobilam jeszcze dzis czekoladowe ale mi nie wyszly totanie :( a moj TZ w ogole ich nie je wiec musza byc paaaaaskude :( :puppydog: :bigcry: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']jestescie Wariatki ityle Wam powiem te ciasteczkanie sa takie super zrobilam jeszcze dzis czekoladowe ale mi nie wyszly totanie :( a moj TZ w ogole ich nie je wiec musza byc paaaaaskude :( :puppydog: :bigcry:[/quote]po prostu twój TZ się nie zna na ciasteczkach ;-) Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']po prostu twój TZ się nie zna na ciasteczkach ;-)[/quote] dobrze ze sayma jest kulturalna i dobrze udaje ;) pewnie jutropzyniose jej czekoladowe ale ciiiiiiiiii Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']dobrze ze sayma jest kulturalna i dobrze udaje ;) pewnie jutropzyniose jej czekoladowe ale ciiiiiiiiii[/quote] udaje :vamp: jutro zbiore opinie od tych co jedli zeskanuje i wstawie na dogo ówiłam ze mam swiadków :-D :-D więc si ekochaniutka nie wyprzesz tych pyszności A TZ zazdrosnik sam nie umie zrobic ihihih ;-) :-D i dlatego nie je ;-) (:buzi: ) woooow jutro jem czekoladowe huuuuraaaaa a ja mam dla Ciebie pierniczki :-D Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 :sabber: jaa tez chcee takie pysznosci..:eating: :placz: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='mrowka']:sabber: jaa tez chcee takie pysznosci..:eating: :placz:[/quote]a dla mnie też nic nie ma :nonono2: Quote
Gosiek Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']jestescie Wariatki ityle Wam powiem te ciasteczkanie sa takie super zrobilam jeszcze dzis czekoladowe ale mi nie wyszly totanie :( a moj TZ w ogole ich nie je wiec musza byc paaaaaskude :( :puppydog: :bigcry:[/quote]czemu Ci nie wyszły? Proszę - jaki tu klub adoracji - wymiana ciasteczek - obie sie tak często karmicie? Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [B]Ala, Mrówka[/B] nnio to zapraszamy na ciasteczka :-D :-D [B]Gosiek[/B] jak nas łapie wena twórcza do gotowania i pieczenia a to jest bardzo.................. rzadko ;-) :-D Quote
XXL Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 panie tu gadu gadu a fotek ozzulca nima :P :( Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 no dobra jest jedna fotka znudzonego Ozzulca ;-) [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9466/t7oh.jpg[/IMG] Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 :calus: w nochal dla slicznego znudzonego Ozzulca :flasings: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='mrowka']:calus: w nochal dla slicznego znudzonego Ozzulca :flasings:[/quote]nochal wycałowany :-D Ozzulec się nudzi bo wszyscy zajęci .Dziś z łazienki wyniósł sobie rolkę papieru toaletowego i zawziął się że potarga .Było trochę sprzątania :nonono2: Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']nochal wycałowany :-D Ozzulec się nudzi bo wszyscy zajęci .Dziś z łazienki wyniósł sobie rolkę papieru toaletowego i zawziął się że potarga .Było trochę sprzątania :nonono2:[/quote]Ech, młody jest, nie ma nawyku, że takie dobro, jak papier toaletowy nalezy wysoko cenić i szanować :lol: Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='asher']Ech, młody jest, nie ma nawyku, że takie dobro, jak papier toaletowy nalezy wysoko cenić i szanować :lol:[/quote] [B]No coś Ty ??? Epoki sie dziecku pomyliły ??? :haha: :haha: :haha: [/B] Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 [quote name='asher']Ech, młody jest, nie ma nawyku, że takie dobro, jak papier toaletowy nalezy wysoko cenić i szanować :lol:[/quote]nooo , a podobno kiedyś tego specyfiku w Państwowych Zakł. Mięsnych do pasztetu dodawali :cool2: Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][B]No coś Ty ??? Epoki sie dziecku pomyliły ??? :haha: :haha: :haha: [/B][/quote]No przecież piszę, że to nawyk. Z poprzedniej epoki mi został 8) Quote
XXL Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no dobra jest jedna fotka znudzonego Ozzulca ;-) [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9466/t7oh.jpg[/IMG][/QUOTE] super mordeczka;) usciskai go odmnie :) Quote
Recommended Posts