Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
:hmmmm: czy u Was też jakies dziwne dogo jest ?????[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]No jeeeest ! Ja tam u siebie pisałam już o tym - przecież to się wkurzyć można ... [/COLOR][/B]
[url]http://i38.tinypic.com/10qcoc2.jpg[/url] - [B][COLOR="DarkRed"]co to na przykład ma być[/COLOR][/B] :angryy::mad:

[quote name='Pandisia']Zaraz sprawdzę prognozę pogody :evil_lol:[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]U nas mają być przelotne deszcze ... :p[/COLOR][/B]

Posted

O mamo co to się dzieje z tymi postami???? A pogoda ma być piękna więc liczę na Ciebie :cool3:

[quote name='halgre58']

[B][COLOR=DarkRed]U nas mają być przelotne deszcze ... :p[/COLOR][/B][/quote]

W Rybniku podają że jutro piękne słońce bez opadów i zachmurzeń

Posted

[quote name='Pandisia']O mamo co to się dzieje z tymi postami???? A pogoda ma być piękna więc liczę na Ciebie :cool3:

W Rybniku podają że jutro piękne słońce bez opadów i zachmurzeń[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]No to jestem ciekawa, co się sprawdzi ...
Ja patrzę na TVN Meteo, gdzie zapowiadają w Katowicach i w całej Polsce przelotne opady, zachmurzenie i dosyć wietrznie ... a stopni do 17.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to jestem ciekawa, co się sprawdzi ...
Ja patrzę na TVN Meteo, gdzie zapowiadają w Katowicach i w całej Polsce przelotne opady, zachmurzenie i dosyć wietrznie ... a stopni do 17.[/COLOR][/B][/quote]

Ja sprawdzałam na meteo.pogoda24.pl

Posted

a ja mam wiesci, że można dzis tu roznieść galerie bo nie ma i nie będzie gospodyni :cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buuuuuuuuuuuuuuuhahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no to imprezka :drinking:[/quote]
na Ciebie zawsze można liczyć moja droga :diabloti:

to i ja sie do imprezki dołączam :eating::eating::eating: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']Ja sprawdzałam na meteo.pogoda24.pl[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]No to ja też tu chciałam sprawdzić i wyświetla mi się to:[/COLOR][/B]

[IMG]http://i36.tinypic.com/2zhgmz4.jpg[/IMG]

[B][COLOR="DarkRed"]W tej chwili za oknem słońce, ale wiatr. Z tym deszczem się narazie nie sprawdziło, ale gdzie tam koniec dnia ... [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to ja też tu chciałam sprawdzić i wyświetla mi się to:[/COLOR][/B]

[IMG]http://i36.tinypic.com/2zhgmz4.jpg[/IMG]

[B][COLOR=DarkRed]W tej chwili za oknem słońce, ale wiatr. Z tym deszczem się narazie nie sprawdziło, ale gdzie tam koniec dnia ... [/COLOR][/B][/quote]

Sorki meteor miało być :oops: nie wpisałam r :oops:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:Wczoraj ukradło mi neta ...a że za późno było to technicy nic nie robili już ....dziś po powrocie z wystawy odkryłam że mam łączność ze światem :multi::multi:

no dobra na rozgrzewkę :knajpa:

aha
Mania i Franio - CWC :multi:...w NDM
Dyzio wygrał w Rybniku :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Mam foty Dyzia ale w cywilu , nie na ringu , bo przed ASTami , bullkami , staffikami szło 60 weścików :diabloti:i sędziowanie normalnych psów zaczęło sie bardzo późno , potem szły jeszcze Cairny ....a ja korzystałam z grzecznościowego przewozu i jechałam do domeczku bo i kierowca i cała nasza banda zamarzła już :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Ja też już jestem :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]szybka jak błyskawica :p

u nas głowy urywało taki wiatr :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Poznałam Cześka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Łeb mi urwało , przewiało mnie z każdej strony , żużel mam wszędzie , zmokłam :([/quote]
:glaszcze:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufffff...u nas na szczęście nie padało :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pandisia']Sorki meteor miało być :oops: nie wpisałam r :oops:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Ano nic się nie stało ...:eviltong::multi:

Jeeeeezdeś już ... :multi::multi::multi: Masz świże fotki ?[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Ano nic się nie stało ...:eviltong::multi:

Jeeeeezdeś już ... :multi::multi::multi: Masz świże fotki ?[/COLOR][/B][/quote]

Ja nie robiłam fotek, może Alicja :loveu:

Posted

[quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]A nie byłyście razem ?[/COLOR][/B][/quote]

Trochę byłyśmy ale ja poszłam na inny ring do znajomych, a poza tym mój pies stwierdził że wcale mu się tam nie podoba więc poszłam wcześnie do domu.

Posted

[quote name='Pandisia']Trochę byłyśmy ale ja poszłam na inny ring do znajomych, a poza tym mój pies stwierdził że wcale mu się tam nie podoba więc poszłam wcześnie do domu.[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Ahaaa ...
Gdzie masz galeryjkę swojego psiaka ? Bo w bannerku nie ma ...[/COLOR][/B]