halgre Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Alicja'] :hmmmm: czy u Was też jakies dziwne dogo jest ?????[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No jeeeest ! Ja tam u siebie pisałam już o tym - przecież to się wkurzyć można ... [/COLOR][/B] [url]http://i38.tinypic.com/10qcoc2.jpg[/url] - [B][COLOR="DarkRed"]co to na przykład ma być[/COLOR][/B] :angryy::mad: [quote name='Pandisia']Zaraz sprawdzę prognozę pogody :evil_lol:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]U nas mają być przelotne deszcze ... :p[/COLOR][/B] Quote
Pandisia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 O mamo co to się dzieje z tymi postami???? A pogoda ma być piękna więc liczę na Ciebie :cool3: [quote name='halgre58'] [B][COLOR=DarkRed]U nas mają być przelotne deszcze ... :p[/COLOR][/B][/quote] W Rybniku podają że jutro piękne słońce bez opadów i zachmurzeń Quote
ATLANTYDA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :hand::hand: Witanko . Ozzulek jak zawsze uśmiechnięty całą paszczą :smile::smile: :smile::smile:. Quote
halgre Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Pandisia']O mamo co to się dzieje z tymi postami???? A pogoda ma być piękna więc liczę na Ciebie :cool3: W Rybniku podają że jutro piękne słońce bez opadów i zachmurzeń[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No to jestem ciekawa, co się sprawdzi ... Ja patrzę na TVN Meteo, gdzie zapowiadają w Katowicach i w całej Polsce przelotne opady, zachmurzenie i dosyć wietrznie ... a stopni do 17.[/COLOR][/B] Quote
Pandisia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to jestem ciekawa, co się sprawdzi ... Ja patrzę na TVN Meteo, gdzie zapowiadają w Katowicach i w całej Polsce przelotne opady, zachmurzenie i dosyć wietrznie ... a stopni do 17.[/COLOR][/B][/quote] Ja sprawdzałam na meteo.pogoda24.pl Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 oooooooooooo mój pieseczek z kubełkiem zamiast głowy :lilangel::thumbs: Quote
ewelinabuck Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 to foto jest przesliczne:loveu::loveu::loveu: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/356636/00000076.JPG[/URL] Quote
dbsst Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 a ja mam wiesci, że można dzis tu roznieść galerie bo nie ma i nie będzie gospodyni :cool3::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: buuuuuuuuuuuuuuuhahahaha :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 leniwi technicy internetowi , nie chcą mamuśce , babci naprawić neta :placz: Quote
taxelina Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/356636/00000085.JPG[/URL] przez to zachodzace slonce to sliczne kolory wyszly :D Quote
dbsst Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='malawaszka']no to imprezka :drinking:[/quote] na Ciebie zawsze można liczyć moja droga :diabloti: to i ja sie do imprezki dołączam :eating::eating::eating: :evil_lol: Quote
halgre Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Pandisia']Ja sprawdzałam na meteo.pogoda24.pl[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]No to ja też tu chciałam sprawdzić i wyświetla mi się to:[/COLOR][/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/2zhgmz4.jpg[/IMG] [B][COLOR="DarkRed"]W tej chwili za oknem słońce, ale wiatr. Z tym deszczem się narazie nie sprawdziło, ale gdzie tam koniec dnia ... [/COLOR][/B] Quote
Pandisia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]No to ja też tu chciałam sprawdzić i wyświetla mi się to:[/COLOR][/B] [IMG]http://i36.tinypic.com/2zhgmz4.jpg[/IMG] [B][COLOR=DarkRed]W tej chwili za oknem słońce, ale wiatr. Z tym deszczem się narazie nie sprawdziło, ale gdzie tam koniec dnia ... [/COLOR][/B][/quote] Sorki meteor miało być :oops: nie wpisałam r :oops: Quote
Iza i Avanti Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cześć Aluś! Ozzulek pikny! Już prawie zapomniałam, że masz psa!!! Quote
Alicja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:Wczoraj ukradło mi neta ...a że za późno było to technicy nic nie robili już ....dziś po powrocie z wystawy odkryłam że mam łączność ze światem :multi::multi: no dobra na rozgrzewkę :knajpa: aha Mania i Franio - CWC :multi:...w NDM Dyzio wygrał w Rybniku :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Mam foty Dyzia ale w cywilu , nie na ringu , bo przed ASTami , bullkami , staffikami szło 60 weścików :diabloti:i sędziowanie normalnych psów zaczęło sie bardzo późno , potem szły jeszcze Cairny ....a ja korzystałam z grzecznościowego przewozu i jechałam do domeczku bo i kierowca i cała nasza banda zamarzła już :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Vectra']Ja też już jestem :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]szybka jak błyskawica :p u nas głowy urywało taki wiatr :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Poznałam Cześka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Łeb mi urwało , przewiało mnie z każdej strony , żużel mam wszędzie , zmokłam :( Quote
Alicja Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Vectra']Łeb mi urwało , przewiało mnie z każdej strony , żużel mam wszędzie , zmokłam :([/quote] :glaszcze: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ufffff...u nas na szczęście nie padało :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halgre Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Pandisia']Sorki meteor miało być :oops: nie wpisałam r :oops:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Ano nic się nie stało ...:eviltong::multi: Jeeeeezdeś już ... :multi::multi::multi: Masz świże fotki ?[/COLOR][/B] Quote
Pandisia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]Ano nic się nie stało ...:eviltong::multi: Jeeeeezdeś już ... :multi::multi::multi: Masz świże fotki ?[/COLOR][/B][/quote] Ja nie robiłam fotek, może Alicja :loveu: Quote
halgre Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Pandisia']Ja nie robiłam fotek, może Alicja :loveu:[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]A nie byłyście razem ?[/COLOR][/B] Quote
Pandisia Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='halgre58'][B][COLOR=DarkRed]A nie byłyście razem ?[/COLOR][/B][/quote] Trochę byłyśmy ale ja poszłam na inny ring do znajomych, a poza tym mój pies stwierdził że wcale mu się tam nie podoba więc poszłam wcześnie do domu. Quote
halgre Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Pandisia']Trochę byłyśmy ale ja poszłam na inny ring do znajomych, a poza tym mój pies stwierdził że wcale mu się tam nie podoba więc poszłam wcześnie do domu.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkRed"]Ahaaa ... Gdzie masz galeryjkę swojego psiaka ? Bo w bannerku nie ma ...[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts