Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][URL]http://images6.fotosik.pl/485/5369f732968eb68f.jpg[/URL]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KLOCUŚ :multi::multi: tego też bym wzięła na odkarmienie :roll::roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
nio.....zabiedzone te psioki :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]PRAWIE :roll::roll: Klocuś jest z czeskiej PSEUDOhotoffli :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie czepiaj siem szczegółów :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork']:roll::roll::roll:
[CENTER]:errrr::errrr::errrr:
[/CENTER]
[RIGHT]:look3::oops:

.
[/RIGHT]
[/quote]

:roll::oops:...............................................................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']stymulowane ptaszki:crazyeye::crazyeye::roll:[/quote]

no czego oki wybałusza :crazyeye:....uważaj bo Ci tak zostanie :roll:.... twój wystymulowany już :grins: ...juz mamy Jajko :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]no czego oki wybałusza :crazyeye:....uważaj bo Ci tak zostanie :roll:.... twój wystymulowany już :grins: ...juz mamy Jajko :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nie zostanie mi...bo juz tak mam:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no czego oki wybałusza :crazyeye:....uważaj bo Ci tak zostanie :roll:.... twój wystymulowany już :grins: ...juz mamy Jajko :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]AGA:razz::razz::razz: stymulowałaś ptaszka???? :eek::eek::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]AGA:razz::razz::razz: stymulowałaś ptaszka???? :eek::eek::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

a co? niepotrzebnie????

Posted

[quote name='agbar']nie zostanie mi...bo juz tak mam:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zawsze może sie cofnąć a moze Ci oko wypadnąć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]AGA:razz::razz::razz: stymulowałaś ptaszka???? :eek::eek::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
no przeca że stymulowała :diabloti:....nie wiesz ??? :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']a co? niepotrzebnie????[/quote]
to już ty powinnaś wiedzieć najlepiej :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']a co? niepotrzebnie????[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
yyyyyyyyy :hmmmm: jak sie okaże że dzięki temu bedziesz miała SYNA... to zacznę żałować że ja nie ........ :roll::roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ale może nic straconego??? może jeszcze i mie ta stymulacja pomoże :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
yyyyyyyyy :hmmmm: jak sie okaże że dzięki temu bedziesz miała SYNA... to zacznę żałować że ja nie ........ :roll::roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ale może nic straconego??? może jeszcze i mie ta stymulacja pomoże :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przy następnym postymulujesz :p:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']przyniesłam ci prezenta ;)

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"]http://images6.fotosik.pl/485/fd1a8745440c21f7.jpg[/URL]

[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]moje chłopaki :grins: .....a Pan C. od strony :hmmmm: męskiej :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']ALe tu nagadane:eviltong::eviltong::eviltong:
Ale fotki widziałam:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zdążyłaś zanim zagadali ....ONI ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]moje chłopaki :grins: .....a Pan C. od strony :hmmmm: męskiej :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dwa samce na polance ... joł....

czuje że rymuje.... :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][B][COLOR=Blue]dwa samce na polance ... joł....

czuje że rymuje.... :eviltong::eviltong:[/COLOR] [/B][/FONT][/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]pokolorowałam cie :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]artystyczna dusza w Tobie drzemie ....:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][RIGHT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a w dżemie drzemie wilk :p[/B][/COLOR][/FONT]
[/RIGHT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: Madzia to raperka :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aa w życiu!!!! za mało madafaka używam :shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: Madzia to raperka :crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ćwiczy na kołysankach dla Grosi :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aa w życiu!!!! za mało madafaka używam :shake::shake::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nauka czyni mistrza :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ćwiczy na kołysankach dla Grosi :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]hahaha ... ja chcę to usłyszeć [/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]AGA:razz::razz::razz: stymulowałaś ptaszka???? :eek::eek::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a Dilerowa u siebie sciemnia ze jajek to z modłów :crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a Dilerowa u siebie sciemnia ze jajek to z modłów :crazyeye:[/quote]

FFcale nie sciemniam:obrazic:
stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol:

Posted

[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/8650/trajkotki.gif[/IMG] [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/8650/trajkotki.gif[/IMG][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/8650/trajkotki.gif[/IMG]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']FFcale nie sciemniam:obrazic:
stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol:[/quote]
na kolanach stymulowałaś ptaszka ???:oops::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: