halgre Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 agbar napisał(a):FFcale nie sciemniam:obrazic: stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol: na kolanach stymulowałaś ptaszka ???:oops::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']FFcale nie sciemniam:obrazic: stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol: [FONT=Arial]buuuuahahhahhahaha AGAAAAA!!!! KOFFAM CIE!!!!!!!! [/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nauka czyni mistrza :razz:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]hahaha ... ja chcę to usłyszeć [/FONT] [FONT=Arial]mus przyjechać :p[/FONT] [quote name='Aga&Ganja']http://images6.fotosik.pl/485/fd1a8745440c21f7.jpg no no... :cool3: widzę, że tu fani ostrej muzyki? :cool3: można się dołączyć? :cool3::diabloti: [FONT=Arial]jak sie zmieścisz na ławce :p[/FONT] [quote name='Bullila.nl']Ale nagadane tu..:diabloti: witaski .....goracy dzien:multi: [FONT=Arial] :diabloti:......witaski [/FONT] [quote name='evaxon']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a Dilerowa u siebie sciemnia ze jajek to z modłów :crazyeye: [FONT=Arial]jak nie jak tak :razz::razz:[/FONT] :oops::roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='teqquila']to ja znow przyszlam i co tyle nagadaly no... a ja musialam obiada isc robic :placz: no no ile tu stymulowania u Ali i nawet jajka sa juz :diabloti: [FONT=Arial]u mnie byli kalafiory w jajku :p[/FONT] [quote name='agbar']FFcale nie sciemniam:obrazic: stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol: [FONT=Arial] :mdleje: no iprawilno :cool2:[/FONT] [quote name='halgre58'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:roll::oops::evil_lol:to ONI [/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuuahahhahhahaha AGAAAAA!!!! KOFFAM CIE!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial] :roll: wiedziałam :grins: [/FONT]:roflt: Quote
Aga&Ganja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak sie zmieścisz na ławce :p[/FONT] czemu na ławce? ;) a nie lepiej na tym rowerze? będzie zabawniej! :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 u mnie byly mlode ziemniaczki suroweczka z pomidorka i mlodej cebulki i sojowe kotleciki w pikantnej panierce :diabloti: Quote
halgre Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='teqquila']u mnie byly mlode ziemniaczki suroweczka z pomidorka i mlodej cebulki i sojowe kotleciki w pikantnej panierce :diabloti: Oooo ... mniam mniam ... :eviltong::evil_lol: ale sojowych jeszcze nie jadłam :shake: Dobre toto ? Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Aga&Ganja']czemu na ławce? ;) a nie lepiej na tym rowerze? będzie zabawniej! :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]rower jest bez bagażnika :evil_lol:[/FONT] [quote name='halgre58'] [quote name='teqquila']u mnie byly mlode ziemniaczki suroweczka z pomidorka i mlodej cebulki i sojowe kotleciki w pikantnej panierce :diabloti: [FONT=Arial]mniam ...sojówki :multi:[/FONT] [quote name='halgre58']Oooo ... mniam mniam ... :eviltong::evil_lol: ale sojowych jeszcze nie jadłam :shake: Dobre toto ? [FONT=Arial]pyszotka :multi:[/FONT] Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No, to muszę raz te sojowe wypróbować ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='halgre58'] No, to muszę raz te sojowe wypróbować ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] WITAJ :multi: Tylko na 1szy raz zrób wg instrukcji , potem można sobie inowacje wprowadzać , bo ja za 1szym razem po swojemu zrobiłam i nikt nie chciał :oops::evil_lol:, teraz już się bawię z tym i podjadamy ;)[/FONT] Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] WITAJ :multi: Tylko na 1szy raz zrób wg instrukcji , potem można sobie inowacje wprowadzać , bo ja za 1szym razem po swojemu zrobiłam i nikt nie chciał :oops::evil_lol:, teraz już się bawię z tym i podjadamy ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]OK ... a jak będzie i tak niedobre - to ja trafię do ciebie :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
*zaba* Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A ja tu pierwszy raz (dzien dobry),i jak widze duuuuzo czasu mi zajmie obejzenie i przeczytanie od poczatku :crazyeye: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]a w dżemie drzemie wilk :p[/FONT] w KAŻDYM dżemie wilk :evil_lol: [quote name='agbar']FFcale nie sciemniam:obrazic: stymulowalam na kolanach:diabloti:modlac sie gorrrraco:roll::evil_lol: :roflt: :errrr::errrr::errrr: http://images8.fotosik.pl/44/89a64f0b1f4d4df0.jpg to jest dopiero extremalny sport :-o Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://images8.fotosik.pl/44/f907f54baf071355.jpg [FONT=Georgia]Myślałam, że to jakiś szczeniaczek ... :roflt::roflt::roflt: Ale wzięłam lupę ... :crazyeye: patrzę - a to ... chyba Ozzy ...:roflt::roflt: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]ta fota jest nie do pobicia :loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/44/b6dea3c8c6782b1f.jpg hejka mamcia :multi::loveu: [/FONT] Quote
emdziolek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć Alu.:multi: Wooow piękne zdjecia robisz:crazyeye::loveu: buziaki! Quote
malawaszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='halgre58']http://images8.fotosik.pl/44/f907f54baf071355.jpg [FONT=Georgia]Myślałam, że to jakiś szczeniaczek ... :roflt::roflt::roflt: Ale wzięłam lupę ... :crazyeye: patrzę - a to ... chyba Boluś ...:roflt::roflt: [/FONT] :hmmmm: jaki Boluś? ktoś tu pomylił galeryjki :turn-l: Zapraszam dzieciate dogomaniaczki i nie tylko na bazarek z super zabawkami :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-posciel-dla-dziewczynki-piorniki-torebka-na-szamana-do-21-06-a-139872/ Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='malawaszka']:hmmmm: jaki Boluś? ktoś tu pomylił galeryjki :turn-l: :evil_lol::evil_lol: galeryjki - nie, ale imiona - tak ... :evil_lol::crazyeye::evil_lol: Już poprawiłam ... :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts