Alicja Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 :mad::mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:znów posty skaczą bez opamiętania Uciekam spać :hand: .....DOBREJ NOCKI :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]wypróbuj to samo ciasto tylko z większą ilością soli ...minimalnie ...i z nadzieniem z mielonego mięska lub grzybowo - kapustkowy ;) tak jak na pierożki ...fantastyczne do bulionu lub barszczyku [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nadzienie było z dżemikiem z czarnej czeremchy. To taki mój wynalazek. Nawet Atos to jadł. Quote
agaciaaa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hej Aluś :multi: [url]http://images38.fotosik.pl/35/5c26b372158ea465.jpg[/url] Ozzulec super minki robi :loveu::loveu: a Ty robisz coraz ładniejsze foty :loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] to praca TZta ...z czasów powiedzmy wcześniejszych ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Podobie mi sie:loveu: dobrej nocki:loveu: Quote
aga1215 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='"Alicja"'] Cytat: Napisał [B]Selket[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076/index588.html#post11343512"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Nie:shake: POwinno wypłynąć, ale moje nie fce, i tyż jest dobre :grins:[/I] [FONT=Arial][COLOR=red][B] moje czasem wypływa czasem nie ...zależy głównie chyba od drożdży [/B][/COLOR][/FONT] Cytat: Napisał [B]aga1215[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076/index588.html#post11343543"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Dzięki - lecę topić:evil_lol: a jak się rozpuści to Wam wyślę;-)[/I] [FONT=Arial][COLOR=red][B] daj mu kółko ratunkowe ;-) [/B][/COLOR][/FONT] Cytat: Napisał [B]Selket[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076/index588.html#post11343656"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Chciałabym obaczyć to roztopion :grins: :grins: Tylko po wyjęciu z wody zarób je mąką.....a nie tak jak ja, po wyjęciu z wody zaczęłam je rozwałkowywać:oops:[/I] [FONT=Arial][COLOR=red][B]ha ha ha ...pisałam zarobić :p [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Aluś - ciasto siem nieco rozpuściło:mad: Kąpało się 4 x po 15 minut przez Felka, który mi urządził okupację jedzeniową kolan:evil_lol: Wyłowiłam więc wszystkie kawałki :evil_lol: dodałam duuużo mąki i już som gotowe:multi: P Y S Z N E :loveu::loveu::loveu: Zrobiłam fotki - może jutro albo pojutrze wrzucę. Acha - przepis oczywiście :oops: przerobiłam. Mąka "ile weźmie", drożdży ok 7 dag (miałam końcówkę), 2 żółtka, pół szklanki cukru, pół margaryny, skórka z cytryny. Quote
BeaC Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [COLOR=DarkRed][B]:angryy::angryy::angryy: tradycyjnie nagadane:diabloti: nie da sie tego przerobić po tygodniowych nieobecnościach witka chorowitka:loveu: idę se zaraz odchamiac chałupkę bo z racji sobotniej imprezki nic a nic nie porobiłam jeden dzień leniuchowania raz na sto lat chyba sie nalezy:diabloti: przez niektóre z okien nic a nic już nie widać no to pa [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='rwpb']Nadzienie było z dżemikiem z czarnej czeremchy. To taki mój wynalazek. Nawet Atos to jadł.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mniammm brzmi zachęcająco :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaciaaa']Hej Aluś :multi: [URL]http://images38.fotosik.pl/35/5c26b372158ea465.jpg[/URL] Ozzulec super minki robi :loveu::loveu: a Ty robisz coraz ładniejsze foty :loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]staram się i zamęczam rodzinę :evil_lol: a Ozzy to mój Miszczu Minek [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='SZPiLKA23']Podobie mi sie:loveu: dobrej nocki:loveu:[/quote] [FONT=Arial][B][COLOR=Red]miło Mi ;)..... dobrej :hmmmm: teraz już Dnia :evil_lol:[/COLOR][/B][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='aga1215']Aluś - ciasto siem nieco rozpuściło:mad: Kąpało się 4 x po 15 minut przez Felka, który mi urządził okupację jedzeniową kolan:evil_lol: Wyłowiłam więc wszystkie kawałki :evil_lol: dodałam duuużo mąki i już som gotowe:multi: P Y S Z N E :loveu::loveu::loveu: Zrobiłam fotki - może jutro albo pojutrze wrzucę. Acha - przepis oczywiście :oops: przerobiłam. Mąka "ile weźmie", drożdży ok 7 dag (miałam końcówkę), 2 żółtka, pół szklanki cukru, pół margaryny, skórka z cytryny.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja też przerabiam w zależności od okoliczności :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekam na fotaski :multi: i cieszkam że mimo przeciwności losu się udało :cool2: Polecam wersję pikantną ;) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]:angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial][COLOR=Red]no so noooooo[/COLOR][/FONT] tradycyjnie nagadane:diabloti: nie da sie tego przerobić po tygodniowych nieobecnościach witka chorowitka:loveu: :evil_lol::evil_lol: idę se zaraz odchamiac chałupkę bo z racji sobotniej imprezki nic a nic nie porobiłam jeden dzień leniuchowania raz na sto lat chyba sie nalezy:diabloti: przez niektóre z okien nic a nic już nie widać [FONT=Arial][COLOR=Red] ja jeszcze 1 okienko ...najbrudniejsze :diabloti:[/COLOR][/FONT] no to pa [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to Ci Pa :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dzien dober:grins:..uszy nam lekko odmarzli na spaceru ale to nic, bo jak mi teraz kawka smakuje:loveu: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [URL]http://images48.fotosik.pl/36/8c272f64a3458389.jpg[/URL] - uwielbiam zdjęcia świec :) Kiedyś zużyłam cały film przy analogowej lustrzance, żeby świeczki popstrykać, a nie wiem, czy choć z jednego zdjęcia byłam zadowolona.... Wiwat cyfraki! Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='agbar']Dzien dober:grins:..uszy nam lekko odmarzli na spaceru ale to nic, bo jak mi teraz kawka smakuje:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::loveu: berek ...u Nas też mrozik ...ale czekamy z wyjściem aż słoneczko się podgrzeje :evil_lol::evil_lol:pijąc kaff oczywiście :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='jbk'][URL]http://images48.fotosik.pl/36/8c272f64a3458389.jpg[/URL] - uwielbiam zdjęcia świec :) Kiedyś zużyłam cały film przy analogowej lustrzance, żeby świeczki popstrykać, a nie wiem, czy choć z jednego zdjęcia byłam zadowolona.... Wiwat cyfraki![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też zrobiłam tych fot ...bardzoooo bardzoooo dużo :evil_lol:...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::loveu: berek ...u Nas też mrozik ...ale czekamy z wyjściem aż słoneczko się podgrzeje :evil_lol::evil_lol:pijąc kaff oczywiście :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie powiem zeby krolewicz byl zadowolony ,ze go po ciemnu i zimnu na dwor wyganiam ale nie mial wyjscia..ja tez nie ..na 7 musialam byc u dochtorki:roll: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='agbar']nie powiem zeby krolewicz byl zadowolony ,ze go po ciemnu i zimnu na dwor wyganiam ale nie mial wyjscia..ja tez nie ..na 7 musialam byc u dochtorki:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)...no to wyjścia królewiątko nie miało :evil_lol:....Ozzy nadal doopsko grzeje w pościeli :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czołem:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czołem:grins:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:....uderzyłaś siem :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 oo jakie ładne foty świeczki :loveu: muszę też spróbować :loveu: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Ozzy nadal doopsko grzeje w pościeli :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurde, a ja codziennie o szóstej pomykam na spacerek...... Teraz z dwoma ;) Kiedyś Fiali się nie chciało, a jak temperatura spadła, to też chce wychodzić rano.... Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='eria']oo jakie ładne foty świeczki :loveu: muszę też spróbować :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: mi na 100 z 5 w miarę wyszło :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Kurde, a ja codziennie o szóstej pomykam na spacerek...... Teraz z dwoma ;) Kiedyś Fiali się nie chciało, a jak temperatura spadła, to też chce wychodzić rano....[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]ja jak TZ pracuje to też pomykam raniuśko .... jak idę na 6 too 5 wychodzimy :roll:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Matusz Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [COLOR=Navy][B]dzień dobry;)[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol: mi na 100 z 5 w miarę wyszło :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=red][B][FONT=Arial]ja jak TZ pracuje to też pomykam raniuśko .... jak idę na 6 too 5 wychodzimy :roll:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Nie no, piąta to jest jeszcze noc!! Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]dzień dobry;)[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobereczek :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Nie no, piąta to jest jeszcze noc!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:..... nooooo ciamna nocka ciamna :razz::razz: a u mnie za oknem dujawica ....zaczyna mnie łepetyna ..... :roll: boleć :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:....uderzyłaś siem :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Troszkę:roll: Pfufasz?:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Troszkę:roll: :calus: Pfufasz?:roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pfu pfu pfu :roll: psestało :razz::razz: a teraz idem z panem C. wypić kaff i zerzrać Murzynka :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 zostaw Murzynka w spokoju kanibalu [img]http://www.pic4ever.com/images/Laie_28.gif[/img]:loveu: dzisiaj jakis dzien nie teges:shake: i emotki mi nie wchodza:roll: i spac mie sie chce Ale witam wesolo Ale:loveu::multi: Quote
Recommended Posts