AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Już se zrobiłam tą muzykoterapię...:loveu: Faktycznie muza bardzo przypadła mi do gustu. A samolot... no cóż, będę lecieć molotem w święta wielkanocne, bo mama ma wygrała wycieczkę do Turcji. Co prawda rodzice tam już byli, ale tato zaprotestował, że on nie chce, to mam mnie wzięła. Teraz tatulek nieco żałuje pochopnie wypowiedzianych słów....:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wpadłam se na muzykę :loveu: :loveu: :loveu: bardzo ładne toto , muszę poszukać co by to zdobyć :p z kaffą jestem :diabloti: spałam do 9:30 .. bo mnie zbudzono :angryy: Quote
zuzolandia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [COLOR=darkred][I]haa a ja wstalam o 11stej :multi::multi::multi:[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I]i tylko dlatego ze mnie słoneczko po dooopce łaskotało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I]bo psiury spaly dalej[/I][/COLOR] :eviltong: [COLOR=darkred][I]doberek ![/I][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: śpioszki :grins: Jestem wrócona ...zrobiłam se foty :p... nawet pani w RTG uświadomiłaMnie ze promienie RTG już nie są szkodliwe dla organizmu :razz::razz:zabrali im przywilej szybszej emerytury , bo nie mają warunków szkodliwych :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [COLOR=Navy][B]hej Aluta :loveu::multi::loveu: ja też dzisiaj śpioch, jedyny dzień gdzie mogę się wyspać :multi: no to ładnie załatwili tych od RTG...:razz:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Aluta :loveu::multi::loveu: ja też dzisiaj śpioch, jedyny dzień gdzie mogę się wyspać :multi: no to ładnie załatwili tych od RTG...:razz:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj śpioszku :multi::loveu: wróciłam z Ozzym z polanki ....jak tam zimno...brrrrrrrrrrrrrrrrr[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [B][I]elo,ale nie byłas przypadkiem zrobić fotki panoramy ?:diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: śpioszki :grins: Jestem wrócona ...zrobiłam se foty :p... nawet pani w RTG uświadomiłaMnie ze promienie RTG już nie są szkodliwe dla organizmu :razz::razz:zabrali im przywilej szybszej emerytury , bo nie mają warunków szkodliwych :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]elo,ale nie byłas przypadkiem zrobić fotki panoramy ?:diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: nie byłam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti: nie byłam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I] a miałas wziać Ozziego i iść zrobić :diabloti:[/I][/B] Quote
e.v.a Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]przecież jestem :loveu::loveu:[/I][/B][/quote] [CENTER]:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: ty sie Rinuśka palnij w łeb lepiej :diabloti: [/CENTER] Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='evaxon']:multi:mamy jakies ciacho:D?[/quote] [B][I]przecież jestem :loveu::loveu:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]przecież jestem :loveu::loveu:[/I][/B][/quote] Rinusiowa Ty za słodka jestes i mozemy miec odruch wymiotny albo lekka zamułkę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Rinusiowa Ty za słodka jestes i mozemy miec odruch wymiotny albo lekka zamułkę :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [B][I]grabisz sobie :diabloti: niech ja Cię dorwę to Ci szpilkę w tyłek wsadzę :diabloti:[/I][/B] Quote
rufusowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 cioteczki Alicja pisała kiedyś o jakimś super skutecznym srodku ktorym się psika czy smaruje powierzchnie, do których się dobiera pies....kojarzycie? :modla: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='rufusowa']cioteczki Alicja pisała kiedyś o jakimś super skutecznym srodku ktorym się psika czy smaruje powierzchnie, do których się dobiera pies....kojarzycie? :modla:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Citro Sept ...w czechach Citro Kapky ;)wyciąg z pestek grejfruta;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Szpilke to ja Ci moge:diabloti:[/quote] [B][I] Co mi możesz? :diabloti:[/I][/B] Quote
SZPiLKA23 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] Co mi możesz? :diabloti:[/I][/B][/quote] W nos piknac :diabloti: Quote
rufusowa Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Citro Sept ...w czechach Citro Kapky ;)wyciąg z pestek grejfruta;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dziękuję Kochana :loveu: :Rose: Quote
Recommended Posts