ATLANTYDA Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hejka :multi: Widzę że Ozzy też uprawia zimowe sporty na y yntki na śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,czarnuch jak zobaczyły śnieg dostały ataku głupawki :cool3::crazyeye::-o:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widziałam niedźwiedzia polarnego:evil_lol: [URL]http://images35.fotosik.pl/34/d1cfd21f3d0fffc0.jpg[/URL] Witaj Alunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witaj Dżapuszko :loveu: poka poka misia :multi::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][U]Widziałam niedźwiedzia polarnego:evil_lol:[/U][/B][/COLOR][/FONT] [B][U][FONT=Century Gothic][COLOR=black]kolejno do kolekcji slepcow :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/U][/B] [/quote] [quote name='apple'][quote name='zuzolandia'] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja tam chyba lepiej wiem co widziałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jbk'][quote name='apple'] A co Ty tam wiesz ;)[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz! Wszechwiedzące szpecjalistki sie znalazły:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jbk']Nosz kurka nie od parady te soczewki noszę, nie?[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie, chyba nie:roll: A to soczewki we wszechwiedzeniu pomagają:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jbk']Tak, bo dzięki nim widzi się niewidoczne :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: no taaaaaaa ..... a jo nosza bryle :placz::placz::placz:i beztórz tak licho widza i nic nie wiym :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Selket']Cześć Alutka:loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Selkecik:loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Alunia ! :multi::loveu::multi: a Ty czemu we mnie bałwanem rzucasz?:evil_lol::evil_lol: a masz ! :diabloti: [IMG]http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/swiateczne/dostalkulka.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no jak bałwanem :roll:...śnieżką :evil_lol::evil_lol:...ała w babcię trafiłeś :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']Ozulkuuuu... uwazaj bo sliskoooooo [URL]http://images31.fotosik.pl/406/d73bb80eb510576e.jpg[/URL] oj....za pozno:roll: Czesc ALutka:loveu: zrobilam sobie ogorkowa bo mi sie strasznie chcialo:niewiem:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]spacer bez wywrotki to spacer stracony :evil_lol::evil_lol: cze Loluśku :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='agbar']Czesc Alunia:multi:to ja ZONA:evil_lol::evil_lol: Widzialam obrzydliwa zime na niezlych fotach...brawooo:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow:multi::loveu:...prawdziwa Żona do Nas przyszła :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:tera to dopiero jest obrzydliwie :cool1:połowa stopniała ...jest chlapa :roll:butki mi pewnie przemokną :shake:....fot dziś nie cykałam bo mokro i wietrznie ...a marzy mi się taka sesyjka na spokojnie :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='ATLANTYDA']Hejka :multi: Widzę że Ozzy też uprawia zimowe sporty na y yntki na śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,czarnuch jak zobaczyły śnieg dostały ataku głupawki :cool3::crazyeye::-o:evil_lol:[/quote] [COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]yntki w zaspy i zjazd z górki na pleckach to stały pkt zabaw zimowych :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] no jak bałwanem :roll:...śnieżką :evil_lol::evil_lol:...ała w babcię trafiłeś :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Navy][B]no bałwanem:diabloti: a raczej jego górną częścią wraz z kapeluszem etc...:eviltong::eviltong: we mnie też babi trafiła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no bałwanem:diabloti: a raczej jego górną częścią wraz z kapeluszem etc...:eviltong::eviltong: we mnie też babi trafiła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo babi lubi się bawić :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ozzy to śnieżny świr!! :evil_lol::evil_lol: wystarczy spojrzeć jak go powykręcało we wszystkie strony :cool3: [url]http://images39.fotosik.pl/34/e7399105fca5528a.jpg[/url] cześć Mamcia :loveu::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ta ra ri ra :) Ta ra ri ra :) Jakoś mnie tak na śpiewy wzięło ;) Cze Aluś wieczorową porą ;) Gdzie brunet jakiś? Masz? Quote
e.v.a Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Alu ulepiłaś juz bałwanka??:razz::razz: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ozzy to śnieżny świr!! :evil_lol::evil_lol: wystarczy spojrzeć jak go powykręcało we wszystkie strony :cool3: [URL]http://images39.fotosik.pl/34/e7399105fca5528a.jpg[/URL] cześć Mamcia :loveu::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] z zimna go tak poskręcało :roll::evil_lol: cześć moja popisana Córciu :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Ta ra ri ra :) Ta ra ri ra :) Jakoś mnie tak na śpiewy wzięło ;) Cze Aluś wieczorową porą ;) Gdzie brunet jakiś? Masz?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow kto tak pięknie śpiewa :p mój oszroniony brunet siedzie w pokoju :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='evaxon']Alu ulepiłaś juz bałwanka??:razz::razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bawłanka nie ....ale robiłam placuszki z przepisu Rysia :p tylko zrobiłam na słodko całkiem całkiem ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bawłanka nie ....ale robiłam placuszki z przepisu Rysia :p tylko zrobiłam na słodko całkiem całkiem ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to masz mojego :)) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/34/be6c1fa157826d18.jpg[/IMG][/URL] Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]mój oszroniony brunet siedzie w pokoju :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Jedni siwieją, inni łysieją ;) Co lepsze? Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='evaxon']to masz mojego :)) [URL="http://www.fotosik.pl"]http://images45.fotosik.pl/34/be6c1fa157826d18.jpg[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki ćlicny bałwanek :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Jedni siwieją, inni łysieją ;) Co lepsze?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm: siwego można zawsze jeszcze wydeBilować :evil_lol: a łysego już nie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: siwego można zawsze jeszcze wydeBilować :evil_lol: a łysego już nie ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale za to o łysym nikt nie powie, że siwy, może udawać, że specjalnie włosy goli ;) Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja to ja....przybiegłam na ciepła kaffkę:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='jbk']Ale za to o łysym nikt nie powie, że siwy, może udawać, że specjalnie włosy goli ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm:no tysz fakt ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja to ja....przybiegłam na ciepła kaffkę:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Dżapuszko :multi:...mam mam kawusię ciepluśką;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Dżapuszko :multi:...mam mam kawusię ciepluśką;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze bo zmarzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze bo zmarzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie zero stopni i bez wiatru więc jakoś cieplej ...ale mnie głowa na*********a przeca nie powiem że to migrena :roll:.....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] zaraz robię następną kawusię :razz::razz:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u mnie zero stopni i bez wiatru więc jakoś cieplej ...ale mnie głowa na*********a przeca nie powiem że to migrena :roll:.....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zaraz robię następną kawusię :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] jak nie migrena to globus:roll::loveu::evil_lol: Czesc Alutka:multi::loveu:psy spia, dziecko w szkole, a ja przyszlam na kawunie do Cia:cool3: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='lolka75']jak nie migrena to globus:roll::loveu::evil_lol: Czesc Alutka:multi::loveu:psy spia, dziecko w szkole, a ja przyszlam na kawunie do Cia:cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] globusik powiadasz :hmmmm: niech i tak bedzie :roll::evil_lol: Ozzy śpi ...fatalnie odczuwa taka pogodę :cool1: kiedyś wzywałam weta do domu bo pies mi zległ ...padł jak kaffka ....dopiero po przeanalizowaniu wszystkiego doszliśmy do tego że mam kolejnego psa meteopatę :roll: no to zapraszam na kaff :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Skorzystam z zaproszenia, bo i tak się za Tobą włóczyłam po galeriach... :kaffee_2::kaffee_2: Quote
Alicja Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 [quote name='AlKil']Skorzystam z zaproszenia, bo i tak się za Tobą włóczyłam po galeriach... :kaffee_2::kaffee_2:[/quote] :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:czułam Twój oddech na plecach ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:czułam Twój oddech na plecach ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jadłam cukierki z alkoholem....:oops: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 To ja się dziś wyłamię, zupkę pomidorową z paczki wcinam, zamiast kawy ;) Jakoś tak zgłodniałam ;) Quote
Recommended Posts