Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka :multi:
Widzę że Ozzy też uprawia zimowe sporty na y yntki na śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,czarnuch jak zobaczyły śnieg dostały ataku głupawki :cool3::crazyeye::-o:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widziałam niedźwiedzia polarnego:evil_lol:
[URL]http://images35.fotosik.pl/34/d1cfd21f3d0fffc0.jpg[/URL]

Witaj Alunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
witaj Dżapuszko :loveu:
poka poka misia :multi::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][U]Widziałam niedźwiedzia polarnego:evil_lol:[/U][/B][/COLOR][/FONT]

[B][U][FONT=Century Gothic][COLOR=black]kolejno do kolekcji slepcow :diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/U][/B]
[/quote]
[quote name='apple'][quote name='zuzolandia']
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja tam chyba lepiej wiem co widziałam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='jbk'][quote name='apple']

A co Ty tam wiesz ;)[/quote]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz! Wszechwiedzące szpecjalistki sie znalazły:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='jbk']Nosz kurka nie od parady te soczewki noszę, nie?[/quote]
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie, chyba nie:roll: A to soczewki we wszechwiedzeniu pomagają:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='jbk']Tak, bo dzięki nim widzi się niewidoczne :diabloti:[/quote]
:hmmmm: no taaaaaaa ..... a jo nosza bryle :placz::placz::placz:i beztórz tak licho widza i nic nie wiym :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć Alutka:loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Selkecik:loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Alunia ! :multi::loveu::multi:

a Ty czemu we mnie bałwanem rzucasz?:evil_lol::evil_lol:

a masz ! :diabloti:
[IMG]http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/swiateczne/dostalkulka.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/quote]
no jak bałwanem :roll:...śnieżką :evil_lol::evil_lol:...ała w babcię trafiłeś :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']Ozulkuuuu... uwazaj bo sliskoooooo
[URL]http://images31.fotosik.pl/406/d73bb80eb510576e.jpg[/URL]

oj....za pozno:roll:

Czesc ALutka:loveu:
zrobilam sobie ogorkowa bo mi sie strasznie chcialo:niewiem:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]spacer bez wywrotki to spacer stracony :evil_lol::evil_lol:
cze Loluśku :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Czesc Alunia:multi:to ja ZONA:evil_lol::evil_lol:
Widzialam obrzydliwa zime na niezlych fotach...brawooo:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow:multi::loveu:...prawdziwa Żona do Nas przyszła :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:tera to dopiero jest obrzydliwie :cool1:połowa stopniała ...jest chlapa :roll:butki mi pewnie przemokną :shake:....fot dziś nie cykałam bo mokro i wietrznie ...a marzy mi się taka sesyjka na spokojnie :cool1:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='ATLANTYDA']Hejka :multi:
Widzę że Ozzy też uprawia zimowe sporty na y yntki na śniegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:,czarnuch jak zobaczyły śnieg dostały ataku głupawki :cool3::crazyeye::-o:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Red]
[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]yntki w zaspy i zjazd z górki na pleckach to stały pkt zabaw zimowych :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no jak bałwanem :roll:...śnieżką :evil_lol::evil_lol:...ała w babcię trafiłeś :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]no bałwanem:diabloti: a raczej jego górną częścią wraz z kapeluszem etc...:eviltong::eviltong:
we mnie też babi trafiła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no bałwanem:diabloti: a raczej jego górną częścią wraz z kapeluszem etc...:eviltong::eviltong:
we mnie też babi trafiła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo babi lubi się bawić :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ozzy to śnieżny świr!! :evil_lol::evil_lol:

wystarczy spojrzeć jak go powykręcało we wszystkie strony :cool3:
[url]http://images39.fotosik.pl/34/e7399105fca5528a.jpg[/url]

cześć Mamcia :loveu::multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ozzy to śnieżny świr!! :evil_lol::evil_lol:

wystarczy spojrzeć jak go powykręcało we wszystkie strony :cool3:
[URL]http://images39.fotosik.pl/34/e7399105fca5528a.jpg[/URL]

cześć Mamcia :loveu::multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z zimna go tak poskręcało :roll::evil_lol:

cześć moja popisana Córciu :multi::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Ta ra ri ra :) Ta ra ri ra :) Jakoś mnie tak na śpiewy wzięło ;) Cze Aluś wieczorową porą ;) Gdzie brunet jakiś? Masz?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wow kto tak pięknie śpiewa :p

mój oszroniony brunet siedzie w pokoju :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='evaxon']Alu ulepiłaś juz bałwanka??:razz::razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bawłanka nie ....ale robiłam placuszki z przepisu Rysia :p tylko zrobiłam na słodko całkiem całkiem ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bawłanka nie ....ale robiłam placuszki z przepisu Rysia :p tylko zrobiłam na słodko całkiem całkiem ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to masz mojego :))
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/34/be6c1fa157826d18.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]mój oszroniony brunet siedzie w pokoju :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Jedni siwieją, inni łysieją ;) Co lepsze?

Posted

[quote name='evaxon']to masz mojego :))
[URL="http://www.fotosik.pl"]http://images45.fotosik.pl/34/be6c1fa157826d18.jpg[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jaki ćlicny bałwanek :loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Jedni siwieją, inni łysieją ;) Co lepsze?[/quote]
:hmmmm: siwego można zawsze jeszcze wydeBilować :evil_lol: a łysego już nie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: siwego można zawsze jeszcze wydeBilować :evil_lol: a łysego już nie ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale za to o łysym nikt nie powie, że siwy, może udawać, że specjalnie włosy goli ;)

Posted

[quote name='jbk']Ale za to o łysym nikt nie powie, że siwy, może udawać, że specjalnie włosy goli ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm:no tysz fakt ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ja to ja....przybiegłam na ciepła kaffkę:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Dżapuszko :multi:...mam mam kawusię ciepluśką;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Dżapuszko :multi:...mam mam kawusię ciepluśką;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze bo zmarzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze bo zmarzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie zero stopni i bez wiatru więc jakoś cieplej ...ale mnie głowa na*********a przeca nie powiem że to migrena :roll:.....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
zaraz robię następną kawusię :razz::razz:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u mnie zero stopni i bez wiatru więc jakoś cieplej ...ale mnie głowa na*********a przeca nie powiem że to migrena :roll:.....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]zaraz robię następną kawusię :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
jak nie migrena to globus:roll::loveu::evil_lol:
Czesc Alutka:multi::loveu:psy spia, dziecko w szkole, a ja przyszlam na kawunie do Cia:cool3:

Posted

[quote name='lolka75']jak nie migrena to globus:roll::loveu::evil_lol:
Czesc Alutka:multi::loveu:psy spia, dziecko w szkole, a ja przyszlam na kawunie do Cia:cool3:[/quote]

globusik powiadasz :hmmmm: niech i tak bedzie :roll::evil_lol:

Ozzy śpi ...fatalnie odczuwa taka pogodę :cool1: kiedyś wzywałam weta do domu bo pies mi zległ ...padł jak kaffka ....dopiero po przeanalizowaniu wszystkiego doszliśmy do tego że mam kolejnego psa meteopatę :roll:

no to zapraszam na kaff :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='AlKil']Skorzystam z zaproszenia, bo i tak się za Tobą włóczyłam po galeriach...
:kaffee_2::kaffee_2:[/quote]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:czułam Twój oddech na plecach ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:czułam Twój oddech na plecach ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jadłam cukierki z alkoholem....:oops: