Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie:crazyeye::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no dorobisz się ....jeszcze z 20 lat w pracy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Navy][B]no właśnie, wchodzę dzisiaj, przekopuję się przez strony, aby znaleźć odp. na mojego posta a tu ni ma...:hmmmm:

nie wiem jak to mogą zniknąć:angryy:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake: też nie wiem ....ale wczoraj u mnie dogo co chwilke zrywało :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:shake: też nie wiem ....ale wczoraj u mnie dogo co chwilke zrywało :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=Navy][B]u mnie było w miarę...
zapraszam do mnie, tam fotki z wystawy, jak na lekarstwo ale są...:roll::shake:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]u mnie było w miarę...
zapraszam do mnie, tam fotki z wystawy, jak na lekarstwo ale są...:roll::shake:[/B][/COLOR][/quote]
zaraz się doczłapię ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]D[/B][B]zień dobry Alu :multi::loveu::multi:
Miłego dnia !

miałem nie jechać dziś na wykłady, ale jak już wstałem to jadę...:evil_lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Aliszja.......przyniosłam ci prezenta...
[IMG]http://pic4ever.com/images/626gdau.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Aliszja.......przyniosłam ci prezenta...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://pic4ever.com/images/626gdau.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER]
[/quote]

Do kawy się ciacho przynosi, a nie prezenty!

Posted

[quote name='zoil']BRAAAINSSS! BRAINSSS! - dzis chodze na trybie "zombie"..
ale to nie przeszkadza mi powiedziec dzien dobBRAAAAINSS![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:witaj zombie czy nie ...ale witaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]D[/B][B]zień dobry Alu :multi::loveu::multi:
Miłego dnia !

miałem nie jechać dziś na wykłady, ale jak już wstałem to jadę...:evil_lol:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no wnuś ...jak można nie chcieć jechać na wykłady :razz::razz:...ale jak Ci się nie chce to nie jedź ;) pogoda do bani ....a poza tym to WITANKO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Dzień dobry Alutku :) Posty - duchy przytrafiają się ostatnio zadziwiająco często ;) A o skaczących to już nie wspomnę....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bereczek :multi:
Skaczące mnie kiedyś wykończą :mad:...a znikające to plaga :angryy:...w ogóle teraz jak zatwierdzam to wcześniej kopiuję :razz::razz:w razie jakby mnie wywaliło :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]hop..hop...doberek :multi: czas najwyższy na kaffkę :p[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooooooo:multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Ja już piję :)[/quote]

[quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B]ja tyż :cool1:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]JA TEŻ :p:p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Aliszja.......przyniosłam ci prezenta...
[IMG]http://pic4ever.com/images/626gdau.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi: a co tam jest :razz:
Cześć :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']Do kawy się ciacho przynosi, a nie prezenty![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]prezent też moze być ;)....jakieś fajne parfumiki by się przydały :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=red][B]Bereczek :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Skaczące mnie kiedyś wykończą :mad:...a znikające to plaga :angryy:...w ogóle teraz jak zatwierdzam to wcześniej kopiuję :razz::razz:w razie jakby mnie wywaliło :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No cóż, opanowaliśmy multicytat, teraz znikanie opanowujemy, wkrótce damy sobie radę bez dogo ;) Zwłaszcza, że na głównej reklamują własne fora ;)

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]prezent też moze być ;)....jakieś fajne parfumiki by się przydały :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A jakie to są fajne?

Posted

[quote name='jbk']No cóż, opanowaliśmy multicytat, teraz znikanie opanowujemy, wkrótce damy sobie radę bez dogo ;) Zwłaszcza, że na głównej reklamują własne fora ;)[/quote]
:roll: ano dokładnie ale MY się nie damy :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jbk']A jakie to są fajne?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa lubię z nutką cytruska , zielonej trawy ...a na wieczór takie jak LBD[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']przyszedlam i ide :hand:[/quote]
:multi:hejka

zrobiłaś przeciąg jak wchodziłaś :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:roll: ano dokładnie ale MY się nie damy :p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]aaaa lubię z nutką cytruska , zielonej trawy ...a na wieczór takie jak LBD[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O kurde, ja też używam LBD......... No mówiłam, że bliźniaczka :)

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:multi:hejka[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]zrobiłaś przeciąg jak wchodziłaś :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

wszystko przez te zleglosci na dogo :mdleje:

idem je nadrabiac :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no wnuś ...jak można nie chcieć jechać na wykłady :razz::razz:...ale jak Ci się nie chce to nie jedź ;) pogoda do bani ....a poza tym to WITANKO :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

[COLOR=Navy][B]pojechałem na jeden, teraz siedzę w bibliotece, ale zaraz mykam na pociąg i do domu:diabloti: nie idę na jeden bo mnie się nie chce:evil_lol: a dobra koleżanka wpisze na listę, jakby puścił :p

u nas od rana piękne słoneczko:loveu::multi:[/B][/COLOR]

Posted

czesc Alunia:calus:
jak sie masz kochanie? jak sie masz?
powiedz mi co zostalo z naszych marzen...oooo
:loveu:

polecam perfumki w Ives Rocher...sa delikatne, tanie, dobrej jakosci i nie sa testowane na zwierzakach:multi: