Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]zobaczyłaś Twardowskiego ;)

cześć Moniś :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Twarowskiego nie:shake: ale talent tak;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Cześć :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='anilla']dzień dobry - jak się dzisiaj spało :razz:??[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dziś zrobiłam zaciemnienie pełne :p i poszłam spać o 1 po północy a wstawałam o 5 rano więc byłam zmeczona na maxa ....tak że zasnęłam snem kamiennym :evil_lol:
witam wyspaną :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a po co wstałaś o 5 skoro widzę,że siedzisz w domku ? :cool3:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wczoraj :pczyli nie spałam 20 godzin
taraz jem obiad :roll: i na 12 lece do pracy
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wreszcie net normalnie działa, chciałam nadrobić zaległości ale cuś mi się z oczami porobiło;):evil_lol:

[URL]http://images47.fotosik.pl/19/13466b0a5ce86b95.jpg[/URL]

:crazyeye:W oczach mi się dwoi:crazyeye:

Posted

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:multi::multi:jestem

po pracy pojechaliśmy z Ozzulkiem na pscerek do lasu ....robiłam foty .... z ISO 1600:placz::placz::placz:zapomniałam przestawić :angryy:...ale coś da sie wyciągnąć

mamy kilka grzybków w tym rewelacyjnego prawdziwka:multi: [/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Waszeczko , jbk ...mi też sie dobrze spało ....wyjątkowo :evil_lol: po 20 godzinach niespania :roll:

bonitko :loveu:...pełnia :razz:

Aguś ....Ozzy ma klonika :evil_lol:

Agatko ...pajączki są ładne ;)

Agunia , jbk .... dzięki za życzonka :calus:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

dziewczyny i chlopcy potrzebna mi pomoc w wizytach przedadopcyjnych, jedna w Ostrowcu Wielkopolskiem (dalej nikogo nie udalo mi sie znalezc kto moglby tam podjechac) druga we Włocławku (kolo Torunia) co prawda Dragon raczej tam nie pojdzie ale moze pan zechce przygarnac innego bullowatego jesli dom okaze sie fajny oczywiscie !!!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11055065#post11055065[/URL]

[QUOTE] No i klapa, z Ostrowca Wielkopolskiego nie mam nikogo na wizyte a pan dzisiaj dzwonil pytac czy ktos do niego przyjedzie :shake:

mialam tez telefon w Włocławka (gdzies okolice Torunia chyba) pan bardzo mily, domek, ogrodek, dzialka tylko jeden feler suka wilczura w domciu a ja mojego Dragoniastego to bym wolala do domciu bez psiakow dac, tym bardziej ze to drugi koniec polski :shake: ale szukam kogos do wizyty we Wloclawku wkoncu bullowatych dostatek moze akurat na ktoregos pan sie zdecyduje ktory jest sprawdzony do innych psow :razz:

Takze osoby z okolic bardzo prosze o pomoc !!!!!!!!

a co najlepsze dzisiaj w schronie byli ludzie z Zor zobaczyc Dragona z mysla o jego zabraniu (oczywiscie wyblagalam zeby informowali mnie na biezaco i ze jak cos przyjade odwiedzic Dragna) ale w schronisku okazalo sie ze pies nie jest do adopcji :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
wiec zadzwonilam do Janki bo ona na wlasne uszy w sobote slyszala ze Dragon zostanie wydany do adopcji z prosba o pomoc w rozwiazaniu tej niescislosci :shake:
[/QUOTE]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mam NIKONa D60 ...na dogo zwany badziewiem ale mi pasuje i jestem zadowolona ...:p

Tengusiu ......czyli co Dragon nadal uziemiony :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Mam NIKONa D60 ...na dogo zwany badziewiem ale mi pasuje i jestem zadowolona ...:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Tengusiu ......czyli co Dragon nadal uziemiony :crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

O boże, ja to młoda na dogo, dlaczego badziewie??

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']dlaczego badziewie ?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytałam u mońdrych :grins: na offie na Fotografii ... i tak tam napisały te alfy i omegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to mam generalnie w doopie te ich opinie i se kupiłam i jestem zadowolona :multi::loveu: i wali mnie to co piszą te mądrale :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]poczytałam u mońdrych :grins: na offie na Fotografii ... i tak tam napisały te alfy i omegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to mam generalnie w doopie te ich opinie i se kupiłam i jestem zadowolona :multi::loveu: i wali mnie to co piszą te mądrale :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]I to jest najważniejsze!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poczytałam u mońdrych :grins: na offie na Fotografii ... i tak tam napisały te alfy i omegi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja to mam generalnie w doopie te ich opinie i se kupiłam i jestem zadowolona :multi::loveu: i wali mnie to co piszą te mądrale :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No dobra, to co te alfy i omegi uważają za dobre??

Posted

Dawno, dawno temu w latach 70-tych brałem udział w takich warsztatach o kompozycji w fotografii organizowanych w Zamku w Szczecinie. Warsztaty prowadził fotografik z Głosu Szczecińskiego. Opowiedział też przy okazji takie jedno zdarzenie, które zapamiętałem. Kiedyś pojechał do Oświęcimia na jakiś konkurs, czy coś tak. Miał z sobą oczywiście dobry i drogi sprzęt. Po przyjeździe oczywiście był wieczorek zapoznawczy, czyli pijaństwo. Rankiem następnego dnia zbudził się na kacu i bez sprzętu. Poszedł do sklepu, kupił Smienę i... wygrał konkurs. Czyli nie wszystko jest zależne od sprzętu. To, że ktoś ma D3, wcale nie znaczy, że coś potrafi. Najważniejsza jest ręka i oko.
A ja mam Panasonica FZ50