Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic:
[/CENTER]
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i czego fochasz ....nie wiesz że tylko 30 emotków wolno dać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i czego fochasz ....nie wiesz że tylko 30 emotków wolno dać :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Do mnie mozesz pisać bez emotkóff:roll:

I dlaczemu mnie nie zostawilas sznuróweczek.......teraz mam smaka i muszem sie zadowolić jogurtem:placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]smacznego :p

znasz bajeczkę o smokach ?? jak Smok Zygmunta nosił termos z ogórkową ??
[/B][/COLOR][/FONT] [/quote]

znam :multi: "Sceny z życia smoków" :multi:
miałam nawet książkę jak byłam mała, a mama nam śpiewała jedną piosenkę :lol: czytając te opowiadanka ;) znam na pamięć:

[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Smokom się wydaje
że są takie kraje,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]że co krok smok,
smok-rock.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Na wielkiej łące,
smoków tysiące,
przy smoku smok,
smok-rock.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Gdzie się nie zwrócisz,
tam smok coś nuci,
słyszysz smoka krok,
smok-rock[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]:multi:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]a w ogóle to znalazłam wersje netową :cool3:
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Do mnie mozesz pisać bez emotkóff:roll:

[FONT=Arial][COLOR=Red]ale ja dużżżżżżżżżżżżżżżzzooo odpisywalam :p[/COLOR][/FONT]

I dlaczemu mnie nie zostawilas sznuróweczek.......teraz mam smaka i muszem sie zadowolić jogurtem:placz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:glaszcze: poczekaj ...nazbieram dżdżowniczek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka']znam :multi: "Sceny z życia smoków" :multi:
miałam nawet książkę jak byłam mała, a mama nam śpiewała jedną piosenkę :lol: czytając te opowiadanka ;) znam na pamięć:

[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Smokom się wydaje
że są takie kraje,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]że co krok smok,
smok-rock.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Na wielkiej łące,
smoków tysiące,
przy smoku smok,
smok-rock.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Gdzie się nie zwrócisz,
tam smok coś nuci,
słyszysz smoka krok,
smok-rock[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]:multi:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]a w ogóle to znalazłam wersje netową :cool3:
[/SIZE][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i była Żaba w białych podkolanówkach i pepegach i miała wyłupiaste oczy i pryszcze na plecach i była starą panną :evil_lol:i Makrałfonia :roll:czy jakoś tak ....zaje2bista bajeczka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znalazłam

[url]http://www.mhkm.mud.pl/ksiega/ulubione/proza/sceny_smokow.html[/url]

:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:glaszcze: poczekaj ...nazbieram dżdżowniczek :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dżdż....dż...dż...owni ...czek:roll: To ja już chyba nie jestem głodna:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Super bajeczka:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i była Żaba w białych podkolanówkach i pepegach :evil_lol:i Makrałfonia :roll:czy jakoś tak ....zaje2bista bajeczka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tu jest fragment o zupie i żabie:

"[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Pewnego dnia smok Antoni i Smok Zygmunta siedziały na polanie i podgrzewały w kociołku zupę ogórkową. Żaba siedziała obok nich i udawała, że nie jest głodna.
- Ja wcale nie lubię zupy ogórkowej - skrzeczała. Smok Antoni zmarszczył brwi.
- Zupa ogórkowa jest bardzo smaczna - warknął. - Nie marudź, bo cię zjem."

no i jeszcze był Łysy Pies z saksofonu :evil_lol: co go Zygmunt chciał najpierw wymienić, a potem dał mu nauszniki :evil_lol:

masz linka:
[url]http://www.mhkm.mud.pl/ksiega/ulubione/proza/sceny_smokow.html[/url]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Ta to tylko potrafi się obrażać :diabloti:[/I][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]uważaj bo się na ciebie fochnę:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36'][SIZE=7][B][COLOR=Magenta]WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!![/COLOR][/B][/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty co sie tak powtarzasz :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]uważaj bo się na ciebie fochnę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
[B][I]haha już się boję :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dżdż....dż...dż...owni ...czek:roll: To ja już chyba nie jestem głodna:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Super bajeczka:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no bajeczka jest The Best :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agnethka']tu jest fragment o zupie i żabie:

"[FONT=Verdana, Tahoma, Arial][SIZE=2]Pewnego dnia smok Antoni i Smok Zygmunta siedziały na polanie i podgrzewały w kociołku zupę ogórkową. Żaba siedziała obok nich i udawała, że nie jest głodna.
- Ja wcale nie lubię zupy ogórkowej - skrzeczała. Smok Antoni zmarszczył brwi.
- Zupa ogórkowa jest bardzo smaczna - warknął. - Nie marudź, bo cię zjem."

no i jeszcze był Łysy Pies z saksofonu :evil_lol: co go Zygmunt chciał najpierw wymienić, a potem dał mu nauszniki :evil_lol:

masz linka:
[URL]http://www.mhkm.mud.pl/ksiega/ulubione/proza/sceny_smokow.html[/URL]
[/SIZE][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]znalazłam wcześniej :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]Ta to tylko potrafi się obrażać :diabloti:[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ma talent :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='sota36'][SIZE=7][B][COLOR=Magenta]WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!![/COLOR][/B][/SIZE][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
przekazuję mojemu spaślakowi :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]uważaj bo się na ciebie fochnę:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol:

[quote name='sota36'][SIZE=7][B][COLOR=Magenta]WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!![/COLOR][/B][/SIZE][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o dżisys .....jeszcze raz mam mu powiedzieć :roll:

ze względu na ten róż ....powiem raz jeszcze ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sota36']BO OBLATUJE CO PRZYSTOJNIEJSZYCH![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dlaczemu jeszcze u Krosia nie bylas:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][B][I]haha już się boję :evil_lol:[/I][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Powinnaś:diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='evaxon']heloł ALuchna:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: Effunia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='sota36'][SIZE=7][B][COLOR=Magenta]WSZYSTKIEGO FAJNEGO CHLOPOKU W DZIEN FACETOW!!!!! FOR JU!
[/COLOR][/B][/SIZE][/quote]

:Rose:....:calus:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Dziś odszedł po ciężkiej chorobie Krzyś
[*] ...mąż Ani "Samograj " Naszej Dogomaniaczki ...

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=73[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Dziś odszedł po ciężkiej chorobie Krzyś
[*] ...mąż Ani "Samograj " Naszej Dogomaniaczki ...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=73[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu, ja myslalam, ze moze Krzysiowi sie uda...