zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']no patrz...a ja bym się nie kapnęła, że znasz mnie z mopomanii :evil_lol: bo mnie tam prawie ni ma - tylko jak mam jakieś foty mopów to jestem albo jak szukam jakiemuś psu domu :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niemniej figurujesz tam z nieco inaczej owlosionymi mopkami :eviltong: wiec jestes :loveu::loveu: czasami mam przebłyski pracujacego neurona :diabloti: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niemniej figurujesz tam z nieco inaczej owlosionymi mopkami :eviltong: wiec jestes :loveu::loveu: czasami mam przebłyski pracujacego neurona :diabloti:[/quote] no figuruję z dwoma nieowłosionymi mopkami, ale będę musiała uaktualnić co nieco na tamtym forum :evil_lol: teraz też figuruje tam z niby Jack Russel Terrierem szukającym domu :lol::lol: ale jak jestem na wystawach to staram się uchwycić cosik kudłatego ;) Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']to uwierzta - mama kupiła mi tylko jedno...może w końcu pójdę wcześniej spać :razz: chociaż pewnie taka jedna odezwie się do mnie ok. 22 i znowu po paru chwilach zczaję się, że prawie 2 :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie moge 1 piffa , bo po 1 duzo siqam a jak 2 wypije to spoko :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie moge 1 piffa , bo po 1 duzo siqam a jak 2 wypije to spoko :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja siqam po półtorej piffa, ale że piłam wcześniej herbatkę to mnie zebrało po jednym :lol::lol::lol: Quote
Vectra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Vectra']tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti:[/quote] ff domku je ciepełko :loveu: Quote
agnethka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Vectra']w domu tak , ale na dworze NIE[/quote] a kto Ci na dworze karze pić? :razz: pij w domu :evil_lol: Quote
Pandisia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Widać że się ociepliło bo znalazłam 3 grzyby jak spacerkowałam z psiną w lesie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='agnethka']ja siqam po półtorej piffa, ale że piłam wcześniej herbatkę to mnie zebrało po jednym :lol::lol::lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] widać herbata zaszkodziła ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja piję grzane :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pandisia']Widać że się ociepliło bo znalazłam 3 grzyby jak spacerkowałam z psiną w lesie :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:daj jutro znać czy przeżyłaś konsumpcję grzybków :evil_lol: Ja chciałabym jutro wyciągnąć TZta na Bezludzie ... Ozzy jest niewybiegany ... a ja potrzebuję relaxu po 9 godzinach w pracy .... no i jakby nie padało byłyby fotaski :p [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Ja chciałabym jutro wyciągnąć TZta na Bezludzie ... Ozzy jest niewybiegany ... a ja potrzebuję relaxu po 9 godzinach w pracy .... no i jakby nie padało byłyby fotaski :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to ja jestem jak najbardziej za zebys tam poszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='evaxon']to ja jestem jak najbardziej za zebys tam poszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zgupiałaś .....piechotą :roll:.......tam się jedzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: zgupiałaś .....piechotą :roll:.......tam się jedzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :siara: troszke ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziło Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='evaxon']:siara: troszke ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziło[/quote] :mad::mad::mad: Quote
ATLANTYDA Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Witanko :lol: Moj jesienno dogomaniacki motyw przewodni how how:evil_lol::razz: [url]http://pl.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8[/url] Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Witanko :lol: Moj jesienno dogomaniacki motyw przewodni how how:evil_lol::razz: [URL]http://pl.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobrej nocki [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-61.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas LEJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ja też może być ewentualnie jakiś dobry drinkol rum z cola........... świetnie rozgrzewa:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas LEJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]u mnie pada- siapi-pada do de z taką pogoda witka All[/B][/COLOR]:multi::multi::multi: Quote
Pandisia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz:daj jutro znać czy przeżyłaś konsumpcję grzybków :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chyba samo zbieranie mi zaszkodziło bo wstałam z takim niskim ciśnieniem że Pandul szedł ze mną na spacer a nie ja z nim :shake:. Teraz przynajmniej wiem jaka trasa mu odpowiada :evil_lol:. Oby do 15 ....:loveu: Quote
agbar Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Haloooo czy mnie widac zza tej mgly??:evil_lol: witasy:loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Doberek cioteczka:multi: ta,tak juz wstalam:diabloti: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Baaaaaaaczność! W dwuszeregu zbiórka! Pierwszy szereg w prawo rusza odbijać słońce tym dwóm, co je ukradli, drugi szereg rusza w lewo na pogodynki, co kłamały, że dziś będzie lepiej :mad: Glany mam, bejsbola mam, za mną marsz! Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja idę na pogodynki :diabloti: siemka Quote
Recommended Posts