Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']no patrz...a ja bym się nie kapnęła, że znasz mnie z mopomanii :evil_lol:
bo mnie tam prawie ni ma - tylko jak mam jakieś foty mopów to jestem albo jak szukam jakiemuś psu domu :evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
niemniej figurujesz tam z nieco inaczej owlosionymi mopkami :eviltong: wiec jestes :loveu::loveu:

czasami mam przebłyski pracujacego neurona :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
niemniej figurujesz tam z nieco inaczej owlosionymi mopkami :eviltong: wiec jestes :loveu::loveu:

czasami mam przebłyski pracujacego neurona :diabloti:[/quote]

no figuruję z dwoma nieowłosionymi mopkami, ale będę musiała uaktualnić co nieco na tamtym forum :evil_lol: teraz też figuruje tam z niby Jack Russel Terrierem szukającym domu :lol::lol:

ale jak jestem na wystawach to staram się uchwycić cosik kudłatego ;)

Posted

[quote name='agnethka']to uwierzta - mama kupiła mi tylko jedno...może w końcu pójdę wcześniej spać :razz:

chociaż pewnie taka jedna odezwie się do mnie ok. 22 i znowu po paru chwilach zczaję się, że prawie 2 :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie moge 1 piffa , bo po 1 duzo siqam a jak 2 wypije to spoko :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja nie moge 1 piffa , bo po 1 duzo siqam a jak 2 wypije to spoko :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja siqam po półtorej piffa, ale że piłam wcześniej herbatkę to mnie zebrało po jednym :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='agnethka']ja siqam po półtorej piffa, ale że piłam wcześniej herbatkę to mnie zebrało po jednym :lol::lol::lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
widać herbata zaszkodziła ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja piję grzane :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']Widać że się ociepliło bo znalazłam 3 grzyby jak spacerkowałam z psiną w lesie :evil_lol:[/quote]
:razz::razz:daj jutro znać czy przeżyłaś konsumpcję grzybków :evil_lol:

Ja chciałabym jutro wyciągnąć TZta na Bezludzie ... Ozzy jest niewybiegany ... a ja potrzebuję relaxu po 9 godzinach w pracy .... no i jakby nie padało byłyby fotaski :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

Ja chciałabym jutro wyciągnąć TZta na Bezludzie ... Ozzy jest niewybiegany ... a ja potrzebuję relaxu po 9 godzinach w pracy .... no i jakby nie padało byłyby fotaski :p
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
to ja jestem jak najbardziej za zebys tam poszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']to ja jestem jak najbardziej za zebys tam poszła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: zgupiałaś .....piechotą :roll:.......tam się jedzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: zgupiałaś .....piechotą :roll:.......tam się jedzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:siara: troszke ruchu nikomu jeszcze nie zaszkodziło

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Witanko :lol:
Moj jesienno dogomaniacki motyw przewodni how how:evil_lol::razz:
[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8[/URL][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetne :cool2:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']tak zimno i piffo ? brrrrrrr , wolę gorące trunki :diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ja też
może być ewentualnie jakiś dobry drinkol
rum z cola........... świetnie rozgrzewa:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]a u nas LEJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]u mnie pada- siapi-pada
do de z taką pogoda
witka All[/B][/COLOR]:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz:daj jutro znać czy przeżyłaś konsumpcję grzybków :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Chyba samo zbieranie mi zaszkodziło bo wstałam z takim niskim ciśnieniem że Pandul szedł ze mną na spacer a nie ja z nim :shake:. Teraz przynajmniej wiem jaka trasa mu odpowiada :evil_lol:.
Oby do 15 ....:loveu:

Posted

Baaaaaaaczność! W dwuszeregu zbiórka!

Pierwszy szereg w prawo rusza odbijać słońce tym dwóm, co je ukradli, drugi szereg rusza w lewo na pogodynki, co kłamały, że dziś będzie lepiej :mad:

Glany mam, bejsbola mam, za mną marsz!