Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
daga10011 napisał(a):
a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: .
Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry:
Oj aż Wikulinie zazdroszczę tej sanny jak juz doczeka się na śnieg :wink:
Ozzy jak narazie nie okazał , że mu zimno ale mam wzór ubranka , wiec albo uszyję albo kupię na Alegro / niedrogie bo po 36 zł :-? /

o,to jest mysl-koniecznie :D .ja chce zobaczyc zdjecie Ozzulca w ubranku :D .Tylko taki dla pakerow kup :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A u nas szaro - i mgła :cry:

ojjj ito straszna - nie mogłam się przez nią przebić w tym niegościnnym Krakowie :evil: Wisła rozpostarła swoje mleczne skrzydła i broniła dostępu do Wawelu :o

Posted

Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil:

oto gospodarz :wink:

Posted

Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil:

ozzi dolka wylapal ?:) haha

Posted

XXL napisał(a):

8) Ozzy padł ze śmiechu jak to wszystko poczytał :wink:
A depreche to może i ma bo dostał dzis opierdziel :evil: , siedział na chodniku przed przejsciem przez jezdnię , bo jechało auto , auto przejechało a ten picha przez drogę , tak że aż wyrwał mi smycz z ręki :evilbat: Całe szczęście że nie jechało już żadne auto / ta cholera to widziała i nie chciała czekać az powiem >noga<Ale mu nagadałam :oops:

Posted

XXL napisał(a):

A depreche to może i ma bo dostał dzis opierdziel :evil: , siedział na chodniku przed przejsciem przez jezdnię , bo jechało auto , auto przejechało a ten picha przez drogę , tak że aż wyrwał mi smycz z ręki :evilbat: Całe szczęście że nie jechało już żadne auto / ta cholera to widziała i nie chciała czekać az powiem >noga<Ale mu nagadałam :oops:

wow to ozulec zna polski i potrafi czytac w tym jezyku fajnie grafka tylko ang zna :)

Posted

XXL napisał(a):
XXL napisał(a):

wow to ozulec zna polski i potrafi czytac w tym jezyku fajnie grafka tylko ang zna :)
:wink: :lol: :lol: naumiał sie polskiego , bo łamanym anglikiem ciężko się było dogadac :wink: :lol: :lol:

Posted

Lilith generalnie chodzi wieczorami bez smyczy i 2 razy, ale juz dawno tez jej sie podobny nr zdarzył - ja ruszyłam ręką (tak ja przy komendzie naprzód) ale chciałam przy włosach cos poprawić - ona uchwyciła pierwszy etap i "poszła" prosto pod samochód naszczescie pan sie zatrzymał, ale miałam nogi z galarety... :-? w pełni Cie rozumiem ...

Posted

Tak , ale mój maup był na smyczy , tylko ja ją rozpinałam i akurat przedłużałam , no i jak szarpnął to sie wyslizgła .Nogi miałam galaretkowate :oops: .
Ale najlepsze było to że jak mu namiętnie tłumaczyłam że tak się nie robi to szedł facet i z wrażenia przeszedł na drugą stronę , już czuję co o mnie pomyslał :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tak wogóle to Ozzy swietnie ciagnie mnie na lodzie 8) , już kombinuję nad sankami :lol: :lol:
A u nas dopadało dużo snieżku , ale chyba stopnieje bo jakoś cieplej jest :-?

Posted

Tak , ale mój maup był na smyczy , tylko ja ją rozpinałam i akurat przedłużałam , no i jak szarpnął to sie wyslizgła .Nogi miałam galaretkowate :oops: .

Ala to ja kiedys jak jeszcze amir uczyl sie chodzic bez smyczy poszlam z nim na takie opustoszale boisko. on sie tam bawil i w ogole az w koncu zauwazyl motyla :evil: , ktory wylecial sobie na ulice a amir w dluga za nim. pech chcial ze jechal samochod w czasie jak amir przebiegal ulice... naszczescie sie zatrzylam centymert przed psem. wtedy to ja myslalam ze umre poprostu :o ze strachu :evil:

Posted

Ale najlepsze było to że jak mu namiętnie tłumaczyłam że tak się nie robi to szedł facet i z wrażenia przeszedł na drugą stronę , już czuję co o mnie pomyslał :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A tak wogóle to Ozzy swietnie ciagnie mnie na lodzie 8) , już kombinuję nad sankami :lol: :lol:
A u nas dopadało dużo snieżku , ale chyba stopnieje bo jakoś cieplej jest :-?

ala no to szeleczki sanki i jazda :) trenig jakich malo :D

Posted

O matko Ala :roll: ja bym na zawal padla chyba :roll:
Jestem uczulona na saochody, tym badziej, ze jak bylam dzieckiem to mi pies wpadl pod samochod i to na moich oczach :(

Posted

No proszę - Ala ma nawet płaszczyk dopasowany do kolorków Oziiego 8)

Kurczę ale Wy na południu macie fajnie z tym śnieżkiem.. u nas marna namiastka i cos tam się lekko bieli na dworku :(