daga10011 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):daga10011 napisał(a):a u nas sniegu nie ma-ja bym juz chciala,lepsze to niz ta szarzyzna :-? .No i Wika sie nie moze doczekac az nasze leonowe rumaki pociagna ja na sankach :lol: . Ale Ozzemu to pewnie zimno troche na sniegu :cry:Oj aż Wikulinie zazdroszczę tej sanny jak juz doczeka się na śnieg :wink: Ozzy jak narazie nie okazał , że mu zimno ale mam wzór ubranka , wiec albo uszyję albo kupię na Alegro / niedrogie bo po 36 zł :-? / o,to jest mysl-koniecznie :D .ja chce zobaczyc zdjecie Ozzulca w ubranku :D .Tylko taki dla pakerow kup :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Aluś jestem ciekawa jak Ozzulec wyglądałby w ubranku :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Aluś jestem ciekawa jak Ozzulec wyglądałby w ubranku :lol: :lol: 8) Ciekawskie :wink: jak będzie miał to zobaczycie :D Quote
Maga100 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 ech, powiało depresją :( U mnie też kijowo, dobrze, że chociaż jest dogo :wink: Quote
malawaszka Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 HankaRupczewska napisał(a):A u nas szaro - i mgła :cry: ojjj ito straszna - nie mogłam się przez nią przebić w tym niegościnnym Krakowie :evil: Wisła rozpostarła swoje mleczne skrzydła i broniła dostępu do Wawelu :o Quote
daga10011 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 a coz to za depresyjny temat??????? :-? .nie ma co popadac w depresje-nie warto :roll: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil: oto gospodarz :wink: Quote
daga10011 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 no na goscia z depresja to mi nie wyglada :lol: Quote
XXL Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil: oto gospodarz :wink: ozzi dolka wylapal ?:) haha Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil: oto gospodarz :wink: ozzi dolka wylapal ?:) haha 8) Ozzy padł ze śmiechu jak to wszystko poczytał :wink: A depreche to może i ma bo dostał dzis opierdziel :evil: , siedział na chodniku przed przejsciem przez jezdnię , bo jechało auto , auto przejechało a ten picha przez drogę , tak że aż wyrwał mi smycz z ręki :evilbat: Całe szczęście że nie jechało już żadne auto / ta cholera to widziała i nie chciała czekać az powiem >noga<Ale mu nagadałam :oops: Quote
XXL Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil: oto gospodarz :wink: ozzi dolka wylapal ?:) haha 8) Ozzy padł ze śmiechu jak to wszystko poczytał :wink: A depreche to może i ma bo dostał dzis opierdziel :evil: , siedział na chodniku przed przejsciem przez jezdnię , bo jechało auto , auto przejechało a ten picha przez drogę , tak że aż wyrwał mi smycz z ręki :evilbat: Całe szczęście że nie jechało już żadne auto / ta cholera to widziała i nie chciała czekać az powiem >noga<Ale mu nagadałam :oops: wow to ozulec zna polski i potrafi czytac w tym jezyku fajnie grafka tylko ang zna :) Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze no ONE mi tu Galerię rozwalają , albo biby robią i pijaństwo uskuteczniają albo oddział zamknięty dla osobników zdeprechą urządzaja :evil: oto gospodarz :wink: ozzi dolka wylapal ?:) haha 8) Ozzy padł ze śmiechu jak to wszystko poczytał :wink: A depreche to może i ma bo dostał dzis opierdziel :evil: , siedział na chodniku przed przejsciem przez jezdnię , bo jechało auto , auto przejechało a ten picha przez drogę , tak że aż wyrwał mi smycz z ręki :evilbat: Całe szczęście że nie jechało już żadne auto / ta cholera to widziała i nie chciała czekać az powiem >noga<Ale mu nagadałam :oops: wow to ozulec zna polski i potrafi czytac w tym jezyku fajnie grafka tylko ang zna :) :wink: :lol: :lol: naumiał sie polskiego , bo łamanym anglikiem ciężko się było dogadac :wink: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Jaki uśmiechnięty :lol: Wiecej takich zdjęć Alicja dawaj! Quote
Patka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Lilith generalnie chodzi wieczorami bez smyczy i 2 razy, ale juz dawno tez jej sie podobny nr zdarzył - ja ruszyłam ręką (tak ja przy komendzie naprzód) ale chciałam przy włosach cos poprawić - ona uchwyciła pierwszy etap i "poszła" prosto pod samochód naszczescie pan sie zatrzymał, ale miałam nogi z galarety... :-? w pełni Cie rozumiem ... Quote
asiunia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Hej!! Moje przewaznie tez bez smyczy chodzą ale przy ulicach nie ryzykuje chociazby z racji ze kotecki lubią sobie beztrosko przebiegac :evilbat: Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Tak , ale mój maup był na smyczy , tylko ja ją rozpinałam i akurat przedłużałam , no i jak szarpnął to sie wyslizgła .Nogi miałam galaretkowate :oops: . Ale najlepsze było to że jak mu namiętnie tłumaczyłam że tak się nie robi to szedł facet i z wrażenia przeszedł na drugą stronę , już czuję co o mnie pomyslał :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak wogóle to Ozzy swietnie ciagnie mnie na lodzie 8) , już kombinuję nad sankami :lol: :lol: A u nas dopadało dużo snieżku , ale chyba stopnieje bo jakoś cieplej jest :-? Quote
ewelinabuck Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 a gdzie u was zimowe fotecki :D dawaj dawaj Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 ewelinabuck napisał(a):a gdzie u was zimowe fotecki :D dawaj dawajbędą ale tylko komórkowe :( na aparacik jeszcze musimy troszeczkę poczekać :wink: Quote
Magda-Amir Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Tak , ale mój maup był na smyczy , tylko ja ją rozpinałam i akurat przedłużałam , no i jak szarpnął to sie wyslizgła .Nogi miałam galaretkowate :oops: . Ala to ja kiedys jak jeszcze amir uczyl sie chodzic bez smyczy poszlam z nim na takie opustoszale boisko. on sie tam bawil i w ogole az w koncu zauwazyl motyla :evil: , ktory wylecial sobie na ulice a amir w dluga za nim. pech chcial ze jechal samochod w czasie jak amir przebiegal ulice... naszczescie sie zatrzylam centymert przed psem. wtedy to ja myslalam ze umre poprostu :o ze strachu :evil: Quote
XXL Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Tak , ale mój maup był na smyczy , tylko ja ją rozpinałam i akurat przedłużałam , no i jak szarpnął to sie wyslizgła .Nogi miałam galaretkowate :oops: . Ale najlepsze było to że jak mu namiętnie tłumaczyłam że tak się nie robi to szedł facet i z wrażenia przeszedł na drugą stronę , już czuję co o mnie pomyslał :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A tak wogóle to Ozzy swietnie ciagnie mnie na lodzie 8) , już kombinuję nad sankami :lol: :lol: A u nas dopadało dużo snieżku , ale chyba stopnieje bo jakoś cieplej jest :-? ala no to szeleczki sanki i jazda :) trenig jakich malo :D Quote
PIKA Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 O matko Ala :roll: ja bym na zawal padla chyba :roll: Jestem uczulona na saochody, tym badziej, ze jak bylam dzieckiem to mi pies wpadl pod samochod i to na moich oczach :( Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 DZISIEJSZE ,ŚNIEŻNE , KOMÓRKOWE :wink: FOTKI wszystkie fotki z poświeceniem robił KUBA 8) Quote
Gosiek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 No proszę - Ala ma nawet płaszczyk dopasowany do kolorków Oziiego 8) Kurczę ale Wy na południu macie fajnie z tym śnieżkiem.. u nas marna namiastka i cos tam się lekko bieli na dworku :( Quote
Recommended Posts