Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Patka :wink: no cóż przyjdzie mi sięzgłosić do jakiegoś dogomaniackiego psychologa na terapię :wink: :lol: PIKA u nas nie ma babuleniek 8) Moniko Ozzy uwielbia fotele :wink: Agga , Asiunia , XXL wy mnie do TOZu :cry: , Ozzy na ławkę wchodzi jak już wracamy do domciu , a podpatrzył to u swojego kumpla Tuffiego 8) Alka Filipek słodki 8) Bernulko dziękujemy za prezencik :calus: Teklunia ten wariat uwielbia takie zabawy , gdzie raz jego a raz on depcze :wink: bosduża buśka za foteczki :calus: Zadziorny :wink: Ja już po obowiazkach związanych z pracą i po spacerku z Ozzulcem . Poszalał chłopaczyna z kolega po śniegu ,na trawniku za blokiem/ a my tylko spoglądałyśmy czy nie widać wozu z mundurowymi , ale myślę że nie jeżdzą bo nie mają zimowych opon :wink: /.Wrócił kompletnie mokry i wykulany w snieżku :wink: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agga napisał(a): Na tym zdjęciu wygląda tak jakby OZZY coś zjadł. Sami patrzcie tam pod krzesłem są jakies pióra ...OZZy masz z tym coś wspolnego? Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę :D :wink: Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie 8) Quote
Agga Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Agga , Asiunia , XXL wy mnie do TOZu :cry: , Ozzy na ławkę wchodzi jak już wracamy do domciu , a podpatrzył to u swojego kumpla Tuffiego 8) : Ja mam nadzieje, ze on oprucz tego siedzenia na ławce czasami z niej zchodzi... Ala a co z tymi piórami pod krzesłem jak to wyjaśnisz :roll: :wink: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Agga napisał(a): Na tym zdjęciu wygląda tak jakby OZZY coś zjadł. Sami patrzcie tam pod krzesłem są jakies pióra ...OZZy masz z tym coś wspolnego? Agga , to nie pióra :evil: Tam były takie 2 obleśne czeszki z takimi terierkami białymi / cholera zawsze zapomnę nazwy tych psiaczków/i oczywiscie w domu nie miały czasu psa przygotować i tam go obcinały :evilbat: , wogóle wredne babska darły się po czesku na te bidne psiny.A kudły latały po całej hali :evil: Quote
Agga Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 kochani wierzycie jej? CHyba nie mamy wyjścia. Tylko ta mina OZZIEGO :roll: :lol: Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agga napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Agga , Asiunia , XXL wy mnie do TOZu :cry: , Ozzy na ławkę wchodzi jak już wracamy do domciu , a podpatrzył to u swojego kumpla Tuffiego 8) : Ja mam nadzieje, ze on oprucz tego siedzenia na ławce czasami z niej zchodzi... ... żeby wejść na fotel :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie wiesz Małgosiu taki ogrom psów to już dziwna sytuacja , ale wiekszy stres pewnie spowodowały wrzaski tych czeskich bab . Poza tym , nie mam serca do Pepików , Ala Tuffikowa swiadkiem , jak kobita wystawiająca Yorczka w Rybniku strzeliła malcowi w pyszczek :evilbat: bo się kręcił , azachowanie tych 2 oblesnych kobiet w Raciborzu też było straszne , pies aż sie telepał , a drugi w klatce chyba agresywny ze strachu :evilbat: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 żeby wejść na fotel albo na kanapę :wink: Quote
Agga Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Poza tym , nie mam serca do Pepików , Ala Tuffikowa swiadkiem , jak kobita wystawiająca Yorczka w Rybniku strzeliła malcowi w pyszczek :evilbat: bo się kręcił , azachowanie tych 2 oblesnych kobiet w Raciborzu też było straszne , pies aż sie telepał , a drugi w klatce chyba agresywny ze strachu :evilbat: Ze co prosze??? Uderzyła psa na ringu??? Czy ta kobiete pogięło? :o :evilbat: Toż tej kobicie powinno rece przy samej d....urwac :evilbat: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Hej Alicja, ale nas tutaj dawno nie było, a zaległości co nie miara, musiałabym sobie L-4 załatwić żeby te kilkadziesiąd stron przewertować haha Cieszę się ogromnie, że zdecydowałaś się na tą wystawę, ale wybacz nie chce mi się szukać gdzie o niej pisałaś, więc jak nie sprawi Ci to kłopotu to jak Wam poszło na ten pierwszy raz? Ozzy pewnie się pięknie prezentowal :) Szkoda, ze nie moglam tam byc z Wami i trzymac kciuki, ale mysle, ze jeszcze bedzie niejedna okazja do poznania sie. Apropos ... nie wybieracie sie do Smiemianowic :lol: :lol: P.S tak w ogóle to o tej wystawie wiedziałam jux duuuzo wczesniej, ze pojedziesz :lol: Pozdrawiamy i na kolejne fotki czekamy :lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Hej Alicja, ale nas tutaj dawno nie było, a zaległości co nie miara, musiałabym sobie L-4 załatwić żeby te kilkadziesiąd stron przewertować haha Cieszę się ogromnie, że zdecydowałaś się na tą wystawę, ale wybacz nie chce mi się szukać gdzie o niej pisałaś, więc jak nie sprawi Ci to kłopotu to jak Wam poszło na ten pierwszy raz? Ozzy pewnie się pięknie prezentowal :) Szkoda, ze nie moglam tam byc z Wami i trzymac kciuki, ale mysle, ze jeszcze bedzie niejedna okazja do poznania sie. Apropos ... nie wybieracie sie do Smiemianowic :lol: :lol: P.S tak w ogóle to o tej wystawie wiedziałam jux duuuzo wczesniej, ze pojedziesz :lol: Pozdrawiamy i na kolejne fotki czekamy :lol:Witamy :D Daguś o jakich ty zaległościach piszesz przeciez tu prawie nic nie przybyło stron 8) :lol: :lol: :lol: Wiem , że wiedziałaś o wystawie :wink: :lol: A nam jak na 1 raz poszł ok , znaczy ja jestem bardzo zadowolona z zachowania Ozzyego , pokazał sie taki jaki jest , łagodny , pogodny , kontaktowy , po kilku okrążeniach przed wystawą nawet fajnie biegał po tym ciasnym dla nas niestety ringu / ćwiczyliśmy w terenie na duzej powierzchni/Ocena Bardzo dobra , wiec jak na 1 raz ja się cieszę ,ale jesli będe go chciała dalej wystawiać to czeka mnie teraz sporo pracy 8) Do Siemków pojedziemy prawdopodobnie w lutym , na ostateczne badania i kontrolę 8) Quote
XXL Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 ;] ok alu to ci odpuszcze narazie z tym tozem :D Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 XXL napisał(a):;] ok alu to ci odpuszcze narazie z tym tozem :Dno , mam nadzieje 8) Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie wiesz Małgosiu taki ogrom psów to już dziwna sytuacja , ale wiekszy stres pewnie spowodowały wrzaski tych czeskich bab . Poza tym , nie mam serca do Pepików , Ala Tuffikowa swiadkiem , jak kobita wystawiająca Yorczka w Rybniku strzeliła malcowi w pyszczek :evilbat: bo się kręcił , azachowanie tych 2 oblesnych kobiet w Raciborzu też było straszne , pies aż sie telepał , a drugi w klatce chyba agresywny ze strachu :evilbat: :o :o trzeba było na babsztyla wrzasnąć :evilbat: ze dręczy psiurka. Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Gosiek napisałAlu, następnym razem dam Ci znać... na pewno jadę 7 stycznia na tydzień do Zwardonia - cos się pokombinuje noto znaczy jest szansa że sie zobaczymy :wink: Gosiu to wy juz macie ferie na poczatku stycznia :-? Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiek napisałAlu, następnym razem dam Ci znać... na pewno jadę 7 stycznia na tydzień do Zwardonia - cos się pokombinuje noto znaczy jest szansa że sie zobaczymy :wink: Gosiu to wy juz macie ferie na poczatku stycznia :-?Tak, Warszawa ma tym razem jako pierwsza ale.. ja jadę na tydzień przed feriami :evilbat: moze bedzie mniej ludzików to da radę spacerować spokojnie :wink: Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alu pobawiła sie troszkę z Ozzym ;) nie mam nowych fotek to podkradam innego modela ;) Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Patka napisał(a):Alu pobawiła sie troszkę z Ozzym ;) nie mam nowych fotek to podkradam innego modela ;)Patko a ja nie mam nic przeciwko podkradaniu :wink: :lol: Podoba mi się 8) .Patko jaki masz program 8) Quote
bos Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alicja cieszę się ....że Ty się cieszysz , a galerię masz fajną , fajne foty i miłe towarzystwo. :lol: Jest tu nawet koleżanka z pod prysznica............ :lol: :lol: :lol: Podrap Ozulka odemnie i Jazona :lol: :wink: Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wiem, że to nie Twoje ulubione, ale jakaś odmiana ;) Photoshop-ik mi pomaga ;) Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 bos napisał(a):Alicja cieszę się ....że Ty się cieszysz , a galerię masz fajną , fajne foty i miłe towarzystwo. :lol: Jest tu nawet koleżanka z pod prysznica............ :lol: :lol: :lol: Podrap Ozulka odemnie i Jazona :lol: :wink:wow :o koleżanka spod prysznica powiadasz 8) ciekawie to brzmi :wink: :lol: :lol: :lol: Zapraszam , jeśli masz czasami ochotę zajrzeć do nas :wink: Ozzulec podrapkany za uszkiem :wink: Quote
Alicja Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Patka napisał(a):Wiem, że to nie Twoje ulubione, ale jakaś odmiana ;) Photoshop-ik mi pomaga ;)To ja nie wiedziałam że Photoshopik takie fajne rzeczy pozwala robić , extra 8) Ja na te najulubieńsze cierpliwie czekam 8) Quote
Maga100 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Brak mi słów na to traktowanie piesków na wystawie, o których pisałaś.... :evil: To świadczy o tym, że niektórzy swojego psa traktują jak towar, a nawet gorzej :evil: za takie zachowanie (uderzenie psa za coś takiego) powinna zostać wyrzucona z wystawy :-? A dzisiaj miała się odbyć sesja z aparatem Alki i co??? :( Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Gosiek napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gosiek napisałAlu, następnym razem dam Ci znać... na pewno jadę 7 stycznia na tydzień do Zwardonia - cos się pokombinuje noto znaczy jest szansa że sie zobaczymy :wink: Gosiu to wy juz macie ferie na poczatku stycznia :-?Tak, Warszawa ma tym razem jako pierwsza ale.. ja jadę na tydzień przed feriami :evilbat: moze bedzie mniej ludzików to da radę spacerować spokojnie :wink: oooo Gosiu warto wiedzieć :D Może jakieś spotkanko uda się wykombinować hihi :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Daga... bo mi się przypomniało o tym jak już w niedzielę do domku poszłaś... coś trzeba wykombinować naturalnie 8) Quote
Recommended Posts