Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka :wink: no cóż przyjdzie mi sięzgłosić do jakiegoś dogomaniackiego psychologa na terapię :wink: :lol:
PIKA u nas nie ma babuleniek 8)
Moniko Ozzy uwielbia fotele :wink:
Agga , Asiunia , XXL wy mnie do TOZu :cry: , Ozzy na ławkę wchodzi jak już wracamy do domciu , a podpatrzył to u swojego kumpla Tuffiego 8)
Alka Filipek słodki 8)
Bernulko dziękujemy za prezencik :calus:
Teklunia ten wariat uwielbia takie zabawy , gdzie raz jego a raz on depcze :wink:
bosduża buśka za foteczki :calus:
Zadziorny :wink:

Ja już po obowiazkach związanych z pracą i po spacerku z Ozzulcem . Poszalał chłopaczyna z kolega po śniegu ,na trawniku za blokiem/ a my tylko spoglądałyśmy czy nie widać wozu z mundurowymi , ale myślę że nie jeżdzą bo nie mają zimowych opon :wink: /.Wrócił kompletnie mokry i wykulany w snieżku :wink: :lol:

Posted

Agga napisał(a):

Na tym zdjęciu wygląda tak jakby OZZY coś zjadł. Sami patrzcie tam pod krzesłem są jakies pióra ...OZZy masz z tym coś wspolnego?

Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę :D :wink: Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie 8)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Agga , Asiunia , XXL wy mnie do TOZu :cry: , Ozzy na ławkę wchodzi jak już wracamy do domciu , a podpatrzył to u swojego kumpla Tuffiego 8)
:

Ja mam nadzieje, ze on oprucz tego siedzenia na ławce czasami z niej zchodzi...

Ala a co z tymi piórami pod krzesłem jak to wyjaśnisz :roll: :wink:

Posted

Agga napisał(a):

Na tym zdjęciu wygląda tak jakby OZZY coś zjadł. Sami patrzcie tam pod krzesłem są jakies pióra ...OZZy masz z tym coś wspolnego?

Agga , to nie pióra :evil:
Tam były takie 2 obleśne czeszki z takimi terierkami białymi / cholera zawsze zapomnę nazwy tych psiaczków/i oczywiscie w domu nie miały czasu psa przygotować i tam go obcinały :evilbat: , wogóle wredne babska darły się po czesku na te bidne psiny.A kudły latały po całej hali :evil:

Posted

Agga napisał(a):

:

Ja mam nadzieje, ze on oprucz tego siedzenia na ławce czasami z niej zchodzi...

... żeby wejść na fotel :lol: :lol:

Posted

Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie

wiesz Małgosiu taki ogrom psów to już dziwna sytuacja , ale wiekszy stres pewnie spowodowały wrzaski tych czeskich bab .
Poza tym , nie mam serca do Pepików , Ala Tuffikowa swiadkiem , jak kobita wystawiająca Yorczka w Rybniku strzeliła malcowi w pyszczek :evilbat: bo się kręcił , azachowanie tych 2 oblesnych kobiet w Raciborzu też było straszne , pies aż sie telepał , a drugi w klatce chyba agresywny ze strachu :evilbat:

Posted

Poza tym , nie mam serca do Pepików , Ala Tuffikowa swiadkiem , jak kobita wystawiająca Yorczka w Rybniku strzeliła malcowi w pyszczek :evilbat: bo się kręcił , azachowanie tych 2 oblesnych kobiet w Raciborzu też było straszne , pies aż sie telepał , a drugi w klatce chyba agresywny ze strachu :evilbat:

Ze co prosze??? Uderzyła psa na ringu??? Czy ta kobiete pogięło? :o :evilbat: Toż tej kobicie powinno rece przy samej d....urwac :evilbat:

Posted

Hej Alicja,

ale nas tutaj dawno nie było, a zaległości co nie miara, musiałabym sobie L-4 załatwić żeby te kilkadziesiąd stron przewertować haha

Cieszę się ogromnie, że zdecydowałaś się na tą wystawę, ale wybacz nie chce mi się szukać gdzie o niej pisałaś, więc jak nie sprawi Ci to kłopotu to jak Wam poszło na ten pierwszy raz?
Ozzy pewnie się pięknie prezentowal :) Szkoda, ze nie moglam tam byc z Wami i trzymac kciuki, ale mysle, ze jeszcze bedzie niejedna okazja do poznania sie.
Apropos ... nie wybieracie sie do Smiemianowic :lol: :lol:

P.S tak w ogóle to o tej wystawie wiedziałam jux duuuzo wczesniej, ze pojedziesz :lol:

Pozdrawiamy i na kolejne fotki czekamy :lol:

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Hej Alicja,

ale nas tutaj dawno nie było, a zaległości co nie miara, musiałabym sobie L-4 załatwić żeby te kilkadziesiąd stron przewertować haha

Cieszę się ogromnie, że zdecydowałaś się na tą wystawę, ale wybacz nie chce mi się szukać gdzie o niej pisałaś, więc jak nie sprawi Ci to kłopotu to jak Wam poszło na ten pierwszy raz?
Ozzy pewnie się pięknie prezentowal :) Szkoda, ze nie moglam tam byc z Wami i trzymac kciuki, ale mysle, ze jeszcze bedzie niejedna okazja do poznania sie.
Apropos ... nie wybieracie sie do Smiemianowic :lol: :lol:

P.S tak w ogóle to o tej wystawie wiedziałam jux duuuzo wczesniej, ze pojedziesz :lol:

Pozdrawiamy i na kolejne fotki czekamy :lol:
Witamy :D Daguś o jakich ty zaległościach piszesz przeciez tu prawie nic nie przybyło stron 8) :lol: :lol: :lol:
Wiem , że wiedziałaś o wystawie :wink: :lol:
A nam jak na 1 raz poszł ok , znaczy ja jestem bardzo zadowolona z zachowania Ozzyego , pokazał sie taki jaki jest , łagodny , pogodny , kontaktowy , po kilku okrążeniach przed wystawą nawet fajnie biegał po tym ciasnym dla nas niestety ringu / ćwiczyliśmy w terenie na duzej powierzchni/Ocena Bardzo dobra , wiec jak na 1 raz ja się cieszę ,ale jesli będe go chciała dalej wystawiać to czeka mnie teraz sporo pracy 8)
Do Siemków pojedziemy prawdopodobnie w lutym , na ostateczne badania i kontrolę 8)

Posted

Jest to wyrazny dowód na to jak Ozzulec przeżywał wystawę Takie oblizywanie wg książki "Sygnały uspokajające" świadczy o zdenerwowaniu, stresie

wiesz Małgosiu taki ogrom psów to już dziwna sytuacja , ale wiekszy stres pewnie spowodowały wrzaski tych czeskich bab .
:o :o trzeba było na babsztyla wrzasnąć :evilbat: ze dręczy psiurka.

Posted

Gosiek napisał

Alu, następnym razem dam Ci znać... na pewno jadę 7 stycznia na tydzień do Zwardonia - cos się pokombinuje

noto znaczy jest szansa że sie zobaczymy :wink:
Gosiu to wy juz macie ferie na poczatku stycznia :-?

Posted

Gosiek napisał
Alu, następnym razem dam Ci znać... na pewno jadę 7 stycznia na tydzień do Zwardonia - cos się pokombinuje

Tak, Warszawa ma tym razem jako pierwsza ale.. ja jadę na tydzień przed feriami :evilbat: moze bedzie mniej ludzików to da radę spacerować spokojnie :wink:

Posted

Patka napisał(a):
Alu pobawiła sie troszkę z Ozzym ;)

nie mam nowych fotek to podkradam innego modela ;)
Patko a ja nie mam nic przeciwko podkradaniu :wink: :lol:
Podoba mi się 8) .Patko jaki masz program 8)

Posted

Alicja cieszę się ....że Ty się cieszysz , a galerię masz fajną , fajne foty i miłe towarzystwo. :lol:
Jest tu nawet koleżanka z pod prysznica............ :lol: :lol: :lol:

Podrap Ozulka odemnie i Jazona :lol: :wink:

Posted

bos napisał(a):
Alicja cieszę się ....że Ty się cieszysz , a galerię masz fajną , fajne foty i miłe towarzystwo. :lol:
Jest tu nawet koleżanka z pod prysznica............ :lol: :lol: :lol:

Podrap Ozulka odemnie i Jazona :lol: :wink:
wow :o koleżanka spod prysznica powiadasz 8) ciekawie to brzmi :wink: :lol: :lol: :lol: Zapraszam , jeśli masz czasami ochotę zajrzeć do nas :wink:
Ozzulec podrapkany za uszkiem :wink:

Posted

Patka napisał(a):
Wiem, że to nie Twoje ulubione, ale jakaś odmiana ;) Photoshop-ik mi pomaga ;)
To ja nie wiedziałam że Photoshopik takie fajne rzeczy pozwala robić , extra 8)
Ja na te najulubieńsze cierpliwie czekam 8)

Posted

Brak mi słów na to traktowanie piesków na wystawie, o których pisałaś.... :evil: To świadczy o tym, że niektórzy swojego psa traktują jak towar, a nawet gorzej :evil: za takie zachowanie (uderzenie psa za coś takiego) powinna zostać wyrzucona z wystawy :-?

A dzisiaj miała się odbyć sesja z aparatem Alki i co??? :(

Posted

Gosiek napisał(a):
Gosiek napisał

Tak, Warszawa ma tym razem jako pierwsza ale.. ja jadę na tydzień przed feriami :evilbat: moze bedzie mniej ludzików to da radę spacerować spokojnie :wink:

oooo Gosiu warto wiedzieć :D Może jakieś spotkanko uda się wykombinować hihi :lol: :lol: