Alicja Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): wow, prawdziwy pies zaprzegowy :o :wink: syberian w paski :lol: Quote
daga10011 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no u mnieteż nie tak dokładnie bo Kuba brzęczy :evil: czy ty nie masz żadnej władzy rodzicielskiej? :lol: 8) nie bo ostatnio sie wydarłam ,że chodzi za późno spać i stwierdził że przez dogo :oops: :lol: :lol: :lol: cwaniak :lol: .a ja od paru dni gram w gry edukacyjne on line z moja corka i tez zaczyna mi kompa przejmowac :o :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 daga10011 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no u mnieteż nie tak dokładnie bo Kuba brzęczy :evil: czy ty nie masz żadnej władzy rodzicielskiej? :lol: 8) nie bo ostatnio sie wydarłam ,że chodzi za późno spać i stwierdził że przez dogo :oops: :lol: :lol: :lol: cwaniak :lol: .a ja od paru dni gram w gry edukacyjne on line z moja corka i tez zaczyna mi kompa przejmowac :o :lol:odgonić komp szkodliwy dla dzieci :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): 8) nie bo ostatnio sie wydarłam ,że chodzi za późno spać i stwierdził że przez dogo :oops: :lol: :lol: :lol: ma antresolę , to tylko wymówka :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ala chcioałam Ci napisać cos zupełnie innego - ale obok siedzi moje dziecko - i chcąc mnie wykopać od MOJEGO komputera - wierszem mi leci :smhair2: Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ala chcioałam Ci napisać cos zupełnie innego - ale obok siedzi moje dziecko - i chcąc mnie wykopać od MOJEGO komputera - wierszem mi leci :smhair2:no i czegośmy się dochowały na te lata 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Wprawdzie fotki sobotnie a dziś poniedziałek , ale u nas dzis przesliczna pogoda , mrozik , świeży śnieżek , jest naprawdę przeuroczo .Ale mój młody fotograf w szkole 8) . cd skoków :wink: ciągnę kulam się i kopię dołki :roll: Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 sporo nafociliście :thumbs: Ozziemu przypasował śnieżek, :D a na focie wygląda jakby faktycznie sanie ciągnął... :wink: Quote
mmbbaj Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): ciągnę O! Alusiu co Ozzy ma za smyczę? :lol: Bo ja ostatnio chcąc żeby Bajan miał swobodę przypinam mu linkę holowniczą! :lol: I ta Twoja bardzo podobnie wygląda :wink: A fotki są superek! Nie rozumiem dlaczego uważasz sobotnie fotki za nieaktualne jak dopiero co wklejałaś te zeszłoroczne :roll: :wink: Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 A fotki są superek! Nie rozumiem dlaczego uważasz sobotnie fotki za nieaktualne jak dopiero co wklejałaś te zeszłoroczne Małgosiu,a co będzie jak Alicja wejdzie w posiadanie cyfrówki :roll: :wink: :D fotki sprzed godziny będą nieaktualne :silly: Quote
mmbbaj Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alka napisał(a): Małgosiu,a co będzie jak Alicja wejdzie w posiadanie cyfrówki :roll: :wink: :D fotki sprzed godziny będą nieaktualne :silly: To są chyba Twoje prorocze słowa! :lol: Ona już się tak powoli programuje... Quote
Siostra Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Biedne te nasz dzieci, oj biedne... :) :wink: Jeszcze chwila i zaczną się pozwy do sądu za ograniczanie kompa :D Quote
Patka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Siostra oby to nie były prorocze słowa :lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Siostra napisał(a):Biedne te nasz dzieci, oj biedne... :) :wink: Jeszcze chwila i zaczną się pozwy do sądu za ograniczanie kompa :Done biedne :o toż to my biedne , za naszego dziciństwa takich cudów techniki nie było więc kiedyś trzeba nadgonić stracony czas :wink: Dziewczyny ja się bałam ,że fotki się zdeaktualizują wg podawanej w TV prognozy pogody 8) Quote
mmbbaj Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 A o smyczce nic się nie dowiedziałam... :niewiem: :-? Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 mmbbaj napisał(a):A o smyczce nic się nie dowiedziałam... :niewiem: :-? :wink: przeoczyłam smyczkę :lol: , a smyczka to taka linka 3,5 m którą używaliśmy na treningach :wink: Quote
mmbbaj Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mmbbaj napisał(a):A o smyczce nic się nie dowiedziałam... :niewiem: :-? :wink: przeoczyłam smyczkę :lol: , a smyczka to taka linka 3,5 m którą używaliśmy na treningach :wink: Tylko 3,5m? :o linka, którą używam z Bajankiem ma 10m Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 no i chyba reszta fotek sobotnich :wink: i jedna domowa Wszystkie fotki są powiększone , tak coby wasze oczęta nie ucierpiały na przegladaniu Ozzulcowej galeryjki :wink: Quote
Hanna R. Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ooooo :o :o :o Zapukałam - i już otworzyli ! :lol: Quote
XXL Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ozzy ozzzy zamocno wygloda na tym malutkim foteliku :D Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: Quote
Teklunia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: nie owijasz w bawelne ;) :lol: Quote
PIKA Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: se odmroził pewnie :-? Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Teklunia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: nie owijasz w bawelne ;) :lol: hihi to ja mam owijać?? on niech se owinie 8) Quote
Recommended Posts