sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='daga10011'] A kto was sedziowal??????[/quote] - jakas niedobra kobieta..... Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='daga10011']Dopiero czytam o wystawie.Na nastepnej pojdzie wam na pewno lepiej :D :P .Pieknie sie Ozzy reprezentowal :P .Moze byc tak,ze to przez uszy-slyszalam ze to roznie bywa pomimo zakazu kopiowania :-? A kto was sedziowal??????[/quote]pani od Yorków , sznaucerków miniaturek i średnich , Magdalena Kozłowska 8) Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='sota36']A te zas pija, no coz - "Darek - skocz po piwko za drowie Ozzylca!!!" . I Darek wychodzi... po piwo[/quote]Joluś , następne piffko u Nas :wink: Quote
tunio Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alu,owa sedzina z Rybnika to p.Ewa Pyrchala :wink: Co do debiutu....Mam nadzieje,ze sie nie przejmujesz ? :fadein: U nas tez poczatek byl parszywy,a z czasem gdy przestalam sie denerwowac to Malenstwo juz mi takich numerow na ringu nie wyczynia :wink: (jakby co to moge dla niezorientowanych opisac nasz debiut,ba,moge nawet pokazac kilka fot. :wink: ).A ocena sie nie przejmuj :D Hi hi,ja sobie od dawna wmawiam ze sie nie przejmuje i co ciekawe nawet momentami w to wierze :wink: :lol: Wystawy sa fajne glownie z racji spotkan z sympatycznymi ludzmi 8) W koncu gdyby Malenstwo nie bylo wystawiane to bym tylu dogomaniakow nie poznala :wink: Ba,czesto ludzie nie piszacy tylko czytajacy forum rozpoznaja mnie po Malenstwie i zagaduja :D Tak wiec gratuluje udanego debiutu,bo wszak nie wpadlas w histerie (a mnie niewiele brakowalo za pierwszym wyjsciem na ring :wink: ),ani nie zemdlalas czyli mozna udac,ze wyjscie na ring bylo udane :drinking: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Carr , nic z tych rzeczy :wink: jedynym co się przejął to był Kuba , bo jak wrócilismy to dopiero wstał :evilbat: z łóżka. Ja na ringu to miałam niedosłuch i wtórną slepote :wink: :lol: :lol: :lol: Właśnie najfajniejsze są te spotkania :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']Dopiero czytam o wystawie.Na nastepnej pojdzie wam na pewno lepiej :D :P .Pieknie sie Ozzy reprezentowal :P .Moze byc tak,ze to przez uszy-slyszalam ze to roznie bywa pomimo zakazu kopiowania :-? A kto was sedziowal??????[/quote]pani od Yorków , sznaucerków miniaturek i średnich , Magdalena Kozłowska 8)[/quote] nie znam-ale wiesz,nie kazdy sedzia zna sie na kazdej rasie super -przyklad mialam w Toruniu :roll: :lol: Dobrze ze sie nie zrazilas-ja od Torunia nie mam ochoty na wystawy-ale jade do ND w grudniu :-? Quote
Lucy* Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Ozzi Wielki na wystawie ??? i że też ja nic nie wiem :-? Rany.. 330 stron :o :o to już powieść wyszła :lol: :lol: A tak między nami Alu bądź dobrą koleżanką :wink: :lol: i powiedz jak to się robi - jak się wystawia pieska ?? może bym się kiedyś zdecydowała Sarcię wystawić ale za diabła nie wiem jak to się robi :oops: :niewiem: :niewiem: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='Lucy*']Ozzi Wielki na wystawie ??? i że też ja nic nie wiem :-? Rany.. 330 stron :o :o to już powieść wyszła :lol: :lol: A tak między nami Alu bądź dobrą koleżanką :wink: :lol: i powiedz jak to się robi - jak się wystawia pieska ?? może bym się kiedyś zdecydowała Sarcię wystawić ale za diabła nie wiem jak to się robi :oops: :niewiem: :niewiem:[/quote]to był nasz debiut :oops: i tak do końca nie za bardzo go umiałam pokazać , ale zabieramy się za ćwiczenie i może zgłosimy sie do kogoś na korepetycje :oops: :lol: / jak znajdziemy korepetytora :wink: / Teraz już wiem że go źle prowadziłam na ringówce i szyja wyglądała bardzo krótka w domu popróbowałam wg zdjęć i zaraz pies wyglądał inaczej .Myślę też że pani dopatrzyła się resztek nadwyzki tłuszczyku :oops: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Hej, cieszę się, ze się pochwaliłaś wystawą, bo już myslałam, że bede musiała milczeć na wieki 8) :lol: Ja tam się nie znam, ale wg mnie Ozzi wygląda potężniej i lepiej niż ten ast obok :-? Jest masywny i fajny, bo ma uszka 8) Quote
Alka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Zdrówko Ozziego! :drinking: co niektórym nie podpasowała wiśnióweczka to może coś innego :wink: :D [img]http://img197.imageshack.us/img197/9434/dscf30788us.jpg[/img] po wyjściu z hali [img]http://img285.imageshack.us/img285/2278/dscf31953na.jpg[/img] [img]http://img285.imageshack.us/img285/7691/dscf31964ye.jpg[/img] [img]http://img285.imageshack.us/img285/8915/dscf31988nv.jpg[/img] Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 :wink: za zdrówko debiutanta :drinking: Maga , przecież obiecałam że powiem jak wrócę :wink: :lol: :lol: :lol: Ala, fajnie wyszły fotki a ty spanikowałaś .Zabiorę cię jako nadwornego :wink: Quote
BoJa2 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 OLAĆ debiut udany,czy nie.Frycowe już zapłaciłaś. Następnym razem będzie lepiej. M. Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś']OLAĆ debiut udany,czy nie.Frycowe już zapłaciłaś. Następnym razem będzie lepiej. M.[/quote] :wink: ja go do aż tak nieudanych nie zaliczam , wszak stawaliśmy w szranki z pieskami które już bywały na wystawach wiec im łatwiej 8) , ale cośmy wymiziali bullasków to nasze :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 , ale cośmy wymiziali bullasków to nasze :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] Ty wiesz czym mnie ruszyć :wink: :D Tych bullków to Ci zazdroszczę Quote
LAZY Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 GRATULUJEMY!!!! I czekamy na kolejne wystepy! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś'], ale cośmy wymiziali bullasków to nasze :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] Ty wiesz czym mnie ruszyć :wink: :D Tych bullków to Ci zazdroszczę[/quote]i to nie podpucha a fakt :wink: :lol: A słodziaki były że hej :wink: [b]Lazy[/b] :wink: dzięki :drinking: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 to kiedy nastepna wystawa? i kiedy w okolicach waeszawy? 8) Quote
mmbbaj Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [b]Alu[/b]! a co to za tajemnice były? :nono: :o Bardzo Ci gratuluję pierwszego "występu" :D Twój był o niebo bardziej udany niż mój :oops: , a już Ozzy spisał się super!!! :P Sędzinę[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/93.gif[/img] Ja też nie umiałam wystawić Bajana! Jak zobaczyłam na zdjęciach to mało nie padłam bo wyglądał jakbym go chciała powiesić! :cunao: Kiedy Ci pokażę! To wszystko jednak nie jest ważne i widzę, że masz fajne podejście na luzie :wink: i o to chodzi, teraz już zawsze będzie łatwiej! My się wystawiamy w grudniu i też w ramach zdobywania doświadczenia, "powalczymy" :wink: dopiero w nowym sezonie 8)[b] Ucałuski dla bohatera dnia Ozzulca![/b] :P Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='mmbbaj'][b]Alu[/b]! a co to za tajemnice były? :nono: :o Bardzo Ci gratuluję pierwszego "występu" :D Twój był o niebo bardziej udany niż mój :oops: , a już Ozzy spisał się super!!! :P Sędzinę[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/93.gif[/img] Ja też nie umiałam wystawić Bajana! Jak zobaczyłam na zdjęciach to mało nie padłam bo wyglądał jakbym go chciała powiesić! :cunao: Kiedy Ci pokażę! To wszystko jednak nie jest ważne i widzę, że masz fajne podejście na luzie :wink: i o to chodzi, teraz już zawsze będzie łatwiej! My się wystawiamy w grudniu i też w ramach zdobywania doświadczenia, "powalczymy" :wink: dopiero w nowym sezonie 8)[b] Ucałuski dla bohatera dnia Ozzulca![/b] :P[/quote] :calus: dzięki Małgosiu , będziemy za Was trzymać kciuki :wink: Nic nie pisałam bo chyba wtedy bardziej bym się stresowała :oops: , a tak obiecałam Madze że powiem jak wróce bez względu na wynik.Nie było źle , ktoś musiał być ten 4 , co nie znaczy że wszyscy mieli doskonałą 8) Quote
PIKA Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Alu GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: A miejscem sie nie przejmuj :wink: Z kazdą wystawa bedzie lepiej :D Quote
Teklunia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'](...) akcje mało swobodne :-? Jeśli chodzi w tym o ruch / te akcje / to jak widać na fotach to było tam dość miejsca dla yorasków ale nie dla cielaczków 8) :lol: [img]http://img421.imageshack.us/img421/1429/dscf31342pu.jpg[/img][/quote] hm, chyba rozumiem o co chodzi z tym kiepskim poruszaniem sie Ozzulca ;) moze sedzinie chodzilo o brak akcji? :evilbat: :wink: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [img]http://img421.imageshack.us/img421/1429/dscf31342pu.jpg[/img] ja uważam, że Ozzi bardzo ładnie sie wystawił :lol: :lol: rozumiem, że jak trzeba było biegać, to go wklokłaś? :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='Maga100'][img]http://img421.imageshack.us/img421/1429/dscf31342pu.jpg[/img] ja uważam, że Ozzi bardzo ładnie sie wystawił :lol: :lol: rozumiem, że jak trzeba było biegać, to go wklokłaś? :wink: :lol:[/quote] :evilbat: Maga :lol: :lol: :lol: fotki z ringu były wczesniej :wink: A tak wogóle to zapomniałam walca :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :evilbat: Maga :lol: :lol: :lol: fotki z ringu były wczesniej :wink: A tak wogóle to zapomniałam walca :lol: :lol:[/quote] jak widać walec nie był potrzebny, Ozzi się się rozwalcował na komendę :lol: Quote
Agga Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [img]http://img421.imageshack.us/img421/1429/dscf31342pu.jpg[/img] Tak się właśnie zastanawiam. Czy takie pozycje to też są oceniane? Quote
Recommended Posts