Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ja na razie portzuciłam nadrabianie zaleglości, bo w jednej galerii (galerii? :-? ) nie moge nadążyć :lol: Quote
XXL Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100']ja na razie portzuciłam nadrabianie zaleglości, bo w jednej galerii (galerii? :-? ) nie moge nadążyć :lol:[/quote] myslalem ze tylko ja niezadorzam a tu niespodzianka :P :lol: :wink: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ale o co chodzi............................. :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Pić, pić :roll: W domu mam tylko coca colę, a do sklepu mi się iść dzisiaj nie chciało. A dostawa, która miala przyjechać nie dotarła :-? Temu dostawcy to ja chyba na dobre podziekuję :roll: :-? :evil:[/quote] Asher, ze szczerego serca mego współczuję i za nic nie chciałabym znaleźć się na miejscu twym :( 8) Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Eeee, Maga nie ma się czym przejmować. Wlaściwie się jeszcze nic nie zaczęło, a to najlepsza pora, żeby skończyć :wink: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Czy wy musicie tak prędko dopisywać te strony , przecierz ja przed chwilą wrzuciłam fotki a już ich nie widac 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Aaaaa, chyba że ty mi tej coca coli wsółczujesz? :cunao: To tak, owszem, przyjmuje twe wyrazy i tez sobie współczuję :lol: Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Czy wy musicie tak prędko dopisywać te strony , przecierz ja przed chwilą wrzuciłam fotki a już ich nie widac 8) :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Alu, czy chcesz nam delikatnie dac do zrozumienia, że mamy się zamknąć? :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Czy wy musicie tak prędko dopisywać te strony , przecierz ja przed chwilą wrzuciłam fotki a już ich nie widac 8) :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] czego nie widać, tego sercu nie żal 8) Quote
mmbbaj Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [b]Witam wszystkie dziewczyny!!![/b] :lol: :roflt: :roflt: , ale tu dziś frekwencja :lol: :wink: Też bym się napiła :fadein: A nic nie [b]mogię[/b] zdążyć przeczytać, ale [b]fotki widziałam![/b] :D Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='dbsst']ide z psem poddaje sie :evilbat:[/quote]no ale chyba wrócisz :o 8) Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 od 19 stron nic tylko o piciu... Alu, czy nie czas zmienic tytuł tej "galerii"? ;) Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 ooo pijemy tu :evilbat: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/ugly/27.gif[/img] :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Teklunia']od 19 stron nic tylko o piciu... Alu, czy nie czas zmienic tytuł tej "galerii"? ;)[/quote]no nie wiem czy się opłaci , bo potem trzeba będzie zmienić na odwyk 8) A TZ się przebudził i marudzi że głosno stukam w klawisze i się śmieje :evil: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='asher']Moża na "Ozzy w oparach"? :wink:[/quote] :lol: :lol: :lol: trafny tytuł :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A TZ się przebudził i marudzi że głosno stukam w klawisze i się śmieje :evil:[/quote] co za dziwologą masz w domu :-? ja zdążyłam wyskoczyc z leonem na siq, a TZ nakazać iście spać 8) Quote
PIKA Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='PIKA']A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o[/quote] a po co? TZ przyjedzie ok 10 Quote
asher Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='PIKA']A ja sie poddaje Idę spac :roll: O 8 Rano wstac musze :o[/quote] :o To ile w końcu masz do tego przystanku? Pisałaś, że pięc minut :o Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] A TZ się przebudził i marudzi że głosno stukam w klawisze i się śmieje :evil:[/quote] co za dziwologą masz w domu :-? ja zdążyłam wyskoczyc z leonem na siq, a TZ nakazać iście spać 8)[/quote]no mój już też narzeka że za długo siedzimy z Kubą , ja piszę a Kuba słucha muzyki :wink: Quote
Teklunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] A TZ się przebudził i marudzi że głosno stukam w klawisze i się śmieje :evil:[/quote] co za dziwologą masz w domu :-? ja zdążyłam wyskoczyc z leonem na siq, a TZ nakazać iście spać 8)[/quote] ja to samo - wlasnie zarzadzilam mu mycie zabkow, a sama dalej siedze rozwalona przed kompem :evilbat: babska sprawiedliwosc :evil: Quote
dbsst Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']ide z psem poddaje sie :evilbat:[/quote]no ale chyba wrócisz :o 8)[/quote] jestem ;) Quote
Recommended Posts