Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='XXL'];] alu ja jestem porzodny :P a fotki ozziego sa hardcorowe :P 8) ja też :wink: a fotki cóż niewinne 8) Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 A wy jak zawsze gadacie :roll: a nowych fotek ni ma :roll: Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 KaRa_TC napisał(a):A wy jak zawsze gadacie :roll: a nowych fotek ni ma :roll: Hej!! No wlasnie! :evilbat: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 jeszcze kilka Alowych :wink: :wink: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']jeszcze kilka Alowych :wink: :wink: uczylas go zdech pies? :lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']jeszcze kilka Alowych :wink: :wink: uczylas go zdech pies? :lol: nie nie to umiejętność wrodzona :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']jeszcze kilka Alowych :wink: :wink: uczylas go zdech pies? :lol: nie nie to umiejętność wrodzona :wink: :lol: :lol: :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
sota36 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Te nozki Ozzusia kojarza mi sie (Alus wybacz!!!!) jak nozki w ...galarecie.... Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 sota36 napisał(a):Te nozki Ozzusia kojarza mi sie (Alus wybacz!!!!) jak nozki w ...galarecie.... :lol: :lol: mamy te same skojarzenia :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :wink: On tu tak jak Gezio prezentuje postawę " leoiej wszystko mieć pod kontrolą " :lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Te nozki Ozzusia kojarza mi sie (Alus wybacz!!!!) jak nozki w ...galarecie.... :lol: :lol: mamy te same skojarzenia :wink: :lol: :lol: :lol: O rany, to wszystko przez moja galaretę ! :oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] :wink: On tu tak jak Gezio prezentuje postawę " leoiej wszystko mieć pod kontrolą " :lol:o tak , a na dodatek leży w poprzek pokoju tak że chcąc wejsć czy wyjść przesmykasz mu koło nochalca 8) Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sota36 napisał(a):Te nozki Ozzusia kojarza mi sie (Alus wybacz!!!!) jak nozki w ...galarecie.... :lol: :lol: mamy te same skojarzenia :wink: :lol: :lol: :lol: O rany, to wszystko przez moja galaretę ! :oops: :oops: :oops: no i widzisz jak narozrabiałaś 8) :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 no i gdzie te dzisiejsze zdjęcia? :evil: byłam pewna, że już tu dawną są :x Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Maga100 napisał(a):no i gdzie te dzisiejsze zdjęcia? :evil: byłam pewna, że już tu dawną są :xsą w moim komputrze / ale sa grzeczne :evilbat: i nikt ich nie chce oglądać :( Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Jak to nikt? A jaaaaa????!!!! :x A może ja się chcę ponudzić???? :evil: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):są w moim komputrze / ale sa grzeczne :evilbat: i nikt ich nie chce oglądać :( no wiesz :o Ja rozumiem, ze rozbestwiłaś grono rozpustnymi fotkami, ale to nie znaczy, że przyzwoite nas nie interesują! Dawaj :evil: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Jutro powstawiam dzisiejsze , bo chcę w oryginalnym rozmiarze zgrać na płytkę , a jeszcze jutro mam nadzieję coś dorobić 8) Mam jeszcze kilka starych :wink: Tuffikowa dusi mnie nogami :-? i komórkowe tapetowanie 8) potforek :wink: Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ala wow moze jutro bende mial dla ciebie fotki malych pluszaczkow :D :wink: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 XXL napisał(a):ala wow moze jutro bende mial dla ciebie fotki malych pluszaczkow :D :wink: 8) cieszę sie niezmiernie :wink: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 No tak :evil: Tobie to nawet pies w robocie pomaga ! Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No tak :evil: Tobie to nawet pies w robocie pomaga !siła perswazji :wink: wyćwiczone w pracy :wink: Quote
Ka-ka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 świetne, po prostu fantastyczne ujęcie.....ale ja swojego wolę nawet do odkurzania nie dopuszczać (nie mówiąc o myciu podłogi, które uwielbia..... :evilbat: ) Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='Ka-ka'] świetne, po prostu fantastyczne ujęcie.....ale ja swojego wolę nawet do odkurzania nie dopuszczać (nie mówiąc o myciu podłogi, które uwielbia..... :evilbat: )Ozzy bardzo pomagał przy tapetowaniu , nawet właził na tapety podczas cięcia , kradł wykończeniówke , a z wiaderka z farbą emulsyjną ukradł mieszadło :lol: i pomalował u Kuby wykładzinę na biało / widać mu niebieska obrzydła :wink: / Quote
Recommended Posts