Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):znowu cos mnie ominelo ? 8) XXL nic z tych rzeczy :wink: / sprawy techniczne , wiesz jak to jest kobieta i komputer :wink: :lol: / nie wiem ale domyslam sie ze to raczej slabe poloczenie :Pno nie zawsze ale akurat w tej materii ja też miałam kłopoty na poczatku :wink: / sprawdź skrzynkę :wink: / Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):znowu cos mnie ominelo ? 8) XXL nic z tych rzeczy :wink: / sprawy techniczne , wiesz jak to jest kobieta i komputer :wink: :lol: / nie wiem ale domyslam sie ze to raczej slabe poloczenie :Pno nie zawsze ale akurat w tej materii ja też miałam kłopoty na poczatku :wink: / sprawdź skrzynkę :wink: / zprawdzilem i jestes zashokowany co ty fotografuiesz !!! wstydz sie ! Quote
daga10011 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Zbereznice jestescie :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Oj Ala nie wysyłaj już nikomu, bo sobie opinię wyrabiasz :lol: :lol: Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 daga10011 napisał(a):Zbereznice jestescie :lol: :lol: :lol: tak sądzicie? :oops: o kurcze Alicja ,my dojrzałe kobietki i takie rzeczy! :stupid: :stupid: siejemy zgorszenie :wink: a ja dostałam szlaban na aparat ....i po co mi to było :wallbash: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alka napisał(a): siejemy zgorszenie :wink: a ja dostałam szlaban na aparat ....i po co mi to było :wallbash: E tam zaraz zgorszenie :lol: A jeżeli juz, to na życzenie przecież :lol: A dlaczego szlaban ? I od kogo ? Tofik sie zbuntował ???? Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Haniu, myślisz ,że Tuffi popadł w kompleksy jak zobaczył Ozzulcowe co nieco ?:wink: nic z tych rzeczy , Tuffi uwielbia jak mam aparacik w łapkach :D Mój TZ boi sie ,że zgłupieję do reszty focąc takie ilości zdjęć i zapełniając w takim tempie komp :evil: a aparcika to użycza mi chłopak córki :wink: :D, także nie zawsze mam do niego dostęp :D Quote
Hanna R. Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alka napisał(a):Haniu, myślisz ,że Tuffi popadł w kompleksy jak zobaczył Ozzulcowe co nieco ?:wink: nic z tych rzeczy , Tuffi uwielbia jak mam aparacik w łapkach :D Mój TZ boi sie ,że zgłupieję do reszty focąc takie ilości zdjęć i zapełniając w takim tempie komp :evil: a aparcika to użycza mi chłopak córki :wink: :D, także nie zawsze mam do niego dostęp :D Eeee tam, Tuffi wyglada na faceta bez kompleksów 8) Dlaczego wszyscy mężowie sa tacy sami ! :o :o :o Dzisaj usłyszałam to samo ! Tyle tylko, ze ja mam swój komp - wiec moge se mieć na nim co chcę. Teoretycznie :roll: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alka nie przejmuj się 8) że to niby XXL taki porządny :wink: :lol: :lol: przecież musiał coś napisać 8) Maga , siem nie przejmujemy 8) :lol: A ja dziś z aparatem Ali i Tuffika szukałam po lesie i nie znalazłam :evil: :-? , a Mati powiedział że mama poszła z psem . Mamy sporo fotek / pożyczyliśmy sobie na 2 dni aparata i szalejemy ale grzecznie , dla zainteresowanych , jak obrobimy fotki to pomalutku będziemy wrzucać do galerii 8) Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 kurna, cyfrówka??? jaka szkoda, ale byłyby fajne foty... :placz: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alka napisał(a):kurna, cyfrówka??? jaka szkoda, ale byłyby fajne foty... :placz:no cyfrówka :-? no to gdzie łaziliscie :evil: Kuba leciał zobaczyć pod szkołę a ja byłam na łączce :-? Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 nowa myśl mi zaświtała ... :hmmmm: a może jutro jakaś sesyjka w plenerku? :modla: Quote
Maga100 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Mamy sporo fotek / pożyczyliśmy sobie na 2 dni aparata i szalejemy ale grzecznie , dla zainteresowanych , jak obrobimy fotki to pomalutku będziemy wrzucać do galerii 8) znaczy się fotki tylko przyzwoite i już nikt się nie zgorszy? :evilbat: :lol: Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicja, czekamy ,kiedy będą dzisiejsze grzeczne foteczki? :wink: :D Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Mamy sporo fotek / pożyczyliśmy sobie na 2 dni aparata i szalejemy ale grzecznie , dla zainteresowanych , jak obrobimy fotki to pomalutku będziemy wrzucać do galerii 8) znaczy się fotki tylko przyzwoite i już nikt się nie zgorszy? :evilbat: :lol:Nuuudy, nie? :roll: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Mamy sporo fotek / pożyczyliśmy sobie na 2 dni aparata i szalejemy ale grzecznie , dla zainteresowanych , jak obrobimy fotki to pomalutku będziemy wrzucać do galerii 8) znaczy się fotki tylko przyzwoite i już nikt się nie zgorszy? :evilbat: :lol: 8) Maga specjalnie dla Ciebie same cnotliwe i przyzwoite fotki :wink: :lol: Alka , jak tylko będę jeszcze mieć aparata to jak najbardziej / gostek jak będzie go potrzebował to zadzwoni :( /więc ja rano już też maszeruję z aparatem :lol: Quote
Alka Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 właśnie , :niewiem: czy ktoś bedzie chętny do glądania... :wink: :wink: :wink: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Alka napisał(a):właśnie , :niewiem: czy ktoś bedzie chętny do glądania... :wink: :wink: :wink:wymiękam :( nie wrzucam :x i tak jeszcze nie obrobione :wink: Quote
asher Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Wrzucaj, wrzucaj! Najwyżej nas zanudzisz :roll: 8) Quote
asiunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alka napisał(a): czy ktoś bedzie chętny do glądania... :wink: :wink: :wink: Hej!! Jjajajajajajajajajajaj :lol: Quote
mmbbaj Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):...wymiękam :( nie wrzucam :x i tak jeszcze nie obrobione :wink: obrabiaj i dawaj foty !!! :evilbat: :lol: Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 asiunia napisał(a):Alka napisał(a): czy ktoś bedzie chętny do glądania... :wink: :wink: :wink: Hej!! Jjajajajajajajajajajaj :lol: czkawka ? cos w tym stylu:) Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alis ! Sprężaj się ! 8) jeszcze piekę ciasteczko i obrabiam fotki chomiczka Weron_ciao , Faculki , potem Ozzulec 8) Quote
XXL Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 ;] alu ja jestem porzodny :P a fotki ozziego sa hardcorowe :P Quote
Recommended Posts