Alicja Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='paula_z']Witanko na wieczór :multi: http://images30.fotosik.pl/31/dbe1e354497b3f57.jpg Lizanko w wykonaniu Ozzulca musiało być :loveu: :multi: W końcu musk kompletny :evil_lol::multi::multi::multi:witanko Ozzulec nie odpuścił ...tym bardziej że Bartek usiadł na fotelu Pawcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No musk ...kompletny i szczęśliwy:loveu: Quote
Medorowa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Cześć kochana moja:loveu: Jutro wszytko nadrobię, bo dziś uciekam już spaćku;);:hand: Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='evaxon']Alu Alu widze nowy avek :cool3: witanko:loveu::multi::multi::multi:noooo nareszcie ktoś zauważył....witanko:loveu: [quote name='madzia i medor']Cześć kochana moja:loveu: Jutro wszytko nadrobię, bo dziś uciekam już spaćku;);:hand::loveu::loveu::loveu:cześć koffanie... [quote name='Vectra']tylko tyle do nadrobienia ? co tu tak cicho ?;)na blogasku wakacje..... Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork'] :loveu::loveu::loveu:cześć koffanie... To do mnie, to do mnie:evil_lol: :evil_lol: :bigcool: Alu czy dalej pilnujesz Dijejowej i Pawcia, co by jej aż zbyt dobrze nie zrobił;) Quote
clockwork Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='madzia i medor']To do mnie, to do mnie:evil_lol: :evil_lol: :bigcool: Alu czy dalej pilnujesz Dijejowej i Pawcia, co by jej aż zbyt dobrze nie zrobił;):loveu::loveu::loveu:tak koffanie to do Ciebie... pilnuję pilnuje i ..............nie upilnowałam ...jednak jej zrobił dobrze:eviltong:;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu:tak koffanie to do Ciebie... pilnuję pilnuje i ..............nie upilnowałam ...jednak jej zrobił dobrze:eviltong:;) Szczęściara:shake::shake::evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Cześc Alu :) a może Ciebie przy okazji też oznakowali??? Quote
agabass Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Gosia>>>;6377993 napisał(a): http://images26.fotosik.pl/31/bf7bdab4f22c5d88.jpg ale mieliście dobry serniczek....;) Czesc Alu:multi: raczej smakowite paluszki można zawsze poobgryzać :evil_lol: Ozz to taki delikatny gościu Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dziołchy młe kochane, gdzie jezdeśccie:mad::mad::loveu: Ja już nie mogę się doczekać końca sierpnia - odkładam już na tyskie;) Quote
Paula Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Witaj imprezowiczko zdrojowa :loveu: :multi: Jak tam? :cool3: Czekam niecierpliwie na relację i foto :razz: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Alu :crazyeye: Matko kochana co się stało? Czy ta Klockowa Cię zabiła i zakopała ze Cię nie ma? :crazyeye: :evil_lol: Witaj dziecko :loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Aluuuuuuuuu hhhhhhhaaaaaaaaaaalllllllllloooooooooo Quote
Imbirka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Helloł Alu i Ozzulku:multi::multi::multi::multi::multi: ale mieliście imprezkę:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='madzia i medor']Szczęściara:shake::evil_lol: nooo szczęściara ...nie zaprzeczam...mogę tylko potwierdzić [quote name='Kate I Luka']Cześc Alu :) a może Ciebie przy okazji też oznakowali???jeszcze nie ...aczkolwiek ciała Ci u mła dostatek ...Cześć Kasiu!!! [quote name='evaxon']:multi:hejkaheyka Ewuś !!! [quote name='agabass']raczej smakowite paluszki można zawsze poobgryzać :evil_lol: Ozz to taki delikatny gościubo Ozzy to delikates Witaj Aga po długiej niebytności [quote name='madzia i medor']Dziołchy młe kochane, gdzie jezdeśccie:mad::loveu: Ja już nie mogę się doczekać końca sierpnia - odkładam już na tyskie;)no koffana my od piątku godz.8 rano do soboty godz .16 byłyśmy wespół w zespół ...3/3 razem no MY też czekamy na Cia [quote name='bonita']Cześć sister :) Gdzie jesteś jak Cię nie ma?byłam z moimi 2/3 ...w domeczku Naszym w Jastrzębiu [quote name='paula_z']Witaj imprezowiczko zdrojowa :loveu: :multi: Jak tam? :cool3: Czekam niecierpliwie na relację i foto :razz:jestem ...jestem...jestem... [quote name='Pysia']Alu :crazyeye: Matko kochana co się stało? Czy ta Klockowa Cię zabiła i zakopała ze Cię nie ma? :crazyeye: :evil_lol: Witaj dziecko :loveu:Pysiulku ...wróciłam do domeczku w Rybolku ...;) Witaj mateńko:loveu: [quote name='evaxon']witaneczko Aleczko:cool3:witaj Ewuś po raz wtóry:multi: [quote name='Kate I Luka']Aluuuuuuuuu hhhhhhhaaaaaaaaaaalllllllllloooooooooojestem Kasiu ...jestem [quote name='Imbir1']Helloł Alu i Ozzulku:multi: ale mieliście imprezkę:multi::evil_lol:heyka Imbireczki ....spotkanko skończyło się dopiero dziś i żal Nam z tego powodu bo Aga wyjeżdża już jutro znów do się do Niemiec [quote name='madzia i medor']Aluuuuuuuuu......:siara:MADZIUUUUUUUUU ....jestem No i jeszcze muszę powiedzić ,że mamy fastastycznych TZtów :loveu::loveu::loveu:...wszystkie 3:)...a jeden jest szczególnie dzielny , bo wytrzymał z nami aż 2 dni;) Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to brawo dla niego :evil_lol: hahhaa Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='anetta']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to brawo dla niego :evil_lol: hahhaa;)i medal za wytrwałość:P Quote
clockwork Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 zajrze w poniedziałek... po niedzieli przed wtorkiem :cool1: podpisano: PADAJĄCA NA RYJOK :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='clockwork']zajrze w poniedziałek... po niedzieli przed wtorkiem :cool1: podpisano: PADAJĄCA NA RYJOK :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... zabrakło mi słów...i emotek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: będę czekać;) Quote
Recommended Posts