Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']Alu Alu widze nowy avek :cool3:

witanko:loveu::multi::multi::multi:noooo nareszcie ktoś zauważył....witanko:loveu:

[quote name='madzia i medor']Cześć kochana moja:loveu:
Jutro wszytko nadrobię, bo dziś uciekam już spaćku;);:hand::loveu::loveu::loveu:cześć koffanie...

[quote name='Vectra']tylko tyle do nadrobienia ? co tu tak cicho ?;)na blogasku wakacje.....

Posted

[quote name='clockwork']
:loveu::loveu::loveu:cześć koffanie...

To do mnie, to do mnie:evil_lol: :evil_lol: :bigcool:
Alu czy dalej pilnujesz Dijejowej i Pawcia, co by jej aż zbyt dobrze nie zrobił;)

Posted

[quote name='madzia i medor']To do mnie, to do mnie:evil_lol: :evil_lol: :bigcool:
Alu czy dalej pilnujesz Dijejowej i Pawcia, co by jej aż zbyt dobrze nie zrobił;):loveu::loveu::loveu:tak koffanie to do Ciebie...
pilnuję pilnuje i ..............nie upilnowałam ...jednak jej zrobił dobrze:eviltong:;)

Posted

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu:tak koffanie to do Ciebie...
pilnuję pilnuje i ..............nie upilnowałam ...jednak jej zrobił dobrze:eviltong:;)

Szczęściara:shake::shake::evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alu :crazyeye: Matko kochana co się stało? Czy ta Klockowa Cię zabiła i zakopała ze Cię nie ma? :crazyeye: :evil_lol:
Witaj dziecko :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Szczęściara:shake::evil_lol: nooo szczęściara ...nie zaprzeczam...mogę tylko potwierdzić

[quote name='Kate I Luka']Cześc Alu :)

a może Ciebie przy okazji też oznakowali???jeszcze nie ...aczkolwiek ciała Ci u mła dostatek ...Cześć Kasiu!!!

[quote name='evaxon']:multi:hejkaheyka Ewuś !!!

[quote name='agabass']raczej smakowite paluszki można zawsze poobgryzać :evil_lol: Ozz to taki delikatny gościubo Ozzy to delikates
Witaj Aga po długiej niebytności

[quote name='madzia i medor']Dziołchy młe kochane, gdzie jezdeśccie:mad::loveu:

Ja już nie mogę się doczekać końca sierpnia - odkładam już na tyskie;)no koffana my od piątku godz.8 rano do soboty godz .16 byłyśmy wespół w zespół ...3/3 razem
no MY też czekamy na Cia

[quote name='bonita']Cześć sister :)

Gdzie jesteś jak Cię nie ma?byłam z moimi 2/3 ...w domeczku Naszym w Jastrzębiu

[quote name='paula_z']Witaj imprezowiczko zdrojowa :loveu: :multi: Jak tam? :cool3: Czekam niecierpliwie na relację i foto :razz:jestem ...jestem...jestem...

[quote name='Pysia']Alu :crazyeye: Matko kochana co się stało? Czy ta Klockowa Cię zabiła i zakopała ze Cię nie ma? :crazyeye: :evil_lol:
Witaj dziecko :loveu:Pysiulku ...wróciłam do domeczku w Rybolku ...;)
Witaj mateńko:loveu:

[quote name='evaxon']witaneczko Aleczko:cool3:witaj Ewuś po raz wtóry:multi:

[quote name='Kate I Luka']Aluuuuuuuuu hhhhhhhaaaaaaaaaaalllllllllloooooooooojestem Kasiu ...jestem

[quote name='Imbir1']Helloł Alu i Ozzulku:multi: ale mieliście imprezkę:multi::evil_lol:heyka Imbireczki ....spotkanko skończyło się dopiero dziś i żal Nam z tego powodu bo Aga wyjeżdża już jutro znów do się do Niemiec

[quote name='madzia i medor']Aluuuuuuuuu......:siara:MADZIUUUUUUUUU ....jestem

No i jeszcze muszę powiedzić ,że mamy fastastycznych TZtów :loveu::loveu::loveu:...wszystkie 3:)...a jeden jest szczególnie dzielny , bo wytrzymał z nami aż 2 dni;)

Posted

[quote name='clockwork']zajrze w poniedziałek... po niedzieli przed wtorkiem :cool1:

podpisano: PADAJĄCA NA RYJOK :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......
zabrakło mi słów...i emotek ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
będę czekać;)