Alicja Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='sota36']Ja tez kcem takie kapcioszki!!!! [FONT=Arial]Ciocia Ala Ci kupi :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] A ja se miałam iść na badania krwi i moczu i oczywiście zapomniałam że sie leje do pudełka a nie w muszelke :diabloti:i nie poszłam :roll:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu a powiedz mi o co chodzi z pętelką na brodawczaku? i on z tym chodzi? taka niteczka i że to samo odpadnie? Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu a powiedz mi o co chodzi z pętelką na brodawczaku? i on z tym chodzi? taka niteczka i że to samo odpadnie? [FONT=Arial]no chodzi , ma to w ryjoczku ; generalnie idzie o to by nie dochodziła tam krew i wyschło ...jak znajde pomocnika to fote cykne jak sie zmniejszyło :multi:...no i do udowodnienia że cóś tam Ozzy miał :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no chodzi , ma to w ryjoczku ; generalnie idzie o to by nie dochodziła tam krew i wyschło ...jak znajde pomocnika to fote cykne jak sie zmniejszyło :multi:...no i do udowodnienia że cóś tam Ozzy miał :diabloti:[/FONT] Ja potwierdzam;)Na wlasne oki widzialam,ze mial biedny w pyszczydle obcego calkiem sporego.... Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='agbar']Ja potwierdzam;)Na wlasne oki widzialam,ze mial biedny w pyszczydle obcego calkiem sporego.... [FONT=Arial]i obcy jest już maluśki tyci tyci tyci ....i mam focio ino dam potem ;)[/FONT] Quote
dbsst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]też se TU wstawie a co :grins:[/FONT] śmiechowe te małe stopy misie :evil_lol: heloł Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='dbsst']śmiechowe te małe stopy misie :evil_lol: heloł [FONT=Arial]heloł :p Misiowe stopki są zaje2biste :loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ciocia Ala Ci kupi :diabloti::evil_lol:[/FONT] a mi a mi??? jo tyz kca jo je zachciywno :diabloti: bydom do kompletu z majtasami puszap :diabloti: witanko i buziowanko...sie mosz fajnie Tobie przy tej pogodzie to pies nie splesnieje :shake:.....u mnie juz czuc grzibem :cool3: Quote
Alicja Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia']a mi a mi??? jo tyz kca jo je zachciywno :diabloti: bydom do kompletu z majtasami puszap :diabloti: [FONT=Arial]dobra kupia Ci ..niech straca ...bydzie do tych puszapów :diabloti:[/FONT] witanko i buziowanko...sie mosz fajnie Tobie przy tej pogodzie to pies nie splesnieje :shake:.....u mnie juz czuc grzibem :cool3: [FONT=Arial]grziby to jo lubia ale w pierogach ....a miołach na łobiod ...jedno szwarno dziołszka prziwiozła :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]A pies ...pies wylotoł dzisio na kupa żużla ...i sie zmarasił jak jasny gwint [/FONT] Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 hej wam :kiss_2: kiedy będą jakieś focisze Ozzika ??? :roll: Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Pinknie:klacz::klacz::klacz: http://images8.fotosik.pl/116/b357b91ae9b2cf2e.jpg Witam:hand: Quote
Alicja Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='WeronikaM']hej wam :kiss_2: kiedy będą jakieś focisze Ozzika ??? :roll: [quote name='deer_1987']No wlasnie.. fotek tu brakuje.. [quote name='Iza i Avanti']Berczysław Aluś! [quote name='Medorowa']Pinknie:klacz::klacz::klacz: http://images8.fotosik.pl/116/b357b91ae9b2cf2e.jpg Witam:hand: [FONT=Arial]Berczysław :hand:... fotaski kiedyś tam na pewno będą :razz: , ale póki co mam troche roboty i nie mam weny do robienia fot , bo ile można cykać Ozzulka w pościeli :cool1:... no chyba że położy sie w swoim legowisku to cyknę . Poza tym nabieram dystansu do świata , do ludzi ,pokazałam że mam swoją godność i nie dam sie zajechać w pracy i zrobić z siebie kozła ofiarnego ... lepiej późno niż wcale :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [FONT=Arial]Pytanko zasadnicze ... Czy ktoś z Was lub waszych znajomych nie ma niewykorzystanych zastrzyków w domowej apteczce cocarboxylazy ...pewnien Boxiu potrzebuje do leczenia [/FONT] Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']heloł :cool3: [FONT=Arial]HELLoł:p sis [/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No poszła wreszcie baba po rozum do głowy :eviltong: Witamy sie tak 13 i w piatek :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='zuzolandia']No poszła wreszcie baba po rozum do głowy :eviltong: Witamy sie tak 13 i w piatek :diabloti: [FONT=Arial]Witaj witaj a ja se wróciłam od fryzjera :multi::multi::multi:i mam znów króciuteńkie włoski :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 łóżko ci pościeliłam :cool1: kiedy wpadasz przetestować :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']łóżko ci pościeliłam :cool1: kiedy wpadasz przetestować :diabloti: [FONT=Arial] To Moje :razz::razz: z ciuchcą :razz:................:multi::multi:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] To Moje :razz::razz: z ciuchcą :razz:................:multi::multi:[/FONT] si seniora i pościel ci piorę :cool3: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']si seniora i pościel ci piorę :cool3: [FONT=Arial]:loveu::loveu:w krówki :multi::loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:w krówki :multi::loveu:[/FONT] si mam jeszcze w hipopotamy i w żyrafy ale pierwsze idą krówki na rzeź :evil_lol: Quote
Recommended Posts