Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):dobrze,ze sie odkopalas pod tego sniegu:lol::evil_lol:śmiej się , ja miałam snieg w butach , skarpetach i pod nogawkami brrr Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:śmiej się , ja miałam snieg w butach , skarpetach i pod nogawkami brrr a on na calym futerku :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] .On od szczeniaczka wolał własna drogę więc przed nami długa droga i nauka bo ma moje cudko charakterek :p oby z takim charrakterkiem został do końca :p my już mówimy dobranoc, bo jutro po 6 pobudka od niepamiętnych czasów :roll: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 evaxon napisał(a):a on na calym futerku :eviltong::pOzzy się tylko otrzepał i spoko ;) Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:śmiej się , ja miałam snieg w butach , skarpetach i pod nogawkami brrr Haha to niezle atrakcje Tobie Ozzy zafundowal:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 KaRa_TC napisał(a):Haha to niezle atrakcje Tobie Ozzy zafundowal:lol: :lol: :lol::oops:tylko , że to ja wymysliłam zeby tam pojechać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:tylko , że to ja wymysliłam zeby tam pojechać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to jeszcze lepiej:lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='KaRa_TC']No to jeszcze lepiej:lol::pale było super ;) Quote
KaRa_ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pale było super ;) Ze bylon super to widac po zdjeciach:razz: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kochanie moi wysyłamy wode w butelkach dla ozulka, biedak w sniegu sie myje, jeszcze sobie to i tamto odmrozi, szkoda by było :evil_lol: Dobranoc Alicjo :buzi: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 terz moglas sie otrzepac:lol: :evil_lol: dobranoc :) Quote
g_o_n_i_a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ojej... Toz tu Ozzulek krzyczy... Bo zamarza... Musi sie kąpać w sniegu, ojej Ala oszczędza na wodzie... :evil_lol: Quote
beria Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Przy okazji upierze też szeleczki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):kąpać w sniegu, ojej Ala oszczędza na wodzie... :evil_lol: buahaha Goniu pomysl ze to byl rozinny wypad...:shake: cala rodzina snieżne kąpiele zazywala:lol: brrrrrr Quote
g_o_n_i_a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 evaxon napisał(a):buahaha Goniu pomysl ze to byl rozinny wypad...:shake: cala rodzina snieżne kąpiele zazywala:lol: brrrrrr Rodzinny wypad... Morsów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Rodzinny wypad... Morsów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gabryjella napisał(a):Ciekawe czy robili zdjęcia:cool3: Wyobraziłam sobie rodzine Rydzewskich jak w się wszyscy tarzają w śniegu jeden obok drugiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Ozziego który robi im zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Gabryjella']Ciekawe czy robili zdjęcia:cool3: Wyobraziłam sobie rodzine Rydzewskich jak w się wszyscy tarzają w śniegu jeden obok drugiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: a jakoś nikt nie zauważył , ze tam też była woda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: biegnęęęęęęęęęęęęęę stoję bo tak bezpieczniej hahaha Ozzborn Tarzasty :evil_lol: :lol: Quote
Alka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Tutaj byliśmy cześć Ala !:multi: Wiesz , spieramy się co do miejsca gdzie wczoraj byliście .:mad:Słuchaj czy to "Kotwica " czy ośrodek w Stodołach?:roll: a tak wogóle to super wypad sobie zrobiliście.Ja tez lubię takie "bezludzia". a Ozzulek pewnie przeszczęśliwy był...:loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Alka napisał(a):cześć Ala !:multi: Wiesz , spieramy się co do miejsca gdzie wczoraj byliście .:mad:Słuchaj czy to "Kotwica " czy ośrodek w Stodołach?:roll: a tak wogóle to super wypad sobie zrobiliście.Ja tez lubię takie "bezludzia". a Ozzulek pewnie przeszczęśliwy był...:loveu:oczywiście , że Ośrodek w Stodołach ;) na Kotwicę nie za bardzo szło wjechać :roll: Quote
Alka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):oczywiście , że Ośrodek w Stodołach ;) na Kotwicę nie za bardzo szło wjechać :roll: szkoda ,że nie założyłam się z Marcinem.:razz:.Parę razy udało mi się zaklad wygrać :evil_lol:.Ja od razu skojarzyłam ,że to Stodoły. :multi:Nieopodal przecież kiedyś pracowałam :cool3: Quote
Recommended Posts