Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] .On od szczeniaczka wolał własna drogę więc przed nami długa droga i nauka bo ma moje cudko charakterek :p

oby z takim charrakterkiem został do końca :p

my już mówimy dobranoc, bo jutro po 6 pobudka od niepamiętnych czasów :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol:śmiej się , ja miałam snieg w butach , skarpetach i pod nogawkami brrr

Haha to niezle atrakcje Tobie Ozzy zafundowal:lol: :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Haha to niezle atrakcje Tobie Ozzy zafundowal:lol: :lol: :lol:
:oops:tylko , że to ja wymysliłam zeby tam pojechać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kochanie moi wysyłamy wode w butelkach dla ozulka, biedak w sniegu sie myje, jeszcze sobie to i tamto odmrozi, szkoda by było :evil_lol:

Dobranoc Alicjo :buzi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
kąpać w sniegu, ojej Ala oszczędza na wodzie... :evil_lol:

buahaha Goniu pomysl ze to byl rozinny wypad...:shake: cala rodzina snieżne kąpiele zazywala:lol: brrrrrr

Posted

evaxon napisał(a):
buahaha Goniu pomysl ze to byl rozinny wypad...:shake: cala rodzina snieżne kąpiele zazywala:lol: brrrrrr

Rodzinny wypad... Morsów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Rodzinny wypad... Morsów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ciekawe czy robili zdjęcia:cool3:

Wyobraziłam sobie rodzine Rydzewskich jak w się wszyscy tarzają w śniegu jeden obok drugiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I Ozziego który robi im zdjęcia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gabryjella']Ciekawe czy robili zdjęcia:cool3:

Wyobraziłam sobie rodzine Rydzewskich jak w się wszyscy tarzają w śniegu jeden obok drugiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::eviltong: a jakoś nikt nie zauważył , ze tam też była woda :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']z oszczędności futerko czyścimy na śniegu , powoli , bardzo dokładnie , z kazdej strony :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

biegnęęęęęęęęęęęęęę

stoję bo tak bezpieczniej

hahaha Ozzborn Tarzasty :evil_lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Tutaj byliśmy

cześć Ala !:multi:

Wiesz , spieramy się co do miejsca gdzie wczoraj byliście .:mad:Słuchaj czy to "Kotwica " czy ośrodek w Stodołach?:roll:

a tak wogóle to super wypad sobie zrobiliście.Ja tez lubię takie "bezludzia".
a Ozzulek pewnie przeszczęśliwy był...:loveu:

Posted

Alka napisał(a):
cześć Ala !:multi:

Wiesz , spieramy się co do miejsca gdzie wczoraj byliście .:mad:Słuchaj czy to "Kotwica " czy ośrodek w Stodołach?:roll:

a tak wogóle to super wypad sobie zrobiliście.Ja tez lubię takie "bezludzia".
a Ozzulek pewnie przeszczęśliwy był...:loveu:
oczywiście , że Ośrodek w Stodołach ;) na Kotwicę nie za bardzo szło wjechać :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
oczywiście , że Ośrodek w Stodołach ;) na Kotwicę nie za bardzo szło wjechać :roll:

szkoda ,że nie założyłam się z Marcinem.:razz:.Parę razy udało mi się zaklad wygrać :evil_lol:.Ja od razu skojarzyłam ,że to Stodoły. :multi:Nieopodal przecież kiedyś pracowałam :cool3: