Asiaczek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja']poczytajta se ciekawostka Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki... głupota, cynizm czy pazerność... pzdr. Quote
fioneczka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a ja niesmiało :oops: chciałam cioteczki na bazarek zaprosić http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja']poczytajta se ciekawostka Kościołowi wara od edukacji:angryy: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='apple']Kościołowi wara od edukacji:angryy: dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole [quote name='agnethka']batmanom się we łbach przewraca... :diabloti: i jest coraz gorzej :cool1: [quote name='Asiaczek']Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki... głupota, cynizm czy pazerność... pzdr. ktoś chciał tym sobie wyleczyć pewnie swoje komplexy i przypodobać się pewnej publice jego czasy minęły a my zbieramy te apfale :cool1: [quote name='ice_t']dobry wieczorek, u mnie też sypie brrrrrrrr bryyyyy u mnie za oknem też biało :mad: Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='fioneczka']a ja niesmiało :oops: chciałam cioteczki na bazarek zaprosić http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Zapraszamy na BAZAREK dla chłopaczków Quote
Alicja Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 [quote name='emdziolek']Szczególnie jak sie siedzi na wysokim stołku to problemy innych wydają sie takie małe:angryy: A no witaj witaj popołudniowo :loveu::loveu: witaj Emi :calus: Quote
Iv_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Ktoś kiedys zrobił błąd wprowadzając religię do szkół i teraz mamy takie właśnie kwiatki... głupota, cynizm czy pazerność... pzdr. Zgadzam się z Tobą całkowicie Asiaczku - to był błąd. Religia to powinien być nasz wybór osobisty, a nie narzucanie jej nam wszędzie i wszystkim w życiu publicznym. Wszędzie wkoło panoszy się religia, a jak mają się czuć Ci, co są innego wyznania, czy w ogóle nie wierzący? to całkowity brak tolerancji dla innych i nie dawanie możności wyborów. To dyktatura...... Jestem katoliczką, ale drażni mnie wszędobylskość księży i ich pazerność na władzę. Echhhhhh szkoda gadać, bo tylko nerwy się roztrzęsie. Moim zdanie ktoś stracił umiar i co najgorsze za przyzwoleniem władz. Żyjemy w państwie kościelnym :roll: Quote
apple Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Alicja'] dokładnie ....jestem przeciwna religii w szkole Dokładnie...chesz wierzyc- proszę bardzo nikt nie zabrania...ale po cholere tym jeszcze w szkole program zatykac i wytykać dzieci które są z innej wiary lub z rodzin ateistycznych.....bezsens kompletny:shake: Quote
Iv_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :multi: cześć Alutka :loveu: wstałaś już :razz: u mnie ciemno jeszcze :roll: ale nie widzę, żeby padał śnieg :cool3: Quote
bonsai_88 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dziewczyny skoro tak nie lubicie księży to pomyślcie co miałam ja - nie-katoliczka chcąca ochrzcić dziecko :diabloti:. Powiem wam tylko, że po 7 wizytach u proboszcza, jak już zagroziłam, że do biskupa pojadę [bo chrztu nie ma prawa odmówić, jeśli tylko mam zamiar wychować małego w wierze katolickiej] to się dopiero zgodził :mad: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='fioneczka']a ja niesmiało :oops: chciałam cioteczki na bazarek zaprosić http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Byłam i nawet sobie cos tam wybrałam...:lol: Pzdr. Quote
SZPiLKA23 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ja mam całkiem przewalone bo mam ciocie zakonnice... wierze w boga ale nie w kościół Quote
emdziolek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witaj Alu w ten piękny piątek. U nas słonko świeci, jest pięknie :loveu: Quote
e.v.a Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 czesc Alulu :loveu::loveu: jak tam jest u was wiosna czy jej nie ma :roll:? Quote
Izabela124. Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witanko Aluś :multi: Kiedy będą zdjęcia Ozziego? Dawno już ich nie było:roll: Quote
apple Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie ma Cię jeszcze? Hmmm chyba tu trzeba koguta przysłać co by ci zapiał na dzień dobry bo chyba nie zauważyłaś, że nowy dzień nastał:diabloti: Quote
fioneczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 cioteczko Alicjo proszę wdepnąć i podniesć bazarek ... bo Ty szczęście przynosisz :razz: http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/#post11989150 Quote
Alicja Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 KOchane Cioteczki :loveu::loveu::loveu: jestem ....szukałam wiosny ;) byłam w odwiedzinki :loveu::multi::loveu: fotaski będą jak się zrobi lepsza pogoda bo bez przerwy zadymka :shake:...aha wiosny nie znalazłam ...ale spotkalam kogoś fajnistego ;) Quote
fioneczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Alicja']KOchane Cioteczki :loveu::loveu::loveu: jestem ....szukałam wiosny ;) byłam w odwiedzinki :loveu::multi::loveu: fotaski będą jak się zrobi lepsza pogoda bo bez przerwy zadymka :shake:...aha wiosny nie znalazłam ...ale spotkalam kogoś fajnistego ;) tere fere wiosny Ty ciotka szukałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak przypadkiem normalnie kogoś fajnego spotkałaś ........... jaaaaasssssne :evil_lol: pewnie czaiłaś się z drzewem a jak FAJNIASTY szedł toś mu psineczkę tę maleńką swoją pod nogi wepchnęłaś :eviltong: jutro ja tez tak ide hihi :eviltong: Quote
Alicja Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='fioneczka']tere fere wiosny Ty ciotka szukałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak przypadkiem normalnie kogoś fajnego spotkałaś ........... jaaaaasssssne :evil_lol: pewnie czaiłaś się z drzewem a jak FAJNIASTY szedł toś mu psineczkę tę maleńką swoją pod nogi wepchnęłaś :eviltong: jutro ja tez tak ide hihi :eviltong: z psineczką poszukać wiosny albo przegonić zimę to lezę jutro ;)...dziś pojechałam w odwiedzinki :multi::loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zapraszamy na BAZAREK dla chłopaczków http://www.dogomania.pl/forum/f99/duzo-muzyki-roznej-na-hotelik-dla-astkow-zeuska-rokiego-nuki-do-10-kwietnia-133893/index3.html#post11996516 Quote
anetta Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :multi: Rozmawiałaś z pańciostwem Czwartka? :lol: A jak on tam się czuje bo coś czytałam że niedomagał.... I głaski dla Ozzulca, niech moc będzie z nim przy wyciskaniu :lol: Quote
Recommended Posts