dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 sota36 napisał(a):Jak chcesz pomagera do fajtania klejem po scianach - wez Gutka!!!! W widzials moj avatarek???? hahahahhaha dobra i prosze tak sie skreca zawodowa ekipe remontowo-smiechowa ;) Quote
Patka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Oj miód dla mojego słabego serca Ozzy tak pięknie swojej Pani pomaga medal powinien dostać :D albo przynajmniej kość :lol: Quote
Hanna R. Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='sota36']Hanka - co do imprezy - dalabys dziecku spokoj :) - a nie kazala sie co chwila meldowac - na imprezie jest fajnie, wiesz faceci..., a ta kaze dzwonic do mamaci - mysle, ze nastepnym razem dasz na luz..... Alus - ale masz "pomagera"!!!! Tak, tak, tak ! Nastepnym razem bedzie dzwonić co 2 godziny i 30 minut :lol: No bo wiem przecież - faceci i te sprawy 8) Dam na luz :lol: ALCIĘ NAM WCIĘŁO ! Ona chora jest ? Czy co ??? Jest 13.04 !!! Quote
Alka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 To nie wiecie ,że Alicja ma na 2 dni pożyczony aparacik :lol: przecież ona non stop foci... :wink: :D niedawno byłyśmy z piesiami w lasku ,oczywiście mamy masę fotek :wink: :D Quote
mmbbaj Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Alka napisał(a):... niedawno byłyśmy z piesiami w lasku ,oczywiście mamy masę fotek :wink: :D Noooooo! To ja się już doczekać nie mogę! Rozumiem, że będą też wspólne fotki Ozziego i Tufficzka? :D Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']tapetowanie 8) no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie moge na to patrzec :evilbat: czytaj sciany ;) czytaj remont ;) a ja juz PO REMONCIEja już na szczęście też :wink: , teraz tylko wymiana podłogi u Kuby w pokoju ale to chyba dopiero w czasie ferii zimowych :-? / Ozzy pomalował emulsją wykładzinę dywanową i nijak nie da sie jej doczyscić :-? 8) Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Ekipa remontowa ma już dość remontów :wink: Joluś awatarek dojrzałam wczoraj ale ty już chyba spałaś 8) Fotek mamy już sporo , ale nadal dorabiamy :wink: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 ooooooooooooo ja bedzie milion milionow fota huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :angel: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 dbsst napisał(a):ooooooooooooo ja bedzie milion milionow fota huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :angel:noooo robimy zapasa na zime 8) :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):ooooooooooooo ja bedzie milion milionow fota huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :angel:noooo robimy zapasa na zime 8) :lol: :lol: :lol: hehehehe to co ty tu jeszcze robisz do robienia fotek uciekaj siuuuuuuu ;) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Ala, dawaj choć jedną ! hehehehe pewnie nie da ani pol bo wie ze czekamy ;) Quote
Alka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 o tak , Alicja nie daj sie prosić :lol: sama ciekawam jak wyszły :wink: Quote
asiunia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Hej!! Ahahahaha boska ekipa remontowa :lol: Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 miało być milion zdjęć, a tu nie ma żadnego :( Quote
Agga Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Prawdziwy facet...zawsze kobiecie pomoze :lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Już po spacerku , fotek mało bo się ściemniło .Ozzy wybiegał się z amstafem z ,, hodowli '' i pit bulką .Radochy po pachy :wink: 3 mordercze psy na 1 łączce :lol: :lol: :lol: Fotki będę wklejać tylko proszę mojego zapracowanego syna o zgranie w oryginale na płytę i mój miły komp ,żeby szybciej chodził :evilbat: Więc nie krzyczcie na mnie że jeszcze nie ma :( 8) Quote
Hanna R. Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Alicjo, a czy obowiązek obywatelski spełniłaś ??? I sprężaj się, sprężaj :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 haha ala super te zdjęcia obdartych ścian :D widze, że z Ozziego pomocnij jakich malo :lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 mamy jeszcze fotki telefoniczne Świetlik w wyrku żaba Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 8) on już zacałowany na maxa :wink: no i sam też całuski rozdziela :lol: Quote
Recommended Posts