agabass Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga napisał(a):Gdze jest moj najdroższy Ozzy? :roll:na spacerku z chłopakami 8) chciałam wrzucić kilka fotek ale image mi zastrajkowało , zobaczę teraz :-? Ozzy na naszym odludziu 8) , ucieczka od cywilizacji jedno sie udało i znów strajk :evilbat: fajne odludzie ja też takie chce Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 sota36 napisał(a):Ozzy ma bryke i "keta", jego pancia komore i skore pewnie :lol: :lol: :lol: Ozzy brykę ma , na koonia nie stykło, ale ma prywatnego furmana :wink: , kete w spadku po Harleyu , komóry mamy 3 i pod schodami czwartą :wink: :lol: , a pani ma skórkę z pomidorka 8) :lol: image ruszyło :D cd na bezludziu :wink: zając :lol: :wink: teraz już mamy tylko komórkowe Quote
LAZY Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ozzy!!! Extra, extra straszny amstaf!! :lol: :angel: :angel: Quote
daga10011 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 pilka przezyla zabawe z Astmanem?????? :o :lol: no i gdzie ta sila szczek?????? :roll: :lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 daga10011 napisał(a):pilka przezyla zabawe z Astmanem?????? :o :lol: no i gdzie ta sila szczek?????? :roll: :lol:to druga , jedna jest bez wnętrza :oops: już a tej Ozzy obdziera łatki 8) :lol: Quote
daga10011 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 rozumiem :lol: ..no to mniej wiecej jak nasze pilki :roll: :lol: ..juz myslalam ze Ozzy jakis delikatny jest :lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 daga10011 napisał(a):rozumiem :lol: ..no to mniej wiecej jak nasze pilki :roll: :lol: ..juz myslalam ze Ozzy jakis delikatny jest :lol: Ozzy delikatnie tylko traktuje piłkę Tuffiego taką małą imitację nożnej :wink: te jego sa do szarpania :lol: Quote
asher Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Hahaha, Agga, a coś ty się tak uczepiła ozulcowych półdupków? :lol: Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 asher napisał(a):Hahaha, Agga, a coś ty się tak uczepiła ozulcowych półdupków? :lol:bo one jędrne jak cycki Pameli Anderson 8) :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Hahaha, Agga, a coś ty się tak uczepiła ozulcowych półdupków? :lol:bo one jędrne jak cycki Pameli Anderson 8) :lol: :lol: :lol: :o Silikonowe??? :o Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 asher napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):asher napisał(a):Hahaha, Agga, a coś ty się tak uczepiła ozulcowych półdupków? :lol:bo one jędrne jak cycki Pameli Anderson 8) :lol: :lol: :lol: :o Silikonowe??? :oasher :lol: :lol: nie chodzi o materię ale o efekt 8) :lol: :lol: :lol: wizualny :wink: Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 asher napisał(a):Aha :lol: :lol: noooooooooo :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ozzy do reprezentacji Polski! :D Czuję, że z nim wreszcie zaczęlibysmy wygrywać regularnie 8) Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Siostra napisał(a):Ozzy do reprezentacji Polski! :D Czuję, że z nim wreszcie zaczęlibysmy wygrywać regularnie 8) rywale uciekli by z boiska 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Siostra Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Siostra napisał(a):Ozzy do reprezentacji Polski! :D Czuję, że z nim wreszcie zaczęlibysmy wygrywać regularnie 8) rywale uciekli by z boiska 8) :lol: :lol: :lol: i o to chozdi - cel uswieca środki :lol: :wink: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Trenujemy 8) :wink: :wink: na bezludziu po wykoszeniu zostały takie badylki które przeszkadzają w treningach :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Qrde, ale ja nie wiem czy zawodnikowi reprezentacji wolno gryźć piłkę na boisku :-? i czy sędzie uzna gola strzelonego paszczą :hmmmm: Quote
Olcia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 a ja wam powiem tyle PROTESTUJE, przeciez mam do nadrobienia 35 stron :o Quote
Lucy* Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 No cudny ten nasz krajan Maradona :wink: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Maga100 napisał(a):Qrde, ale ja nie wiem czy zawodnikowi reprezentacji wolno gryźć piłkę na boisku :-? i czy sędzie uzna gola strzelonego paszczą :hmmmm:Maga jak powiemy sdziemu o 3 tonach to zaraz wymięknie 8) :lol: A piłka to najlepsza taka trochę sflaczała :wink: że mozna złapać w paszczę 8) Olcia , nie narzekaj , ciesz się ze będziesz miała co robić :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Ozzulec nadzieją naszego narodowego futbolu :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts