Agga Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Aguś nic na to nie wskazuje :shake: Straszne wiesz:shake: Przynajmniej mogę sobie tutaj Ozzulkowe foty pooglądać. Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Orteza jak orteza. Tylko w niej trochę gorąco ... :-? Biedna dziecina ... :glaszcze: ale poprzednia nie była taka wypasiona :roll: [quote name='Fenris']To zdrówka dużo dla pana C niech się trzymie :p A co do polskich szpitali, to zależy jak się trafi ... w jednym zaniedbali kolesia (remontowali coś przy pociągu i ruszył, poszarpało mu całą nogę) i gdyby nie żona pielęgniarka to pewnie by nie żył, bo się zgorzel rozwijała ... a w drugim, gdzie pracuje moja mama (jako salowa :eviltong:) wyczyścili, operowali, zadbali i teraz normalnie może chodzić! Więc - u nas nie najgorzej, tylko nierówno coś ten postęp idzie - w jednych placówkach się starają, w innych mają gdzieś ... oj ani nie mów ....ale nawet lekarz z Polski stwierdzil że jakby nasz siostrzeniec miał wypadek w Polsce to go mamy już tylko w pamięci :roll:i nie chodzi tu o umiejętności a o wyposażenie [quote name='Rinuś']Byłam tu , zacytowałam i znikło :niewiem: Alu nie bądź niemiła :diabloti: jestem zajebiaszczo miła :diabloti::evil_lol: [quote name='evaxon']czesc Alll:multi::multi::multi: cześć Eff :multi: [quote name='Agga'] Straszne wiesz:shake: Przynajmniej mogę sobie tutaj Ozzulkowe foty pooglądać. Aguś nawet jakbym była to bez Ozzulka on ma zakaz wstepu a gdzie nie moze mój pies to i ja nie czuję się mile widziana :shake: U nas idzie na burzę ....oby znow nie została bez netu :mad: śmigam na psacer z Ozzulkiem :razz: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10597211#post10597211 ha nie mogłam się powstrzYmać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pandisia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 W Rybniku leje deszcz mam nadzieję Alicja że już jesteś w domu ;) Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Alu, Czy Ty abyu nie za długo na tym spacerku jesteś?:razz: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Rinuś']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10597211#post10597211 ha nie mogłam się powstrzYmać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pandisia']W Rybniku leje deszcz mam nadzieję Alicja że już jesteś w domu ;) u nas nie lało tylko kropiło taki maleńki kapuśniaczek :p Quote
Pandisia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas nie lało tylko kropiło taki maleńki kapuśniaczek :p ulewa szła od Raciborza i u nas lało masakrycznie a do Ciebie doszły resztki :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Pandisia']ulewa szła od Raciborza i u nas lało masakrycznie a do Ciebie doszły resztki :evil_lol: pokropiło mi troszkę plecki ....aczkolwiek nie przeczę ze było to nader przyjemne :loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Alicja']jak milutko :loveu::loveu::loveu:...ciesz się ...Ozzy przez jakies 2 tygodnie jak do nas przyjechał wstawał o 5 :roll:i jadł śniadanko ...potem szedł na kuwete i szalał a potem ok 8 padał :roll:...uroki macierzyństwa ...ale popatrz jakie mocn strony tego masz ........dostęp do kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :p moje młode szaleje od 5.30 a my z nim..............znaczy się ja i Leja............ witka mogłabyś już tak wstać?? a wiesz że latem najpiękniejsze sa poranki???:loveu::loveu::loveu: jak dobrze wstać skoro świt taki piękny jest świat chce się życ obiecał mi skowronek szczęście dziiiiiś i szczęście dziś musi przyjść :multi::multi::multi: Quote
agbar Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 cieszkam ze pan C. juz w domku:p a mysmy mieli w nocy cudna burze....:multi: Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witaj Aluś! Jak będziesz całować Tz-a to wyślimtaj go od razu od nas...:lol: Rinuś - no wiesz....:diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 cześć :multi::multi::loveu: to znów ja i znów ciepły letni dzień :eviltong::eviltong: Quote
Bullila.nl Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Dzis juz wstalam tak wczesnie!:evil_lol: Milego dnia zycze;) Quote
Fenris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witam i ja w ciepły piękny dzionek :p Ale naprawdę GORĄCO to będzie jutro - 34 w kostrzyniu na woodstocku :diabloti: Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='BeaC']moje młode szaleje od 5.30 a my z nim..............znaczy się ja i Leja............ witka mogłabyś już tak wstać?? a wiesz że latem najpiękniejsze sa poranki???:loveu: jak dobrze wstać skoro świt taki piękny jest świat chce się życ obiecał mi skowronek szczęście dziiiiiś i szczęście dziś musi przyjść :multi: wstałam o 7 ale nie miałam dogo ...u Magdy też nie było nawet o 18 tej :shake: [quote name='agbar']cieszkam ze pan C. juz w domku:p a mysmy mieli w nocy cudna burze....:multi: jo tysz:p a u nas burzy nie było ;) [quote name='AlKil']Witaj Aluś! Jak będziesz całować Tz-a to wyślimtaj go od razu od nas...:lol: załatwione;)wyślimtany Rinuś - no wiesz....:diabloti: :evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: to znów ja i znów ciepły letni dzień :eviltong: cześć :multi::loveu: rzec chciałaś ze upalny ;) [quote name='Rinuś']Cześć Alu :loveu: cze Rinusiowa :multi::loveu: [quote name='Bullila.nl']Dzis juz wstalam tak wczesnie!:evil_lol: Milego dnia zycze;) o masz ci los ....ty sie wcale nie kładłaś :roll::eviltong: [quote name='Fenris']Witam i ja w ciepły piękny dzionek :p Ale naprawdę GORĄCO to będzie jutro - 34 w kostrzyniu na woodstocku :diabloti: kąpiele błotne wskazane ;)pamiętaj :diabloti::evil_lol: Ja dziś dzionek spędziłam w schronisku , potem wróciłyśmy z Magdą i z sunią do domeczku :multi:....sunia wykąpana , wypachniona , musiałam pędzić na autobusik więc nie wiem jak tam teraz w domeczku ...jakby pan C. był zdrów posiadziałabym z ludzikami i psiakami ... Quote
anetta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czytam że Tzcik już w domku. Dużo zdrówka życze!! A co to za suczka, udało wam się wyrwać jedną? Quote
basiagk Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witam Ozzy 'go, brata przyrodniego mojej Abry :). SUPER PSIAK! Pozdrawiam Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Vectra']dobry wieczór :diabloti: dobry :diabloti:...nie miałam dogo :diabloti: [quote name='anetta']Czytam że Tzcik już w domku. Dużo zdrówka życze!! A co to za suczka, udało wam się wyrwać jedną? przekażę ;) Sunieczka chwilowo na DT u Magdy ;) Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='basiagk']Witam Ozzy 'go, brata przyrodniego mojej Abry :). SUPER PSIAK! Pozdrawiam :multi::multi::multi:witamy Rodzinkę :loveu:w Naszych skromnych progach ;) Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Dzień Doberek :multi::loveu::multi:....właśnie popijamy kaff , bo rano obudziła Nas burza , z nieba polały się hektolitry wody .... więc czekamy aż przestanie :grins: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja']Dzień Doberek :multi::loveu::multi:....właśnie popijamy kaff , bo rano obudziła Nas burza , z nieba polały się hektolitry wody .... więc czekamy aż przestanie :grins:Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='apple']Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll: w Boguszowicach .....dzielnicy Rybnika zapomnianej przez boha , partie i cywilizancje :diabloti:.....lunęło dokładnie 8.20 wraz z piorunami .....a teraz już leje w Jebiu :grins: posłałam Klocusiowej co by jej żal nie było :roll:że mój pies może sobie apki zamoczyć w kałuży :loveu: Quote
Recommended Posts