Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Orteza jak orteza. Tylko w niej trochę gorąco ... :-?
Biedna dziecina ... :glaszcze:

ale poprzednia nie była taka wypasiona :roll:

[quote name='Fenris']To zdrówka dużo dla pana C niech się trzymie :p
A co do polskich szpitali, to zależy jak się trafi ... w jednym zaniedbali kolesia (remontowali coś przy pociągu i ruszył, poszarpało mu całą nogę) i gdyby nie żona pielęgniarka to pewnie by nie żył, bo się zgorzel rozwijała ... a w drugim, gdzie pracuje moja mama (jako salowa :eviltong:) wyczyścili, operowali, zadbali i teraz normalnie może chodzić!
Więc - u nas nie najgorzej, tylko nierówno coś ten postęp idzie - w jednych placówkach się starają, w innych mają gdzieś ...
oj ani nie mów ....ale nawet lekarz z Polski stwierdzil że jakby nasz siostrzeniec miał wypadek w Polsce to go mamy już tylko w pamięci :roll:i nie chodzi tu o umiejętności a o wyposażenie

[quote name='Rinuś']Byłam tu , zacytowałam i znikło :niewiem:

Alu nie bądź niemiła :diabloti:
jestem zajebiaszczo miła :diabloti::evil_lol:

[quote name='evaxon']czesc Alll:multi::multi::multi:

cześć Eff :multi:

[quote name='Agga']
Straszne wiesz:shake: Przynajmniej mogę sobie tutaj Ozzulkowe foty pooglądać.

Aguś nawet jakbym była to bez Ozzulka on ma zakaz wstepu a gdzie nie moze mój pies to i ja nie czuję się mile widziana :shake:

U nas idzie na burzę ....oby znow nie została bez netu :mad:

śmigam na psacer z Ozzulkiem :razz:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

u nas nie lało tylko kropiło taki maleńki kapuśniaczek :p

ulewa szła od Raciborza i u nas lało masakrycznie a do Ciebie doszły resztki :evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']ulewa szła od Raciborza i u nas lało masakrycznie a do Ciebie doszły resztki :evil_lol:
pokropiło mi troszkę plecki ....aczkolwiek nie przeczę ze było to nader przyjemne :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']jak milutko :loveu::loveu::loveu:...ciesz się ...Ozzy przez jakies 2 tygodnie jak do nas przyjechał wstawał o 5 :roll:i jadł śniadanko ...potem szedł na kuwete i szalał a potem ok 8 padał :roll:...uroki macierzyństwa ...ale popatrz jakie mocn strony tego masz ........dostęp do kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć :p

moje młode szaleje od 5.30 a my z nim..............znaczy się ja i Leja............
witka mogłabyś już tak wstać??
a wiesz że latem najpiękniejsze sa poranki???:loveu::loveu::loveu:

jak dobrze wstać skoro świt
taki piękny jest świat chce się życ
obiecał mi skowronek szczęście dziiiiiś
i szczęście dziś musi przyjść :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC']moje młode szaleje od 5.30 a my z nim..............znaczy się ja i Leja............
witka mogłabyś już tak wstać??
a wiesz że latem najpiękniejsze sa poranki???:loveu:

jak dobrze wstać skoro świt
taki piękny jest świat chce się życ
obiecał mi skowronek szczęście dziiiiiś
i szczęście dziś musi przyjść :multi:

wstałam o 7 ale nie miałam dogo ...u Magdy też nie było nawet o 18 tej :shake:

[quote name='agbar']cieszkam ze pan C. juz w domku:p
a mysmy mieli w nocy cudna burze....:multi:

jo tysz:p

a u nas burzy nie było ;)

[quote name='AlKil']Witaj Aluś!
Jak będziesz całować Tz-a to wyślimtaj go od razu od nas...:lol:

załatwione;)wyślimtany

Rinuś - no wiesz....:diabloti:

:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu:

to znów ja i znów ciepły letni dzień :eviltong:

cześć :multi::loveu:
rzec chciałaś ze upalny ;)

[quote name='Rinuś']Cześć Alu :loveu:

cze Rinusiowa :multi::loveu:

[quote name='Bullila.nl']Dzis juz wstalam tak wczesnie!:evil_lol:

Milego dnia zycze;)

o masz ci los ....ty sie wcale nie kładłaś :roll::eviltong:

[quote name='Fenris']Witam i ja w ciepły piękny dzionek :p
Ale naprawdę GORĄCO to będzie jutro - 34 w kostrzyniu na woodstocku :diabloti:

kąpiele błotne wskazane ;)pamiętaj :diabloti::evil_lol:

Ja dziś dzionek spędziłam w schronisku , potem wróciłyśmy z Magdą i z sunią do domeczku :multi:....sunia wykąpana , wypachniona , musiałam pędzić na autobusik więc nie wiem jak tam teraz w domeczku ...jakby pan C. był zdrów posiadziałabym z ludzikami i psiakami ...

Posted

[quote name='Vectra']dobry wieczór :diabloti:

dobry :diabloti:...nie miałam dogo :diabloti:

[quote name='anetta']Czytam że Tzcik już w domku. Dużo zdrówka życze!!

A co to za suczka, udało wam się wyrwać jedną?

przekażę ;)

Sunieczka chwilowo na DT u Magdy ;)

Posted

[quote name='basiagk']Witam Ozzy 'go, brata przyrodniego mojej Abry :). SUPER PSIAK! Pozdrawiam

:multi::multi::multi:witamy Rodzinkę :loveu:w Naszych skromnych progach ;)

Posted

Dzień Doberek :multi::loveu::multi:....właśnie popijamy kaff , bo rano obudziła Nas burza , z nieba polały się hektolitry wody .... więc czekamy aż przestanie :grins:

Posted

[quote name='Alicja']Dzień Doberek :multi::loveu::multi:....właśnie popijamy kaff , bo rano obudziła Nas burza , z nieba polały się hektolitry wody .... więc czekamy aż przestanie :grins:Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll:

Posted

[quote name='apple']Gdzie ta burza....u mnie błękitne niebo i gorąc...........Ala gdzie ty jesteś:crazyeye: no bo chyba nie na śląsku:roll:

w Boguszowicach .....dzielnicy Rybnika zapomnianej przez boha , partie i cywilizancje :diabloti:.....lunęło dokładnie 8.20 wraz z piorunami .....a teraz już leje w Jebiu :grins: posłałam Klocusiowej co by jej żal nie było :roll:że mój pies może sobie apki zamoczyć w kałuży :loveu: