Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] pogodazjadło

Ooooo, Alicjo, a to słowo ? To pogrubione to ma sie rozumieć akcent ? :evilbat: nie osobny wyraz 8)
Widac że dziś poniedziałek bo wszystkie jakieś zmierzłe :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
a widzisz może byś wpadła co to ... :-?

Alicja, ty się unosisz! :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: no chyba nie , siedze na krzesełku :o , na poopie /latać nie umię :wink: /ciężko byłoby oderwać mnie od siedziska :lol: :lol: :lol: /

Posted

Maga100 napisał(a):
przecież widziałam, jak się unosiłaś :o
naprawdę nie zauważyłaś, że na moniotor patrzyłaś jakoś tak z góry?
i do klawiaturki było daleko? 8)
nie nie nie :-? musiałaś mnie z kimś pomylić :wink: /pewno zajrzałaś do mieszkania Ali -Tuffikowej :wink: ona 2 mieszkania dalej mieszka , też na 4 pietrze :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']przecież widziałam, jak się unosiłaś :o
i do klawiaturki było daleko? 8)nie nie nie :-? musiałaś mnie z kimś pomylić :wink: /pewno zajrzałaś do mieszkania Ali -Tuffikowej :wink: ona 2 mieszkania dalej mieszka , też na 4 pietrze :lol: :lol: :lol:

hihihih unosiłas sie unosiłas i sprawdzałaś czy Alka juz aparacik na jutrzejsza sesyjke przygotowała :evilbat: :D
ogoda zapewniona :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
Maga100 napisał(a):
nie nie nie :-? musiałaś mnie z kimś pomylić :wink: /pewno zajrzałaś do mieszkania Ali -Tuffikowej :wink: ona 2 mieszkania dalej mieszka , też na 4 pietrze :lol: :lol: :lol:

hihihih unosiłas sie unosiłas i sprawdzałaś czy Alka juz aparacik na jutrzejsza sesyjke przygotowała :evilbat: :D
pogoda zapewniona :wink: :D
u nas podobno ma padać :-?
a TZ zaczął remoncik balkoniku :lol: :lol: :lol:

Posted

sayma napisał(a):
Maga100 napisał(a):

pogoda zapewniona :wink: :D
u nas podobno ma padać :-?
a TZ zaczął remoncik balkoniku :lol: :lol: :lol:

nununu zadnego deszczyku jutro nie ma mowy :evil: :evil: 0X

ihhih to bedzie remontował z parasolka w łapce :evilbat: :D

Posted

[quote name='sayma']pogoda zapewniona :wink: :D

sayma, żadnej lekcji nie wyniosłaś :-? w Rybniku jest ogoda

Alicja, niech TZ natychmiast przestanie się wygłupiać z tym balkonem
Mój TZ ma zakaz mycia auta w weekend bo wtedy jest urwanie chmury

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='sayma']pogoda zapewniona :wink: :D

Mój TZ ma zakaz mycia auta w weekend bo wtedy jest urwanie chmury

ihihihh dobra poprawie się zaraz :evilbat: :D :D

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='sayma']pogoda zapewniona :wink: :D

Mój TZ ma zakaz mycia auta w weekend bo wtedy jest urwanie chmuryno to my też tak mamy :( ale raz w miesiącu autko umyć trzeba no i zawsze potem leje :-? , z oknami też tak mam jak umyje to za kilka godzin leje , a remoncik a niech tam przeciez farba jest do elewacji zewnętrznych :wink: :roll:
A sie czepiła tej ,, ogody'' :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='sayma']pogoda zapewniona :wink: :D

Mój TZ ma zakaz mycia auta w weekend bo wtedy jest urwanie chmuryno to my też tak mamy :( ale raz w miesiącu autko umyć trzeba no i zawsze potem leje :-? , z oknami też tak mam jak umyje to za kilka godzin leje , a remoncik a niech tam przeciez farba jest do elewacji zewnętrznych :wink: :roll:
A sie czepiła tej ,, ogody'' :eviltong:

ja juz siem poprawiłam :evilbat: :D :D

Posted

Maga100 napisał(a):
wczepiłam się jak kleszcz :lol:

kurde, TZ marudzi z drugiegi pokoju, że zwariowałam :-? nie wiem czemu :-?
to powiedz mu że miejsce w szpitalu już masz zaklepane :wink: /mój TZ tak mówi jak rechoczę do monitora i jeszcze czasem komentuję :-? /
Odkleszcz się bo cię wykręcę , Ozzyemu dziś wykręcałam gadzine /nie mogłam go teraz kropić niczym :evilbat: z powodu tego choróbska/

Posted

no właśnie, on tak głupio komentuje, gdy ja sobie tu cichutko rechoczę
albo wchodzi do kuchni (siedzę tu, gdzie moje miejsce 8) ) i patrzy na moje wypieki na twarzy i odwraca się z niesmakiem :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
no właśnie, on tak głupio komentuje, gdy ja sobie tu cichutko rechoczę
albo wchodzi do kuchni (siedzę tu, gdzie moje miejsce 8) ) i patrzy na moje wypieki na twarzy i odwraca się z niesmakiem :lol:
nieobyczajny jakiś :wink: wogóle te TZty jakieś taki nieużyte :-? głupio patrzą jak sobie człowiek pół dnia przy kompie spokojnie siedzi :-? :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nieobyczajny jakiś :wink: wogóle te TZty jakieś taki nieużyte :-? głupio patrzą jak sobie człowiek pół dnia przy kompie spokojnie siedzi :-? :lol:

właśnie, to już nie można 12 godzin spedzieć przy kompuetrze? :-? I wybuchać smiechem co 5 minut? :-? i jeszcze bezczelny jeden twierdzi, ze uzależniona jestem od dogmanii (on tak mówi: dogmania )
przecież robię sobie przerwy na sen :o

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']nieobyczajny jakiś :wink: wogóle te TZty jakieś taki nieużyte :-? głupio patrzą jak sobie człowiek pół dnia przy kompie spokojnie siedzi :-? :lol:

właśnie, to już nie można 12 godzin spedzieć przy kompuetrze? :-? I wybuchać smiechem co 5 minut? :-? i jeszcze bezczelny jeden twierdzi, ze uzależniona jestem od dogmanii (on tak mówi: dogmania )
przecież robię sobie przerwy na sen :ono patrz to faktycznie bezczelność :-? Te TZty tak mają i jeszcze jak człowiek zawoła żeby kawę zrobił i przyniósł to wtrąca swoje 3 grosze że niby ,, ożyła , do realnego świata wraca ''Bezczelność :evil:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']nieobyczajny jakiś :wink: wogóle te TZty jakieś taki nieużyte :-? głupio patrzą jak sobie człowiek pół dnia przy kompie spokojnie siedzi :-? :lol:

przecież robię sobie przerwy na sen :o

ehhh no wlaśnie mój tez juz marudzi żebym spać szła :evil: :evil: :lol:

Posted

Sayma, no chyba nie będziesz go słuchać :o :lol:

ja raz powiedziałam TZowi, co by mi piwo z lodówki podał, a on się zapowietrzył, ze przecież w kuchni siedzę i on ma przyjść z pokoju mi podać?! a ja się pytam: why not? w koncu ja się nie mogę oderwać, a jemu od TV chyba łatwiej, nie? :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
Sayma, no chyba nie będziesz go słuchać :o :lol:

ja raz powiedziałam TZowi, co by mi piwo z lodówki podał, a on się zapowietrzył, ze przecież w kuchni siedzę i on ma przyjść z pokoju mi podać?! a ja się pytam: why not? w koncu ja się nie mogę oderwać, a jemu od TV chyba łatwiej, nie? :wink:
no tak oni tylko mają pilota do odłorzenia na stolik 8) a odejść od kompa :o toż to zbyt skomplikowana procedura :wink: