Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:masakra powiadasz....i jak tu pomóc tym wszystkim psiaczkom .....:-(

nie wiem :niewiem::niewiem: może odstrzelić.....:hmmmm:

nieodpowiedzialnych właścicieli oczywiście ....:2gunfire:..traktujących psy jak zabawki, które sie znudziły :snipersm:

Posted

[quote name='clockwork']nie wiem :niewiem::niewiem: może odstrzelić.....:hmmmm:

nieodpowiedzialnych właścicieli oczywiście ....:2gunfire:..traktujących psy jak zabawki, które sie znudziły :snipersm:
:diabloti:i urzędników...dzięki którym schrony funkcjonują tak a nie inaczej :shake:.....
a o włascicielach to chyba grubasne tomy można by pisać....:angryy:

Posted

ŁAŁ!!!! :crazyeye::crazyeye: to Ozzy sie bawi piłeczką?? :diabloti::diabloti:

widza fotki widza...

Ala ... właśnie słyszam że Ozzy szczeka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:buuhaahhaha

Posted

[quote name='clockwork']ŁAŁ!!!! :crazyeye::crazyeye: to Ozzy sie bawi piłeczką?? :diabloti::diabloti:

:razz:no widzisz......było wchodzić częściej na Naszego blogasak to byś widziała....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widza fotki widza...
wzięłaś Pawcia okularki :eviltong:

Ala ... właśnie słyszam że Ozzy szczeka :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:buuhaahhaha
:cool1:nooo też się aż zdziwiłam ...że potrafi :razz:

Posted

[quote name='emdziolek']Heeej Alu :multi::multi::loveu:
Witajcie cioteczki:evil_lol:

:-( Jestem załamana:-(
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77229
roześlijcie gdzie mozecie!:placz: plisssssss:-(bosh..................kolejna bida..........
Witaj Emilko....

[quote name='Vectra']Rudo - biały kotecek mmmmmmmmmm , gdyby nie mój gupi Ivan :(

a co do tych bid psiowych , to nie wiem sama co robić ..... biedne maleństwo.oj serce pęka patrząc na nieszczęścia...ale chyba każdy finanse i inne środki ma ograniczone :shake:

A koteczek jest naprawdę śliczny :loveu:.....i kurcze nikt go nie chce....albo nie może ...:-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:A NIE bo to fotecka wykadrowana i zbliżone ujęcie .....Ozzulek był daleko :evil_lol:
ale cwaniaczek z tej naszej Ali:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ale cwaniaczek z tej naszej Ali:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1:uczyłam się od Najlepszych.....:eviltong:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']od kogo od kogo? powiedz powiedz:shake:....;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu dobry wieczór :loveu:

Dziękuję za ogłoszenie w swojej galerii mazańcowickiej Malinki... Trzymajmy kciuki, aby malutkiej się udało!Justyna ...na psiaczki podeslę Ci coś do wystawienia tylko musze zrobić z tym moim bałaganem porzadek i porobić fotki....

[quote name='g_o_n_i_a']Witaj Alu :multi:
Doczytałam o kotuszku, trzymam kciuki za znalezienie domeczku dla niego. :)
Ozzulec i jego piłeczka achh :loveu:
http://images27.fotosik.pl/59/e2bcae426c146517.jpgja też Gosiu liczę że domeczek sie znajdzie....

witaj u nas:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)jak miło ze i do Nas dotarłas :loveu:

chciałam ci powiedzieć że kupiam ci chusteczki higieniczne- nie pierz :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: buuhahaha

Posted

[quote name='clockwork']chciałam ci powiedzieć że kupiam ci chusteczki higieniczne- nie pierz :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: buuhahaha:cool1:wiedziałam ze się ucieszysz......:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:...jak ci napiszę ....