Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ale Ozzulec minę walnął:turn-l: :turn-l: Szłam ku Cię się przywitać i doszłam, więc witam:p:p:razz:nooo dobrze że byłas w stanie dojść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):to ja poproszę kieliszeczek :drinking: :p u mnie co jak co, ale kieliszeczek zawsze się znajdzie :drinking: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):czesc Ala:diabloti: chcesz truskawke?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawaj ....ja mam tapety :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:nooo dobrze że byłas w stanie dojść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zawsze jestem w stanie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja zawsze jestem w stanie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już dzisiaj nie ....pa pa Dobranoc i dzień dober tym co se tu wejdą :p..... Quote
agnes1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :multi: WITAM SIĘ W OZZZZZZULKOWYCH PROGACH:diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja już dzisiaj nie ....pa pa Dobranoc i dzień dober tym co se tu wejdą :p..... dobry , dobry :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 "Alicjarydzewska" napisał(a):Dobranoc i dzień dober tym co se tu wejdą :p..... a echo odpowiada "ober...... ober!!!!!!!!!!!!!" Dobrej Nocki Alu! :bye: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a):Dobranocka Alu :bye::pdobranoc... agnes1 napisał(a)::multi: WITAM SIĘ W OZZZZZZULKOWYCH PROGACH:diabloti: to i ja cie powitam;) Vectra napisał(a):dobry , dobry :loveu: :loveu::multi::multi::multi:bry aga1215 napisał(a):a echo odpowiada "ober...... ober!!!!!!!!!!!!!" Dobrej Nocki Alu! :bye:nie wiem czy mi sie opłaci kłaść spać ....ale ide se poleżeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAAAAAAAAAA do ranka;) Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dobranoc Alu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Doberek Alutka:evil_lol: Nie idź spać, nie warto:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 tak tak ....dokładnie .....szkoda zycia na bezsensowne spanie ;-) hehehe mizianko dla OZZULKOWEGO !!! Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .....................miałam coś Ci napisać.....ale mnie wybili z rytmu więc:razz: Cie:razz: witam:multi: mła:loveu: Dzieki za foty na Luśkowym(coby nie było że nie dziękuję):diabloti: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 a co tam............... special for YOU ...grzesiu robił...............chce se w ramecke oprawic:diabloti::razz:..może????? Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: baloniku moj malutki rosnij duzy ,okraglutki.......:diabloti: Quote
Anja33 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Mam Byłam ze samiuśkiego ranka a Ty mnie nie odwiedzasz Quote
sylwiaskalska Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dzień doberek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a):dobranoc Alu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:dobranoc madzia i medor napisał(a):Doberek Alutka:evil_lol: Nie idź spać, nie warto:diabloti:oj za późno poszłam.... zuzolandia napisał(a):tak tak ....dokładnie .....szkoda zycia na bezsensowne spanie ;-) hehehe mizianko dla OZZULKOWEGO !!! a nie mogłaś mi tego szybciej napisać ze szkoda życia BeaC napisał(a):.....................miałam coś Ci napisać.....ale mnie wybili z rytmu więc:razz: Cie:razz: witam:multi: mła:loveu: Dzieki za foty na Luśkowym(coby nie było że nie dziękuję):diabloti:;)o witaj .....................cię :loveu::loveu::loveu: no nie musisz dziękować :eviltong: BeaC napisał(a):a co tam............... special for YOU ...grzesiu robił...............chce se w ramecke oprawic:diabloti::razz:..może?????:multi:buziak dla Grzesia za fotkę dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: baloniku moj malutki rosnij duzy ,okraglutki.......:diabloti:hi hi balon rośnie ...... Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Anka12 napisał(a):Cześć Mam Byłam ze samiuśkiego ranka a Ty mnie nie odwiedzasz:razz:córcia ja biegam i dobiegnę i do cia:loveu::loveu::loveu: sylwiaskalska napisał(a):Dzień doberek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi:doberek słodziaki Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):tak!! bo ja ją kontroluję... a każde wcześniejsze wyjście z pracy zgłaszam osobom nadzorującym... tak tez sadziłam....i sie nie pomyliłam...:diabloti: no ja tez sie czasem zastanawiam czy ja TU czy TAM :diabloti: ALU!!!! KCM!!!! no wlasnie i wsyztsko jasne.... :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):a co tam............... special for YOU ...grzesiu robił...............chce se w ramecke oprawic:diabloti::razz:..może????? a co tam jest na bialych drzwiach nabazgrane???hmmm?:diabloti: moze...:evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a co tam jest na bialych drzwiach nabazgrane???hmmm?:diabloti: moze...:evil_lol: :evil_lol: kuba, Harley i Ozzy... Maksio :p jak sa jakies pytania do Ali- pytajcie ... chętnie odpowiem bo Ona wew pracy ;) Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):a co tam............... special for YOU ...grzesiu robił...............chce se w ramecke oprawic:diabloti::razz:..może????? O mój malutki sterydzik:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts