agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):a ty co tu robisz... :mad: miałas wrócić jak Ala wróci.... a Ala wróci za 3 gadziny i 15 minet :diabloti: tesknota mna szarpala.....:diabloti: myslalam tez ze sie ucieszysz z mojej skromnej obecnosci....:loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):tesknota mna szarpala.....:diabloti: myslalam tez ze sie ucieszysz z mojej skromnej obecnosci....:loveu: że ja sie mam ucieszyć że poszłaś do Ali??? no tys je gupio dziołcha... :diabloti: Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):że ja sie mam ucieszyć że poszłaś do Ali??? no tys je gupio dziołcha... :diabloti: przeca tys tu jest czesciej niz u siebie....:diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):przeca tys tu jest czesciej niz u siebie....:diabloti: :hmmmm: bo tu jakoś tak więcej luda, a ja uwielbiam tłok :cool1: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maga100 napisał(a):Absolut Vanilia :drinking: to ja poproszę kieliszeczek :drinking: :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):a ty co tu robisz... :mad: miałas wrócić jak Ala wróci.... a Ala wróci za 3 gadziny i 15 minet :diabloti: a Ty co tak na strazy...stoisz?? nie masz co robic??:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):przeca tys tu jest czesciej niz u siebie....:diabloti: dokladnie...przez chwile zastanawiałam sie czy jestem u Klocuszkowej czy u Ali......:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cześć Alu :) Byłam u Ciebie, ślad zostawiłam :p Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):to ja poproszę kieliszeczek :drinking: :p Waszuniu :mad: :mad: jeszcze nie piątek :diabloti: cześć mamuśka :loveu: :loveu: jak główeczka :cool3: :cool3: :diabloti: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a Ty co tak na strazy...stoisz?? nie masz co robic??:mad: tak!! bo ja ją kontroluję... a każde wcześniejsze wyjście z pracy zgłaszam osobom nadzorującym... Agunia-Pańciunia) napisał(a):dokladnie...przez chwile zastanawiałam sie czy jestem u Klocuszkowej czy u Ali......:diabloti: no ja tez sie czasem zastanawiam czy ja TU czy TAM :diabloti: ALU!!!! KCM!!!! Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):Waszuniu :mad: :mad: jeszcze nie piątek :diabloti: Vectruniu :mad::mad: może i nie piątek, ale wielki stres więc powód jest :diabloti: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):Vectruniu :mad::mad: może i nie piątek, ale wielki stres więc powód jest :diabloti: jasne każdy brak okazji jest świetną okazją :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Alu :) Byłam u Ciebie, ślad zostawiłam :po , jak miło , czesć Vectra napisał(a):Waszuniu :mad: :mad: jeszcze nie piątek :diabloti: cześć mamuśka :loveu: :loveu: jak główeczka :cool3: :cool3: :diabloti:noooo....dobrze :eviltong: Anka12 napisał(a):Heloł Mam Jak zdrówko ??????mam nadzieje ze dozyje wakacji:evil_lol: clockwork napisał(a):tak!! bo ja ją kontroluję... a każde wcześniejsze wyjście z pracy zgłaszam osobom nadzorującym... hmmmmmmmm............................................................................. no ja tez sie czasem zastanawiam czy ja TU czy TAM :diabloti: ALU!!!! KCM!!!! :razz:też tak czasem masz........:loveu::loveu::loveu:KCM malawaszka napisał(a):Vectruniu :mad::mad: może i nie piątek, ale wielki stres więc powód jest :diabloti:o masz a ta znów ma stresa;) Vectra napisał(a):jasne każdy brak okazji jest świetną okazją :diabloti: :diabloti: :diabloti:hi hi Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):nie igraj z ogniem :diabloti: :diabloti:nie pale przeca Imbir1 napisał(a):cześć Ozzulki:multi: witamy się pourlopowo:lol:no masz a tu poourlopowo sie witają ale fajnie ...... Gosiek napisał(a):dzieńdoberek Ozzulek chyba zadowolony ze spotkań psich? Zdjatka fajowe - miło popatrzec na takie spotkania (nie tylko psiowe)... masz Ty Alu w sobie zdecydowanie wielką otwartość na ludzi :loveu:no mam Gosiu ....taka moją natura........ AlKil napisał(a):Dzień dobry Alu! :lol: ja się tak nieśmiało pytam, czy wpadniesz do Pysi, jak przyjadę po Balladę???:lol:Ewciu nic nie mogę obiecać ..... BeaC napisał(a): .....................ufffffffffffffffff sie cieszę, bo myśłałam, że .wreszcie poszły sobie te......buraki:razz::razz: hi hi hi z widłami na dodatek eeeeeeeeeeeeeee ona takie ma ....od urodzenia..........niektórzy mówią że wrednie patrzy:mad:no wiesz ...takie piękne oczka ......................że pomarańczowa???? TEŻ lubisz ciepłe kolory????? ................................:mad::mad::mad::mad::mad: znaczy się??????? witaj Alu............ja wiem, że ty tak jako i ja w pracy:shake:, ale potem się nie sklikolimy:placz::placz::placz: oj zdecydowanie sie nie sklikałyśmy dealer napisał(a):dzien i dobry Alu .....wroce jak bedziesz:):multi:wróciłam clockwork napisał(a):i zaś pudło!!! ten Pan od tej ręki został oddany pani dilerowej :diabloti: na zawsze tak :po masz ...u mnie handel zywym towarem dealer napisał(a):juz nie moge sie doczekac odbioru towaru:diabloti: halo Ala zas bylam ale wroce jeszcze:loveu:czy to tęsknota.... clockwork napisał(a):a ty co tu robisz... :mad: miałas wrócić jak Ala wróci.... a Ala wróci za 3 gadziny i 15 minet :diabloti: no wróciłam ...dobrze policzyłaś:diabloti: malawaszka napisał(a):to ja poproszę kieliszeczek :drinking: :pto i ja się skuszę Agunia-Pańciunia) napisał(a):dokladnie...przez chwile zastanawiałam sie czy jestem u Klocuszkowej czy u Ali......:diabloti: a czy to nie jedno.....przeca my jednego mózga mamy............ Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czesc czołem kluski z rosołem a na 2 danie Ozzy :evil_lol: :multi: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):czesc czołem kluski z rosołem a na 2 danie Ozzy w ryj dostanie :evil_lol: :multi: przepraszam... poniosło mnie :cool1: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 evaxon napisał(a):czesc czołem kluski z rosołem a na 2 danie Ozzy :evil_lol: :multi:cześć i smacznego clockwork napisał(a):przepraszam... poniosło mnie :cool1::crazyeye:kto gdzie i dokąd ....Ozzy po ryjoku dostaje .....ale on to ma za super czułości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :crazyeye:kto gdzie i dokąd ....Ozzy po ryjoku dostaje .....ale on to ma za super czułości:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no z tą przemocą wobec psa twego :oops: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):no z tą przemocą wobec psa twego :oops::razz:o masz ......ale cie wzięło ....chcesz o tym porozmawiać ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Jeszcze odrobinka fotek z niedzieli wchodzimy w kadr no i teraz w którą strone pryskamy..... ta pani jest dla nas miła:p nasi znajomi z Pokoju;) Quote
Paula Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hehe :D Ozzy na posterunku przy uszku ;) Witanko :p Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a):Hehe :D Ozzy na posterunku przy uszku ;) Witanko :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy nie odpuszcza ...nawet Bea poległa;) Agga napisał(a):Ozzy co tam robisz na zdjęciu?podlizuje się ;) Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Ale Ozzulec minę walnął:turn-l: :turn-l: Alicjarydzewska napisał(a): Szłam ku Cię się przywitać i doszłam, więc witam:p:p Quote
Recommended Posts