Asiaczek Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jak wsio mi się ułozy,to w przyszłym tygodniu widzimy się:) Hura!!! Pzdr. Quote
monia&nero Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Hello jak tam Ozzulek? Miłej niedzieli :) Quote
Vectra Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 wujcio R ma takiego ałabaja , że mu za całe stado wystarczy :evil_lol: proponowałam mu :grins: powiedział , że drugiego idioty nie zdzierży. Ałabaj miał leżeć i pachnieć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Dopiero obejrzałam fotki ;) warto było się trochę cofnąć. http://images10.fotosik.pl/1097/4de970b10bd9fadd.jpg super kolorki! A teraz czekam na jakieś wiosenne ;) Quote
Doginka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='Vectra']...To nie staffik , tylko astman :diabloti: Nie znam się, ale to mała suczka była jak staffik:roll: [quote name='Alicja'][FONT=arial]Labradorek wrócił do domu[/FONT][FONT=arial]:multi:[/FONT][FONT=arial] . Pan odebrał go ze schroniska . Obaj bardzo się ucieszyli. Mam nadzieję , ze teraz będzie go bardziej pilnował .[/FONT] Lubie czytać takie wieści;-) Cześć Ozzulkowa z Ozzym:lol::hand: Quote
anetta Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Dobrze że labuś wrócił do swojego domu :multi: Ale co on tak robił sam? Quote
tatankas Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Bazarek na spłatę długów ślepaczka boksia Boryska http://www.dogomania.pl/forum/threads/226085-Bazarek-na-spłatę-długów-ślepaczka-boksia-Boryska-do-30-04 Quote
Alicja Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak wsio mi się ułozy,to w przyszłym tygodniu widzimy się:) Hura!!! Pzdr. [FONT=arial] bilety już zakupione :razz:[/FONT] [quote name='monia&nero']Hello jak tam Ozzulek? Miłej niedzieli :) [FONT=arial]było miło ;)[/FONT] [quote name='Vectra']wujcio R ma takiego ałabaja , że mu za całe stado wystarczy :evil_lol: proponowałam mu :grins: powiedział , że drugiego idioty nie zdzierży. Ałabaj miał leżeć i pachnieć :evil_lol: [FONT=arial]taaaaa:evil_lol:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Dopiero obejrzałam fotki ;) warto było się trochę cofnąć. http://images10.fotosik.pl/1097/4de970b10bd9fadd.jpg super kolorki! A teraz czekam na jakieś wiosenne ;) [FONT=arial]są w aparacie :)[/FONT] [quote name='Doginka']Nie znam się, ale to mała suczka była jak staffik:roll: Lubie czytać takie wieści;-) Cześć Ozzulkowa z Ozzym:lol::hand: [FONT=arial]cześć Doginko ze sznupkami ;)[/FONT] [quote name='anetta']Dobrze że labuś wrócił do swojego domu :multi: Ale co on tak robił sam? [FONT=arial]podobno nawiał :roll:[/FONT] [quote name='tatankas']Bazarek na spłatę długów ślepaczka boksia Boryska http://www.dogomania.pl/forum/threads/226085-Bazarek-na-spłatę-długów-ślepaczka-boksia-Boryska-do-30-04[FONT=arial] zapraszam [/FONT] Quote
Gioco Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Alicja'][FONT=arial]są w aparacie :)[/FONT] A kiedy się upublicznią? Stęskniłam się za Ozzulkiem :razz: Quote
Kaaasia Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Przyłączam się do prośby o nowe zdjęcia Ozzulkowe :lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='Gioco']A kiedy się upublicznią? Stęskniłam się za Ozzulkiem :razz: [quote name='Kaaasia']Przyłączam się do prośby o nowe zdjęcia Ozzulkowe :lol: [FONT=arial]myślę , ze jutro jak wrócę od ortopedy , bo mam nadzieję załapać się na wizytę [/FONT]:) Quote
Doginka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 No i co, załapałaś się do nogodoktora?:hmmmm: Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Doginka napisał(a):No i co, załapałaś się do nogodoktora?:hmmmm: taaaaa...załapałam się na wizytę 15 maja :lol: ....czyli mam luz :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Zajrzyjcie na bazarek Izy dla boksia z chorą łapką grozi mu amputacja http://www.dogomania.pl/forum/threads/226192-Robi-si Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [FONT=arial]W niedziele pojechaliśmy z Cezarym na Piknik pod Psem do Żor , na chwilkę zobaczyć , ale Ozzulek został w domku , bo w sumie ja jechałam się tylko spotkać z Rodzinką Lolusia ( który mieszkał u Gosi Furciakowej) , zobaczyć Keję która skazana była na śmierć , ważyła 13 kg a teraz nikt by nie pomyślał , ze już stąpała po TM oraz Setiego dla którego dom sprawdzałam z Izą w Sylwestra . Seti w styczniu to był szczypiorek z wystającymi żebrami a teraz ukulany kochany przez pańcię boksiołek .[/FONT] [FONT=arial]zabawy w berka [/FONT] [FONT=arial] Dla Furciakowej :loveu:LOLUŚ :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [FONT=arial]jeszcze Loluś [/FONT] [FONT=arial]boksiołki [/FONT] [FONT=arial]SETI [/FONT] Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [FONT=arial]a tutaj coś dla Pysi [/FONT] Quote
Alicja Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 [FONT=arial]Kwietniowa zbieranina [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Aw tej zbieraninie nie było żadnego baska...? Pytam,bo wiesz, one się wszędzie wcisną, hahaha.... To konkretnie o której będzie na W-w Metro Wilanowska? Pzdr. Quote
Recommended Posts