Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goraco!!!!
Rexika znowu zaczyna przyduszać. Już dzisiaj zaczął chrumkać....
Bosze!!! Ledwie wet zdążył wyjść z domu od kota :crazyeye::shake::-o:placz:

Posted

Tatuńcio nam się dzisiaj przewrócił i potłukł. Mnie to nadmiar spokoju nie grozi.....

Duszno i goraco. Rexik aż się rwie cały dzień na dwór.... Biedak myśli ze tam lepiej. On nie wie że na zewnątrz nie ma wentylatorka....

Posted

No masz! Zdrowia życzę Twojemu mężowi dużo - albo jeszcze więcej.
W ogóle może już dosyć tych przykrości, coś mi się wydaje, że wyczerpaliście limit na długo - zatem zdrowia wszystkim domownikom.

Posted

Wiesz, a mnie się wydaje ze nasz limit problemów to jest odnawialny....
Rexikowi w nocy podałam atropine......
Staś całą nocke stękał. Jak to meżczyzna.....A Filemonek rano zaczął kichać.
Nie pojmuję jak w takie upały mozna sie przeziębiać.
Ale jak widać - można
Własną osobę - pomijam.............
:angryy::placz::cool1::diabloti::mad::cool3::evil_lol:

Cała paleta nastrojów. Zależy co dominuje.:lol:

Posted

Jak to się mawiało w minionej epoce? "Sądzę, że będę wyrazicielem opinii zebranych tu towarzyszy..." Na pewno nie towarzyszy, ale też na pewno będę wyrazicielem opinii tu obecnych a życzliwych Ci dogomaniaków,jeśli stanowczo będę się domagać, abyś BARDZO zadbała i o własne zdrowie, i samopoczucie!

Posted

Hi, hi...
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1821026"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1821026[/URL]
PS. Dbaj o siebie, dbaj... Tak mało dobra na tym świecie...

Posted

A Stasinek potknął się czy co? W takie upały mózg się człowiekowi lasuje. Tylko potłukł się mam nadzieję. Elka Ty o swoje zdrowie masz dbać przynajmniej NA RÓWNI z dbaniem o zdrówko swoich podopiecznych ze Staśkiem włącznie :lmaa: :lmaa:

Posted

Wiedźma - uśmiałam się jak przysłowiowa norka.
Dzisiaj drugi raz. Rano dostałąm taką wiadomośc - cyt.
Podaj dalej
Na znak protestu przeciw ministrowi edukacji narodowej Romanowi giertychowi od dziś zaprzestajemy używania trzcionki TIMES NEW ROMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu!!
Wiesz jaki ja mam stosunek do siebie......
Biorę sobie na głowę zmartwienia całego świata i siebie lokuję na ostatnim miejscu....
Ostatnio kastrowałam za własną kasę 2 kocury i 6 tygodni utrzymywałam malamuta.... Obiecałam jeszcze sterelizację kotki.....
Co ja Ci będę pisać....

A Stasiulek.... był tylko z psami... Prawdy nie powie, jak to facet.
Ale pojeździłąm z nim po lekarzach - Najpierw lekarz I kontaktu skierowanie do rentgena - termin za 2 tygodnie. Wiec szybciutko prywtnie. Potem chirurg. powiedział ze NIC nie widzi. No to pytam czy nie widzi NIC złego. A on mi na to - Powiedziałem -nic nie widzę . No to taxi i pojechałąm z nim na torakochirurgię do kliniki na drugim końcu Krakowa. Tam zrobili porządne trójwymiarowe przestrzenny kolorowe zdjęcie. Na szczęście niczego nie złamał w płuco nic sie nie wbiło jak poprzednio.... Ale unieruchomić chcieli, to narobiłąm wrzasku ze nie pozwalam bo znowu bedą kłopoty z krążeniem.
No to popatrzyli jak na wariata i powiedzieli ze jak jestem taka mądra to mam sobie sama radzić..

Nic nowego. Prawie od zawsze radzę sobie sama.... Ważne że nie stało mu się nic poważnego...

Posted

[quote name='asiuniap'] Elka Ty o swoje zdrowie masz dbać przynajmniej NA RÓWNI z dbaniem o zdrówko swoich podopiecznych ze Staśkiem włącznie :lmaa: :lmaa:[/quote]
No widzisz, no widzisz! Słuchaj, co Ci mądrzy ludzie radzą!

Z Romana obśmiałam się jak 2 wściekłe norki. Puszczam w naród!!!

Posted

Znowu połaziliśmy.
I znowu Rexik coś wymyślił..... On jest coraz bardziej zazdrosny o Zorkę.
Na spacerku MUSI ją mieć w polu swojego widzenia:evil_lol: Dotąd miejsca zaznaczone przez Zorke sam zasikiwał a teraz..... po niej chce sprzątac.....

Czy pies moze zwariować z miłosci do suni ????????????????????????

Posted

Alez mnie to psiątko nasze dzisiaj wyspacerowało:loveu:
Straszny turysta się z niego zrobił. Nóg nie czuję.... Ale dobrze:lol:, bo to znaczy ze sie dobrze czuje. Jak Rexika przyduszało to nie chciał łazikować.
Zoreczka też dzisiaj w porządku.
Jest chłodny poranek i pewnie dlatego:loveu:

Następna sąsiadka zmarła......
Ta to chociaż pożyła 91 lat i do końca była całkiem sprawna. W poniedziałek jeszcze z Nią rozmawiałam..... Ale ja i tak nie lubię jak się smierć blisko kręci...

Posted

Im dalej w wiek, tym więcej znajomych mamy po drugiej stronie... A Ty i tak masz swoje sposoby odstraszania kostuchy, czego przykładem są chociażby stworki, których nie byłoby tutaj, gdyby nie Ty.

Posted

Dzisiaj Rexik zrobił pobudke o 3,20:roll: bo........ chciał chleba :loveu:
Biedne maleństwo:loveu: Suchego chleba mu żałują:cool1:
Ok. 4 poszlismy na spacarek. Wróciliśmy po 5. Dzieci nakarmione śpią. Tatuś też. Słonko zaczyna grzać. Mamunia popija kawkę i zabawia się mahjong i kulkami......;)

Posted

A może tak parę nowych zdjątek? Pasjami lubię oglądać Twoją gromadkę, szczególnie gdy masowo zalega kanapę, spychając Pańcię gdzieś na brzeg.
A props drugiej strony: też tak czasem mam, ale parę sztuk dwu- i czworonożnych trzyma mnie tutaj:lol:

Posted

Najbiedniejszy jest Rexik.... Męczy się okrutnie i nie pozwala sobie pomóc. Do wody nie chce wejśc, nie pozwala sobie położyć zimnych kompresów.....

Robię specjalnie dla niego dodatkowy nocny spacerek......

Posted

Burza tak wystraszyłą Rexika ze do dzisiaj ma lęki....
Biedak musiał bardzo wiele przeżyć i to się teraz odbija. On się boi bardzo wielu rzeczy.
Wczoraj spacerowaliśmy sobie przez osiedle. Pod jednym z bloków stał żółty motor. Taki "kosmiczny" i "wypasiony".
Rexio stanął i zaczął się trząść. Coś musiało się biedakowi skojarzyć, albo poprostu zobaczył coś nowego i nieznanego.

Dość długo namawiałam Rexia zeby jednak tamtedy przejść. Udało mi sie i Rexik zebrał całą swoją odwagę. Pomalutku, na przygiętych łapkach... ale przeszedł :multi::loveu:

Po następnych kilku krokach odwrócił sie i RAZ zaszczekał na motor. Tak jakby chciał powiedzieć - już sie ciebie nie boję :evil_lol: